Kącik Małolata...:D

fin gratulacje, voltowe kciuki dały radę 🙂

A ja mam niedostateczny z fizyki. 😵 Gościu oddał mi poprawę z prądnicy, na której napisałam wszystko żywcem z zeszytu koleżanki, a on mi nie zaliczył. 🤔 Przecież to chore. No i przez niego muszę iśc w czwartek do szkoły, ale tylko na fizykę.
Hermes, mi też napisz :kwiatek:

niemiłek, jak to nie podejdziesz? 😲 🙄

flygirl, dały! Bardzo dziękuję :kwiatek:
mils   ig: milen.ju
14 czerwca 2011 16:25
fin gratulacje!
Nie lubię, kiedy ktoś mi mówi coś, co mnie dołuje. W dodatku świadomie! Ach, ludzie potrafią być z deczka chamscy. 😎
niemiłek, jak to nie podejdziesz? 😲 🙄

boję się. nie pomaga mi to że ostatnio 90% mojego porozumiewania się po angielsku to slang  🙄

i chyba czuję za dużą presję. i nie wiem czy ten CAE jest mi potrzebny bo mam zamiar iść do liceum IB...
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
14 czerwca 2011 16:32
fin, poleciało PW 🙂
14 czerwca 2011 16:36
No nie! Zgubiłam książeczkę zdrowia mojego psa. 😵 Jak ja teraz zrobię mu jakiekolwiek szczepienia?
madmaddie   Życie to jednak strata jest
14 czerwca 2011 16:38
mils lecznica nie ma tego w komputerze?
14 czerwca 2011 16:39
madmaddie nasza została zlikwidowana. Jest coś takiego, że można nową wyrobić? 👀
14 czerwca 2011 16:41
myślę, że bez problemu 😉 zapytaj weta.
niemiłek, to zdaj najpierw FCE 😀
fin gdybym miała zamiar zdawać FCE to miałabym go już zdanego. płacenie za niego wiedząc że gdyby nie moja hmmm... mentalność mogę bez problemu zdać CAE jest IMO bez sensu  😉
Niemilek - a czemu Ci Twoja mentalnosc przeszkadza? Przeciez nie trzeba isc piechota przez sahare zeby to zdac. Jedziesz na listening i speaking jednego dnia, na czesc pisemna drugiego i masz po problemie. Inna sprawa, ze na ten moment ten papier sie do niczego nie przydaje, zwlaszcza jak robisz IB- ja zdawalam bo kiedys zwalnial z matury, do czasu jak podchodzilam do matury przepisy sie zmienily i nie zwalnial. Jedyne co to nie musialam zdawac IELTSA idac do Londynu na studia, ale i tak nie chca od ludzi z IB. Praktycznie na dzis, CAE tylko dobrze wyglada w CV.
karolina_ ogółem myślę właśnie, że jest mi to niepotrzebne po prostu. inni chcą bardziej ode mnie żebym go zdała, a ja nie wiem po co. ale pewnie tak czy siak prędzej czy później zdam go dla własnej satysfakcji. kiedyś  😉
Arroch, haha. Sugerujesz, że Badyl brzmi lepiej ;D?

Wszystko brzmi lepiej niż BAZYL  😵

Finku, gratulejszyn  😅
14 czerwca 2011 17:47
Arroch mnie najbardziej ujął "Badzio". 🙂 A "Bazyl" jest oryginalnie! 😀
mils "Badzio" to zdrobnienie właśnie od Badyla, a Badyl o ile dobrze pamiętam wymyśliła właśnie Sisisa 🙂 A Badzio to już nie mam pojęcia kto  😁
14 czerwca 2011 17:49
Bazyl kojarzy mi się z tym

😀
14 czerwca 2011 17:52
madmaddie haha! Uwielbiam tego misia! 😁
możecie mi wyjaśnić co to są za egzaminy?  🤔 te CAE i FCE itd.  😡

mój koń dziś był niezły. Lubię to  😀
Jutro zasuwam do stajni rowerem, mam nadzieję, że nie będzie padać, a mój rower się nie rozpadnie po drodze. Bo mam 11 km w jedną stronę, obym nie stanęła gdzieś w polu  😵
Bazyl kojarzy mi się z tym

😀

hahaha, mocny jest 😀
znacie to uczucie?  😍

nopebow FCE - First Certificate in English, CAE - Certificate in Advanced English to uznawane na całym świecie certyfikaty potwierdzające znajomość j. angielskiego na danym stopniu  🙂
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1041543#msg1041543 date=1308070606]
znacie to uczucie?  😍
[/quote]

Znacie, znacie 😉
  😅

znamy 😎.
zdecydowałam, że pojadę tylko na pierwszy dzień OWF, głównie dla spotkania ze znajomymi. ale szkoda tego Jamiro trochę... ale z drugiej strony pooglądam araby w Janowie... hm. no nie wiem.
o, poszłabym usłyszeć Zakka. mistrzu!
niemiłek dzięki 🙂 a gdzie takie coś się zdaje?
o, poszłabym usłyszeć Zakka. mistrzu!

Zakk jest zdecydowanie, niezaprzeczalnie najlepszym - żyjącym 8) i grającym - gitarzystą jakiego znam  😜 Jego ostatnia płyta jest mistrzowska  😍 Zaopatrzyłam się nawet w koszulkę z Polish Chapterem, specjalnie na koncert  😁
bardzo, bardzo spoko koleś.
kiedyś był fajnym gościem ze skandynawską grzywą

a potem się popsuł 🙁. chyba, że zmądrzał i zgolił brodę.
to tak apropo tych prywatnych... co to było? prywatni...

ale!
daliasta   Szkoda słów.
14 czerwca 2011 18:38
Hermes mi też.  🙂

niemiłku znamy, znamy.
Nie zmądrzał tzn. nie zgolił brody, ale rozstał się z Ozzym, całe szczęście, ale na koncercie w Paryżu grał akustycznie niektóre kawałki Pantery i patrzył w niebo... albo to:
😍
A covery z The Song Remains Not The Same, są świetne, np. to:

On w ogóle Eltonem Johnem jest zafascynowany, zna wszystko Hendirxa na pamięć, jest genialny  😜 Pozdrawiał kiedyś polish chaptera na twitterze, i na koncercie w Szwecji, oficjalnie ze sceny  😎  Ma nawet koszulkę PCh, podobnie jak Popcorn i Litza 😀

lubię wszechstronnych muzyków 😎.
a film z córką cudny.
a film z córką cudny.

Bo nie miał wtedy brody jeszcze i nie robił wielorybów z piwa na koncercie  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się