Hermes motory są BOSKIE ! Chociaż wolę żywe tymi mechanicznymi też nie pogardzę 😁
posłuchałam, ale w przyszłości nie przewiduję. nie podbili mojego serca 😉
Alabamka, za Sum41 szaleję, według mnie nie mają złej piosenki.
Jak wy lecicie 😵 Już wakacje, tak? 🤣
Idzioslawa a byłaś na koncercie? Ja nie miałam "opiekuna" 🙁
Co do boga seksu- tzn. "idola" hmhmhm 39 letni billie joe i bóg seksu? Niech będzie 🤣
Alabamka nie, ale z tego co wiem mają być na Openerze. A akurat tam się wybieram. I w 2012 w Krakowie ma być Rise Against 😉
Asik955, ja lubię i takie konie i takie 😀 Mam po ojcu pociąg do motoryzacji, a za 2 tyg, wracamy do gry 😅 i zaczną się rajdy i rajd najważniejszy NIEUSTAJĄCY 😍 jedziemy na extreme 💘
Arroch, daj jutro znać co z nóżką po zdjęciach 🙂.
Pewnie, że dam 😅
Arroch, a właśnie co tam u Badziocha? 🙂
Hermes, Ja mam po tacie chrapkę (ogromną) na motory crossowe i jazdę crossową (te skoki!! 😍 ) ale powiedział "Jeszcze zdążysz się nauczyć" chyba myśli, że się połamię 🙁 A pomyśleć, że jak byłam mała to mnie namawiał na motocrosa ale nie chciałam... 🤔
Arroch jakie jest pełne imię Badzia? 🤣
Kurcze, normalnie szykuje się zjazd małolat do trójmiasta 😁. Mnie na szczęście wtedy nie będzie. Ha! Nie będę musiała sprzątać po siostrze która z chmarą znajomych wpada do domu i tylko się pyta " co jest w lodówce?", a potem całe sprzątanie spada na mnie 👿.
Dobre moto nie jest złe 😉. Ja na razie posiadam tylko wiecznie psujące się motorowerki, ale i tak jest fajnie 🙂.
ChingisChan, Badyl ma na imię Bazyl ;D.
Alabamka, ja ogólnie kocham wszystkie sporty itp 😁 tak już mam, wszystkiego muszę spróbować :P I niestety, jeżeli nie wrócę do jeździectwa to pozostanie mi tylko to 😉
ChingisChan, Badyl ma na imię Bazyl ;D.
Musiałaś zdradzać jego okropne imię? 🤬 no wiesz! 🤬
Arroch, haha. Sugerujesz, że Badyl brzmi lepiej ;D?
ale tu pustka 😀
ja dzisiaj wolne sobie zrobiłam. Jutro idę tylko na próbę zakończenia klas trzecich i potem do domu, bo cała klasa zawsze ucieka 😉
ja jutro idę tylko zdjęcia robić nauczycielom bo potrzebne są do prezentacji na koniec klas trzecich... a do tej prezentacji wyznaczyła mnie wychowawczyni 🙄
kieeedy będą wyniki egzaminuuuu? 🙁 chcę je już.
ankers pisałam , że jutro. tzn dziś już powinien znać je dyrektor, a jutro mają być opublikowane na stronie krakowskiego OKE 😉
a, dopiero jutro mają być na stronie? hm. szkoda 🙁
Hahaha, ale mnie ubawiło kilka osób 😁 wychodząc ze szkoły przywaliło się do mnie 5 osób, że "jeżeli szukam problemu, to mogą mi wpier..." hahaha, dawno się tak nie uśmiałam. Jeszcze mówiły mi to osoby o rok młodsze, które mają "zajebi**e plecy". I jak to powiedziały "my mamy koleżanki", to im odpowiedziałam "to się cieszcie, że je macie, bo tak samemu byłoby nudno" 😀 KOCHAM TAKIE CHORE AKCJE 😜
Hermes tacy ludzie to po prostu "inna kategoria ( głównie śmiechu- jak można być bardzie zrujnowanym) " 😂 😁 😜
Co do gustów muzycznych, to moje ulubione: Kings of Leon i Nirvana. 😜
tajfunowaa, hahah dokładnie. Bawią mnie tacy ludzie. 🙂 Do tego szczerze mówiąc, to jak już by miało do czegoś dojść to chyba bym im współczuła 😁
Co do gustów muzycznych, to moje ulubione: Kings of Leon i Nirvana. 😜
HI5 :emota200609316:
dziś Berlin 😀iabeł: btw znajoma miała bilet do oddania...
9 dni! WOO HOO
/eot
pjona niemiłku !
Nawet ostatnimi czasy zaczęłam przesłuchiwać 30stm. 😀
Cześć Małolaty!
Przeżyłam 😀 Rano oczywiście był stres i panika, ale potem wyluzowałam. Reading był średni, wszyscy narzekali, że nie starczyło czasu, ja też musiałam się sprężać, żeby do wszystkich odpowiedzi znaleźć proof i nie zaznaczać "bo tak mi się wydaje". Writing był genialny, jestem szczęśliwa z powodu tematów! 😀 Pierwszy, ten taki sam dla wszystkich, był list. Trzeba było odpisać na podany e-mail uwzględniając zaznaczone notatki i odpowiadając na pytania z tekstu. Temat listu był fajny - tak w skrócie - wygrałeś konkurs fotograficzny, chcielibyśmy napisać coś o Tobie na stronie, więc powiedz jakie masz doświadczenie w fotografii, co najbardziej lubisz fotografować i którą z nagród podanych chcesz wybrać. Napisałam, między innymi, że lubię fotografować konie, bo są graceful 😉 W drugim zadaniu, tam gdzie wybiera się jeden temat z 5, przeczytałam tylko pierwsze, bo od razu wiedziałam, że to chce pisać: "Jakie są plusy i minusy bycia sławnym?". Czadowo, bo jakiś miesiąc temu na szkolnym angielskim omawialiśmy właśnie to ustnie na lekcji. Napewno i tak wymyśliłabym te same argumenty, ale dzięki temu nie musiałam nad tym siedzieć, tylko od razu miałam w głowie. 😀 No i niestety na Use of English zaczęło już dopadać mnie zmęczenie i trochę namieszałam w jednym zadaniu. Znaczy wydaje mi się, że namieszałam, może nie będzie tragedii 😀 Słowotwórstwo i transformacje były wyjątkowo łatwe, przynajmniej w porównaniu do tych testów, które rozwiązywałam w domu. Na Listeningu pomieszałam jedno zadanie prawdopodobnie, ale też w sumie całkiem nieźle wyszło. Ogólnie jestem dość zadowolona 😉
Przepraszam za rozpisanie się i dziękuję jeśli ktoś przebrnął przez całość 😀
Jeszcze tylko jutro powalczę o 5 z informatyki i wakacje 😜
A tak w ogóle, to zdałam sobie sprawę, że w czerwcu spędziłam/spędzę w sumie 4 dni w szkole. 1, 2, 10 i jutro - 15 🤣
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, właśnie koleżanka zaproponowała mi coś super hiper exrta boskiego! 😜 UMRĘ ZE SZCZĘŚCIA! 😅
ChingisChan, poleciało PW 😀
fin ogroooooooooooooooooooooooomnie gratulację! 💃
ja chyba nie podejdę do tego egzaminu. BOŻE JAKI ŻAL.
Hermes mi też poślij!