Kącik Małolata...:D

Sisisa da się przeżyć  😉

ale dziura po tunelu nie zarasta, nie?  🤔wirek:

nie, ale może się zejść.

sorry ale w tym momencie została odebrana mi cała nadzieja w życiu. idę się zabić, żegnajcie.
daliasta   Szkoda słów.
12 czerwca 2011 20:50
niemiłek co jest, Marsi kończą działalność?  :/
do 666 piorunów :[
babka, która wystawiła ogłoszenie o karnecie na OWF w oryginalnej cenie i zaklepała mi ten bilet, bo zgłosiłam się jako pierwsza, nie odzywa się. nic. jest mi smutno.

Fu, tunele są obleśne.

Byłam u Karmiego i było fajnie. Super tak wsiąść, pojechać stępem do lasu i po prostu pobyć z koniem.
Anderia   Całe życie gniade
12 czerwca 2011 21:31
po prostu pobyć z koniem.

Dokładnie, u mnie dwa dni oprowadzania konia wystarczyły, by odzyskać wiarę w siebie, chęć do jeździectwa i do życia. Cudowne uczucie. Nie muszę nawet jeździć  😉
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
12 czerwca 2011 21:31
zalcia97, daliasta, dzięki dziewczyny! :kwiatek: 🙂
kodusiowata dokładnie, też nie muszę jeździć. Mogę tylko pójść do stajni, zobaczyć te konie, pobawić się z psami. I jest dobrze. Wraca chęć do życia.
mils   ig: milen.ju
12 czerwca 2011 21:38
kodusiowata, flygirl może się przestawię na wasze podejście, bo mnie czasem treningi dołują. 😁
12 czerwca 2011 21:38
Pokażę wam jedno zdjęcie, które kooocham. Z dzisiaj 😍
Hermes masz śliczne włosy  😍
madmaddie   Życie to jednak strata jest
13 czerwca 2011 07:26
do pewnej szerokości dziury po tunelach się zasklepiają 😉 i zostaje tylko cienka kreska

Hermes fajne są zdjęcia z tej sesji  🙂
Hermes to zdjęcie jest zaje 🙂

wróciłam z weekendu na wsi i jestem wykończona nie mam pojęcia dlaczego... 😕
13 czerwca 2011 07:54
pippi, madmaddie, tajfunowaa, dziękuję :kwiatek:

Gdyby nie moje grube serdelki (łydki) byłoby fajniejsze 🙂 😁
Hermes przestań !  🤬  😉
13 czerwca 2011 08:01
tajfunowaa, taka prawda, ale akurat one są tak ubite i umięśnione od koni, więc nic z nimi nie zrobię 😉

.
EwuśCa nie ma się czego bać 😀 mi ściągali szwy po 2 tygodniach a teraz miałam jeszcze przez 5 dni nosić plastry żeby mi się nie rozeszły, ale plastry same odlatują 😜
daliasta   Szkoda słów.
13 czerwca 2011 14:29
Łaaa! Mam 4 z fizyki!  😍

Mam pytanie. Wy już macie oceny wystawione długopisami?
Ja mam jutro sprawdzian z angielskiego i kartkówkę/pytanie z geografii, a w środę kartkówkę z polskiego.  😫
daliasta długopisem już ze wszystkiego mieliśmy wystawione w czwartek
daliasta   Szkoda słów.
13 czerwca 2011 14:47
U mnie nauczyciele się nie śpieszą. Wystawione ołówkiem mieliśmy już 17.05, a do 17.06 mamy mieć wystawione długopisem. Mam dopiero jedną ocenę wpisaną długopisem.  :/
My mieliśmy do 7 czerwca wystawione długopisem. teraz tylko ten tydzień, i później koniec roku. ;d
już po ostatnim egzaminie w tym roku. w środę zaniosę usprawiedliwienia, potem we wtorek odbiorę nagrody. a w środę... coś się kończy, coś się zaczyna 😎
niemiłek co jest, Marsi kończą działalność?  :/

dzięki mojemu kochanemu Echelonowi to dałoby się przeżyć  😉

tumtururumturum! zaczynam wielkie odliczanie... za 10 dni zobaczę 30 Seconds To Mars na żywo!  😅
Ja miałam wystawione 10 długopisem a 15 jest rada :P ale chyba przestaje chodzić  😁
13 czerwca 2011 15:46
Kamita ja mam nadzieję, że moja mama się ugnie i pozwoli mi po radzie nie chodzić. Póki co, to mówi mi, że skoro są lekcje, to mam chodzić. 🙄
13 czerwca 2011 15:48
Małolaty trzymajcie za mnie kciuki 😀 Idę do taty na halę/warsztat samochodowy pojeździć samochodem, który ma 300 koni mechanicznych 😍 😁 Najwyżej tatuś będzie miał nie tylko jeepa do roboty, ale i ten drugi (zapomniałam jaka to marka :P )
daliasta   Szkoda słów.
13 czerwca 2011 16:07
Wychodzi na to, że to moja szkoła jest  🤔wirek:
Laaaski, trzymajcie za mnie jutro kciuki, zaczyna mnie łapać stres! W ramach rozluźnienia obejrzę American Pie 6 i 7 😀
daliasta u mnie też już dawno wystawili długopisem , aczkolwiek nadal sa sprawdziany itp. ale po co chodzić? 😀 Ja jutro nie idę, w środe może pójdę , a w czwartek znów nie , bo wybieram się do Torunia, do konika, łii  😅
13 czerwca 2011 18:10
Rany, rodzice mi powiedzieli, że olałam szkołę, nie mam paska, to mogę pochodzić do szkoły do końca. 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się