do 666 piorunów :[ babka, która wystawiła ogłoszenie o karnecie na OWF w oryginalnej cenie i zaklepała mi ten bilet, bo zgłosiłam się jako pierwsza, nie odzywa się. nic. jest mi smutno.
Dokładnie, u mnie dwa dni oprowadzania konia wystarczyły, by odzyskać wiarę w siebie, chęć do jeździectwa i do życia. Cudowne uczucie. Nie muszę nawet jeździć 😉
EwuśCa nie ma się czego bać 😀 mi ściągali szwy po 2 tygodniach a teraz miałam jeszcze przez 5 dni nosić plastry żeby mi się nie rozeszły, ale plastry same odlatują 😜
Mam pytanie. Wy już macie oceny wystawione długopisami? Ja mam jutro sprawdzian z angielskiego i kartkówkę/pytanie z geografii, a w środę kartkówkę z polskiego. 😫
U mnie nauczyciele się nie śpieszą. Wystawione ołówkiem mieliśmy już 17.05, a do 17.06 mamy mieć wystawione długopisem. Mam dopiero jedną ocenę wpisaną długopisem. :/
już po ostatnim egzaminie w tym roku. w środę zaniosę usprawiedliwienia, potem we wtorek odbiorę nagrody. a w środę... coś się kończy, coś się zaczyna 😎
Małolaty trzymajcie za mnie kciuki 😀 Idę do taty na halę/warsztat samochodowy pojeździć samochodem, który ma 300 koni mechanicznych 😍 😁 Najwyżej tatuś będzie miał nie tylko jeepa do roboty, ale i ten drugi (zapomniałam jaka to marka :P )
daliasta u mnie też już dawno wystawili długopisem , aczkolwiek nadal sa sprawdziany itp. ale po co chodzić? 😀 Ja jutro nie idę, w środe może pójdę , a w czwartek znów nie , bo wybieram się do Torunia, do konika, łii 😅