Nowa kolekcja plowieje ? 😵 A zapowiadaly sie tak dobrze Za takie pieniadze szkoda gadac. Dobrze ze ES trzyma jakosc szkoda ze nie maja tak ciekawych kolorow jak Eskadron 🙁
wiedźma wydaje mi się że do takiego konika może pasowałby kolor morski lub błekit 🤣 A z tych kolorów co podałaś to ja bym polecała fioletowy, bardzo mi się podoba 😉
Mo B. super koniowi w różowym 😀 ankers ja proponuję aqua Dzionka ładnie 🙂
EDIT: doradźcie- w którym kolorze lepiej siwek się prezentuje 😉 💃
W dwóch prezentujecie się znakomicie. Ale jakbym miała koniecznie wybierać to chyba w czerwonym(może dlatego że to mój ulubiony kolor?) Azbuka Skąd wytrzasnęłaś takie owijki?! Kolor bardzo mi się podoba! Minosia Koniecznie brązowy z lamówką? Jak takiemu koniowi nigdy bym brązu nie nałożyła. W załączniku daję mnie i moją karą myszkę
Karutek, Oj, fajnie byłoby pomacać na żywo cóż to za cudo, bo pfiff ma rzeczy skrajnie różne - albo buble albo fajne. Szkoda wtopić za czaprak kosztujący dosyć sporo. ale jest śliczny!
Precelek w royal mega szał. Różu nie lubię więc rugi komplet mi nie podpasował 😉 Nasturcja-Renata Anky Oxblood jest po prostu przecudny. To jest tak dziwny odcień czerwonego, jest śliczny.
Mo B. ale cukierek wyszedł w tym NICI:P Dzionka ES bardzo mu pasuje 😉
Azbuka twoje Rude naprawdę ładnie wygląda w walnutcie, choć ja dalej uważam ze to okropny kolor.
Geronimoo jestem bardzo ciekawa jak będzie się padzior sprawował, daj znać po kilku praniach 😉