Kącik Małolata...:D

warszawianki, załatwcie mi bilet na drugi dzień Orange Warsaw Festiwal na płytę 🙁.
daliasta chyba elektroniczny 😁
My mamy elektroniczne z Librusa i moja rodzicielka o nim zapomniała  😎
Ale czasem dobrze jest móc sprawdzić jakie ma się oceny.
ankers,  🙁 Ja nawet na pierwszy nie umiem załatwić
daliasta   Szkoda słów.
09 czerwca 2011 16:22
EwuśCa tak, już poprawiam.   😡

edit: zły emot.
byliśmy w parku narodowym  🏇 emocje jak na grzybach  🤣 ale towarzystwo spoko, więc wycieczka nawet fajna.
Zakończyła się oczywiście wizytą w KFC  😵 😵

również proszę o klikanie
http://facebooky.pl/?ref=69979
madmaddie   Życie to jednak strata jest
09 czerwca 2011 17:20
Małolaty, zobaczcie jak pippi potrafi wykończyć człowieka
Świetne jest to foto. 😁

Pan od fizyki miał dzisiaj dobry humor i nie rzucał żadnych aluzji co do mojej osoby. Szok.
My też mamy elektroniczny dziennik (Librus), ale i ten papierowy też. Mieli wprowadzić tylko Librusa, ale to tylko były plany.
Ja zakończenie roku szkolnego mam 23.06. Już mamy trochę luzu np. na angielskim nic już nie robimy, a pani od niemieckiego nam jeszcze robi jutro (jak i dzisiaj też miałam)  kartkówkę z nieregularnych.

Jutro idę tylko na tego niemca a potem jadę z chórem na występ (koncert), w którym będą śpiewać też inne chóry. To będzie masakra jest ich 21 a my dopiero 16  😲 Trzymajcie kciuki  :kwiatek:
Przecież to niemożliwe, żebyś miała zakończenie 23. 🤔
daliasta   Szkoda słów.
09 czerwca 2011 18:25
Raczej każda szkoła w Polsce (podstawówki i gimnazjum oraz licea) mają chyba tego samego? Czy się mylę?  👀

U nas ma być tylko elektroniczny.  🤔
Przepraszam 22.06  😡

Edit: Już żyję wakacjami stąd ten 23.
ja mam zakończenie 21.06  😅
Ja mam w sumie wakacje od 16. Potem tylko wpadam na zakończenie. 😜
xxflygirlxx ja tak mam teoretycznie od wtorku, bo w pon na wieczór rada i zatwierdzenie 😀
No ale do wtorku trzeba chodzić do szkoły i się męczyć. A potem już całkowity luz, bo klasa jedzie na wycieczkę, a ja nie zamierzam wtedy iśc do szkoły. 🏇
madmaddie to przecież nie tak było... 😁

trzeba być udanym żeby mieć wszystkie wzory napisane z tyłu na kalkulatorze i nie potrafić ściągnąć, takich cudów chyba tylko ja dokonam  😂
warszawianki, załatwcie mi bilet na drugi dzień Orange Warsaw Festiwal na płytę 🙁.

a mi na 1 (tzn przekonajcie moich rodziców)! załatwić pewnie by jakoś się dało, poluj na tablicy OWF na fejsie  😉

będę mieć najgorszą średnią w życiu ale jestem pierwszy raz nią usatysfakcjonowana. wszystko teraz jest piękne  😍
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
09 czerwca 2011 21:01
MAłolaty z jednej strony się cieszę..
mam własną klacz jest jupi
ale musze odejść od Atlantyka a to za bardzo boli, jednak 4 lata razem zbliżają... Już bym wolała niczego nie mieć byle by być z nim...
🙁 🙁 🙁 🙁
kto robi ze mną PARTY HARD? Marsi zgarnęli 2 Kerrangi! CongratsMarsAtKerrang było w WW TT. ja pierdziu  😜

za 2 tygodnie koncert! FUCK YEAH!

😅  🥂  :allcoholic:  :winko:  :pijacy:  💃

dziękuję za spam, dobranoc.
Wstawać ! 🙂
AtlantykowaPanna ale już własną klacz ? 😀
hmnnn , a ja siedzę na technice i szperam po r-v  😎
zalcia97 fajna taka technika 😀
ChingisChan   Always a step ahead! :)
10 czerwca 2011 14:25
Dzisiaj bicie rekordów!
Na 1 lekcji było 5 osób razem ze mną.
Po biologi były 4.
Po polskim 3.
Na WOS'ie były 2.
A na basen nie poszło całe gimnazjum 😎.
tajfunowaa - bo akurat zastępstwo mieliśmy i by lajt  😀iabeł:
Chch- mhyh , to spoko xDD
a ja dziś wróciłam z wycieczki, która była poprostu boska  💃
u nas w szkole, jak byłam na wycieczce, to podobno wszystkich zwolnili o 12, bo było coś z kanalizacją  😁
Źle się czuję dzisiaj cały dzień. 🤔

I brakuje mi jednego procenta do zdania z matmy. I muszę pisać diagnozę we wtorek. 😵
jett   success is the best revenge
10 czerwca 2011 15:50
A ja wczoraj byłam na koncercie Piotrka Nagiela z zespołem Sto %, a później Ania Wyszkoni. Daawno się tak dobrze nie bawiłam  😜
.
TSA to legenda, dziewczyno.
na ich koncercie trzy razy wypadłam z pogo na ławki, za każdym mój tata mnie z nich zbierał 😂
mils   ig: milen.ju
11 czerwca 2011 09:05
Znowu miałam szlaban, znowu pokłóciłam się z rodzicami, znowu wszystko mi się psuje. Ogólnie jest do bani. :/ Nawet do stajni nie chce mi się jechać...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się