Z naszego ulubionego wątku ogłoszeniowego. Drugie zdanie mnie powaliło...
Przyjme Konia (1-2) najchetniej klacz, w wieku do 15 lat wzrostu nie mniej niz 140cm, rasa i masc obojetna.... Razem z chlopakiem do gospodarstwa na mazurach jest stodola w ktorej beda boksy duzo łąk....
a na pytanie: Co jak z chłopakiem nie wyjdzie? odpowiedziała:"mam dużo znajomych u których mogłabym trzymać konia" 🤔 dziecko ma 14 lat ...
meganhorse(()) Bardziej od tego włosia zadziwia mnie to, że ten gniadosz ma siodło założone bez czapraka i przy okazji wygląd tego karusa też mnie nie zadowala.
po prostu cena jest podana jakas niska zupelnie od czapy. a gdyby ktos zalicytowal, to wystawiajacy aukcje musialby mu sprzedac konia czy bryczke za 10zl czy ile tam jest. dlatego w opisie jest podane, ze cena w aukcji jest za wlos, a ceny koni sa do ustalenia. nie trzeba miec doktoratu, zeby na to wpasc. nie wiem ile z was widzialo andaluza, ale one takie sa. kon w takim treningu jak ten, raczej nie bedzie zapasiony. ogarnijcie sie.
one sa ns terydach od lostak 😉 mi sie podoba to: [quote author=diołem link=topic=45077.msg1037423#msg1037423 date=1307694505] [move]Kupię konia[/move] + klacz/ wałach lub bardzo spokojny ogier + chodzącego program srebrnej i złotej odznaki + chodzącego w sporcie + najlepiej byłoby gdyby był to koń z ras: hucuł / konik polski/ małopolak (ale inne też są do przemyślenia) + niech nie będzie wygórowana cena + bez kontuzji, narowów KONTAKT PM [/quote]
Ah, ta moda. Nikogo już nie dziwią laseczki biegające w imitacji bryczesów (nawet z lejami, a co) w butach na kształt sztybletów. Teraz do kompletu panowie zakładają do dżinsów czapsy 🤔