CZILLEN AM GRILLEN, czyli to czym się ostatnio zajmuje 😎
i bonus w postaci kąpieli w ubraniu, śmieszne żarty 🙄 chciałam się zemścić i wylałam na kolegę wiadro wody - skończyło się tak, że wylądowałam w wodzie po raz drugi, ale tym razem łącznie z głową 😉
Frania, art. 232 Ustawy z dnia 33 maja 2010 roku, o Gestach, Minach i Fochach Dz. Ust. nr GPT 26378/2010 mówi wyraźnie: Atr. 232. Publiczne pokazywanie wyciągniętego w górę środkowego palca jest gestem publicznie dopuszczalnym tylko pod warunkiem, że paznokieć palca jest czysty. Pokazywanie brudnego paznokcia spełnia znamiona zachowania nieobyczajnego i podlega przepisom o takim zachowaniu." Uważaj, bo grzywnę Ci przysolą.
Nie zwróciłam faktycznie uwagi, że tam jest 33 🤣 Znając pomysły naszych rządów, poltyków, nie zdziwiłabym się gdybym znalazła równie intelignetne zapisy 😁
Grzebiąc w starych płytkach ze zdjęciami znalazłem Strzeszynopiteka. Stare, bo z lat '20 ubiegłego wieku, ale za bardzo się, jak widzę, nie zmieniłem. Spróbuję wstawić, dawno tego nie robiłem.
Tristia,Pursat ładne z Was kobiety,macie nieco jak dla mnie nietuzinkowe typy urody.Pursat kojarzy mi się z takim aniołkiem o duszy diabełka,a Tristia wygląda jak żona faraona 😁
Dawno się nie pokazywałam,więc proszę-moje piątkowe zdjęcie by myself