Pensjonaty we Wrocławiu

na priva ślę
Szukam mieejsca gdzie można wysłać źrebaka na łąki, czy ktoś zna takowe miejsce? Nie musi być w okolicach Wrocławia.  😉 Jakie ceny mniej więcej?
Napisz do Katki z revolty (okolice zielonej góry),chyba coś takiego u niej jest w dobrej cenie.
nenufarek, rafal z mirkowa bardzo dobrze wozi 665779983.
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
14 czerwca 2011 12:17
katka to raz, a dwa dziewczyna z kotliny kłodzkiej ma tinkera (nie pamietam niku :icon_redface🙂
Perlica i [b]Zairka[/b] dziękuję. 😉
jeśli ktoś ma jeszcze jakieś namiary to byłabym wdzięczna.  😉

no i czy ktoś się orientuje jakie są ceny?  👀
pan Ochab nie może w takim terminie (chodzi o 23 czerwca -  Boże Ciało)
Konie jeszcze wozi Michał Duszyński (jak również jego ojciec)- za Wysokiej II zawsze konie nam woził, później parę razy Batankę (np. do Pszczewa -ok 240 km) i było ok. Wysyłam kontakt na priva.
a Artur Z. dalej wozi??? pytam z ciekawosci 🙂
wozi, jest non stop w trasie, wiem bo trzymam u nich konia 😉
może mi ktoś " miejscowy" powiedzieć czy z Wiszni jest przejazd autem do Godzieszowej jakiś, czy trzeba przez Trzebnicę?  :kwiatek:
maxowa, moim zdaniem nie masz szans - albo musisz się dostać do Krzyżanowic, albo... no karkołomna wyprawa jak na autobusowe połączenia. Nie wiem czy Ci nie będzie spacerkiem przez las łatwiej.... 😉
możliwe, że będę szukała stajni w tym kierunku- najlepiej spokojnej, przydomowej,cenowo korzystnej, żeby konie były na padokach jak najwięcej i prowadzący godny zaufania, jak się nie będzie kilka dni, żeby był dostęp do terenów i konie miały dobrze - to wszystko czego wymagam...
Oprócz Godzieszowej coś jeszcze?
maxowa, 😎 no wiesz... ekhm...
a tak serio, to autem bez problemowo do godzieszowej dojedziesz - trzeba wiechac do pierwoszowa, a z pierwoszowa masz szuter do siedlca.
kolo wiszni masz tylko krzyzosiakow, ale to wiadomo, sport, ozorki, godzieszowa, victor 😁, pan lange raczej nie ma hotelowych, w pasikurowicach stajnia sara, ale nie wiem czy oni maja boks.
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
14 czerwca 2011 16:38
Stajnia Sara nie prowadzi pensjonatu 😉

A powiedzcie mi czy któraś stajnia w Ramiszowie przyjmuje ogiery ? Czy niekoniecznie ? 
subaru2009, u marcow staly ogiery, ale to takie, z ktorymi wlasciciele byli obyci, wychowaly sie u nich.nie wiem czy wezma takiego z marszu. mozna zapytac igi, ona ma jednego jajecznego jeszcze.
dzięki, jak ktoś ma pomysł o przydomowej stajni  właśnie gdzieś tam, żeby było 😀  to poproszę o info :kwiatek:
Iga przyjmuje ogiery, właśnie do 15.06 jakaś dziewczyna miała się zdecydować na  boks dla swojego ogiera. a u Marców też jakiś czas temu przyjęli nowego ogiera ale chyba został już ciachnięty..
Konie jeszcze wozi Michał Duszyński (jak również jego ojciec)- za Wysokiej II zawsze konie nam woził, później parę razy Batankę (np. do Pszczewa -ok 240 km) i było ok. Wysyłam kontakt na priva.

Również poleca Michała i Pana Sylwka. Jeżdżą ostrożnie i pomagają przy załadunku. do jednego konika biorą najczęściej bitkę na 1,5 konia w bardzo dobrym stanie technicznym, posiadają również przyczepę dwukonną.
A co jest w stajni SARA? rekreacja tam jest?
14 czerwca 2011 20:33
W stajni Sara nie ma ani pensjonatu, ani rekreacji 😉 Tam są tylko prywatne koniska właścicielki 🙂
No właśnie ile razy tamtędy przejeżdżam to się zastanawiam co tam jest. Bo stajnia robi wrażenie  🙂 dzięki  :kwiatek:
A gdzie dokładnie w Pasikurowicach znajduje sie ta stajnia Sara?
14 czerwca 2011 21:21
amazonka* na samym wylocie po lewej stronie, mała przydomowa 🙂
bardzo dziękuję za wszystkie namiary na transport  :kwiatek:
z któregoś na pewno skorzystam
sara to sliczna stajenka na wylocie z pasikurowic do siedlca.
Szukam mieejsca gdzie można wysłać źrebaka na łąki, czy ktoś zna takowe miejsce? Nie musi być w okolicach Wrocławia.  😉 Jakie ceny mniej więcej?

Dziewczyna "od tinkera" (a z tego, co pamiętam, to ma ich 3) to Agnieszka, jej stajnia jest w Podolinie (Góry Sowie), ma ogromne łąki na górzystych terenach, cena za miesiąc to 300 zł (2 lata temu tak było).
Dodatkowo piaskowa ujeżdżalnia i kryty lonżownik, ale to Cię chyba nie interesuje?

Kawałek spory od Wrocławia, ale z tego co pamiętam to minerwa albo jej znajoma trzymała tam konia.
Jak dla mnie warto. Agnieszkę mogę ze szczerym sumieniem polecić. 😉

strona, galeria

Z Agnieszką się znamy bardziej z widzenia i nie mam w tym żadnych celów zarobkowych :kwiatek:
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
15 czerwca 2011 06:34
A znacie jakieś przydomowe stajnie oferujące boksy dla koni?Stwierdziłam,że stać z koniem w jakiejś wielkiej stajni nie bardzo chce.
Dziękuję Wam wszystkim, tak naprawdę rozglądam się bardziej na przyszłość i interesuje mnie miejsce praktycznie w każdej części w  Polsce. 😉
[b]incognito,[A znacie jakieś przydomowe stajnie oferujące boksy dla koni?Stwierdziłam,że stać z koniem w jakiejś wielkiej stajni nie bardzo chce.

Już, jakiś czas temu proponowałam tobie Mirków( nieduża przydomowa stajnia)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się