juliadna, ja uwazam że to drugie zdjęcie, w lesie jest śliczne, nie ma zamieszania, pad widać, jest estetycznie. A Cobaltowe wystarczy podrasować, rozjaśnić ścianę stodoły tą ciemniejszą, gdzie koń ma łeb, i będzie okej... Nie przesadzajcie.
ale myślę, że chodzi o to, że nic nie trzeba by rozjaśniać i wycinać gdyby Livii chciało się podejść dosłownie 10 m [widziałam byłam 😉] na padok gdzie są drzewka i trawka, a nie ściany boksów i stodoła. 🙂
przestańcie, nie każdy ma taki aparat i warunki aby zrobić zdjęcia takie jak Wy. Widać pad, tak, więc jaki problem 🤔 Byleby się czepić? Bez sensu...
noen ale tu się nikt nie wkurza, nie rzuca, po prostu zwracamy uwagę. Po to żeby zdjęcia były jak najlepsze. Livia się zapewne nie obrazi tylko może na przyszłość spróbuje postąpić zgodnie z naszymi radami. Troszkę luzu, w końcu są wakacje!! 💃 💃
Livia ma trochę dość offtopiku który się tu zaczął i kminienia czy zdjęcie jest dobre czy nie 🙂 Wstawiła zdjęcia, bo uznała że dobrze widać pady, nie podeszła 10 metrów, bo ostatnio wstawiła zdjęcie na identycznym tle i było ok. Wszystkim chyba tu przyda się trochę luzu 🙂 A ja mówię ostatni raz: przyjdzie Quanta to zdecyduje, czy zdjęcia się nadadzą czy nie, i prosiłabym o zakończenie rozmowy 🙂 Za to przy okazji następnych zdjęć postawię konia gdzieś indziej 🙂
Jasne, że się znajdzie 🙂. Tu daję link do mojej picasy, a na niej fotka 1:1 w ogóle przeze mnie nie ruszana. Może z tego będzie Ci łatwiej wydłubać 🙂. Jakbyś mogła, to wolałabym zostawić ją w poziomie (można wykadrować trochę, ile się da :kwiatek: )
Juliadna - chyba sensownie... ale nie za ciemna zielen?? Ja juz sama nie wiem :P. Bralas fotke ode mnie z picasy ta 1:1?? IMHO (bez urazy i z całą sympatia dla Ciebie), ale fotka Siss lepiej oddaje kolorek :kwiatek:
A mogłabys plis zdjąć do linka swoje foto :kwiatek: ?? Quancie będzie łatwiej sie połapać 🙂. Jak będzie jakaś lepsza przeróbka to wstawimy na widoczne, co? A na razie daj w linkach 🙂. :kwiatek: Bo tak to zaraz wszystkie się w tym pogubimy 😀.
Wrzuciłam drugie, to foto jest w specyficznym, ciepłym, żółtym oświetleniu, takiego jeszcze w galerii nie ma. Anky Oxblood na karym, proszę o wymianę z tym zdjęciem :kwiatek: