Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
14 czerwca 2011 11:16
wyglądasz troche jak panda, ale rozumiem że to najnowszy trend w makijażach 😉
mamuteq   .:Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem... :.
14 czerwca 2011 12:35
jak dla mnie to jest nieudany makijaz ktory zamiast zdobic , szpeci  🙂 a wizarzystka tudziez kosmetyczka ktora to zrobila, to juz wogole pozostawiam bez komentarza. Jak mozna dobrac taki kolor do tego typu twarzy 🥂
Jeszcze kolor ujdzie w tłoku na odludziu, ale wymalowanie oczu "na okulary" już nie bardzo. Pierwsze zdjęcie skojarzyło mi się z dokumentacją wypadku, a przedostatnie ze Scottem Summersem w uniformie.
Zdjęcia byłyby dwa razy lepsze, gdyby cień leżał tylko na powiekach, nawet i do samych brwi, ale nie pod oczami.
Swoją drogą, gdyby przedostatnie zdjęcie jeszcze trochę wykadrować, dołożyć granatową zasłonę, granatową sukienkę i zmyć połowę tego makijażu, to wyszłoby naprawdę śliczne ujęcie.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
14 czerwca 2011 14:21
Raczej mi się wydaje, że makijaż zrobiła sobie sama, podobnie jak zdjęcia 😉
14 czerwca 2011 14:33
z taką buzią to naprawdę nie potrzeba kilogramów makijażu w dodatku tak nieudanego jak ten.
mamuteq   .:Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem... :.
14 czerwca 2011 15:26
ladna dziewczyna sama w sobie, a z makijazem wyglada jakby miala podbite oczy... moze ten makijaz pierwotnie wygladal ladnie ale np sie "obsypal" bo wlasnie to na twarzy pod oczami wyglada jakby sie obsypal... ale skad ta gora "obsypana"  to jest wbrew prawom grawitacji...  😜
Hmm... Odważnie!  😀
Makijaż jak makijaż, bo moim zdaniem, gdyby był na zdjęciach większy kontrast, tak jak na pierwszym i ostatnim (prawe oko) to wygląda to nawet ciekawie, tylko od strony fotograficznej jest tu coś niedopracowane.
Ja tam popieram eksperymentujących! (No, może nie na koniach 😉 )
bobek87 ona jest pieszczochem i lubi dawać buziaki  😁 

Sankaritarina miała mały wypadek  😁  ubrudziła się od ściany po malowaniu ,tak samo jest brudny drugi koń na pysku  😉 
To ja w takim razie bez makijażu 😉

incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
14 czerwca 2011 22:43
madmaddie coś się znajdzie 😉 wstawiam zdjecia z dwóch poprzednich fryzur,najpierw były długie-bez grzywki,ale nie mam takich zdjec na tym kompie,potem jak widac z grzywką,nastepnie krótkie-w czerwonej tunice,a teraz takie jak widac.Aktualnie zapuszczam włosy,bo chce żeby były takie jak na zdjęciu we wspomnianej tunice 😉
Tristia mów,mów i zdaj relacje z jego reakcji 😁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
14 czerwca 2011 22:47
incognito bardzo ładnie ci w długich 🙂 w krótki też. ładnemu we wszystkim ładnie 😉
Ja tam nie uznaję mocnego makijażu. Uprzedzam że moje zdjęcia może nie są zbyt optymistyczne ale byliśmy na wycieczce a cały dzień umierałam z bólu brzucha i tak to wyszło...
Siema!

edit: zmiana repertuaru co by kujki nie denerwować :kwiatek:

Florcik pierwsze fajnie- reszta bee

Dworcika no jak sympatycznie 😉
kujka   new better life mode: on
14 czerwca 2011 23:19
dziewczyny, co Wy macie z tymi fakami? serio to jest teraz takie fajne trendi, czy co?
A.   master of sarcasm :]
14 czerwca 2011 23:22
dziewczyny, co Wy macie z tymi fakami? serio to jest teraz takie fajne trendi, czy co?

no wlasnie?...  😲
Już, już nie ma!
Jest to zdecydowane przeciwieństwo bycia fajnym i trendi...

my bad
No to się ujawnię,a co!

Ja w zielonej bluzce
trzynastka   In love with the ordinary
15 czerwca 2011 00:46

faki są super !  😍
Eh Kujka ...Taki fakt, to conajmniej JP na 1 %  😉

15 czerwca 2011 01:24
Ramires, ojtam denerwowac zaraz. ja sie nie znam na obecnie wystepujacej modzie. tak jak nie rozumialam noszenia tylko oprawek od okularow, tak moge fakow nie rozumiec - kto pyta nie bladzi.. wiec pytam 😉
15 czerwca 2011 06:29
madmaddie dziękuje :kwiatek:
kujka ja tez sie niestety nie znam, a srajbanowe oprawki bez szkieł to dla mnie totalny lans i bans, nie łapię tego. Zdjecie pomijając faka mi się podobało...
I taaak, JP na miliard procent 🏇
DeJotka, super styl i fajny klimat - podoba mi się 🙂!

Ramires, inaczej sobie ciebie wyobrażałam totalnie! Fajna z ciebie laska! Ale na pierwszym widać, że umierałaś 😀

Florcik, mi tam się podoba - widać przecież, że to nie makijaż codzienny tylko charakteryzacja, a tu można poszaleć. Ładne z ciebie dziewczę!

A ja krakowska poniżej

15 czerwca 2011 10:12
Dzionka, aaa wiec to tak sie szkolisz w tym Krakowie! 😀
15 czerwca 2011 12:15
San jak się smiałam to wychodziłam głupio,poza tym sztuczny uśmiech w moim wydaniu ogólnie wygląda kiepsko.
Wczorajsze 😁
kujka, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie 😀 A tak serio, to szkoliłam się czwartek-sobota rano, a do niedzieli uskuteczniałam to, co na zdjęciu 🙂
yga   srają muszki, będzie wiosna.
15 czerwca 2011 13:02
Dzionka- ale chill.. zazdroszczę  😉

z wczorajszego winkowania
A winek gdzie?
15 czerwca 2011 13:10
A winek gdzie?

w główce. A co nie widać?  😉

Sympatyczne zdjęcie 🙂
yga   srają muszki, będzie wiosna.
15 czerwca 2011 13:14