Sesja/Studia i t d ;)

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
31 maja 2011 21:48
Ja dziś mam dzień przerwy, 2 dni i 6 zaliczeń trochę mnie zmęczyło. Ale od jutra biorę się so roboty, dwa najcięższe egzaminy przede mną.

Sei - Wszystkie tego samego dnia?
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
31 maja 2011 21:52
Sankaritarina
Gratulacje 😀

Miałam dziś przysiąść do materiałów na piątkowe zaliczenie (chociaż ściągi zacząć tworzyć), ale kompletnie nie mam siły ani weny żeby zacząć działać cokolwiek...
Chyba pójdę za przykładem ninevet i będę dziś robiła radosne, leniwe NIC 😎
Należy mi się, a co!
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
31 maja 2011 21:58
Mnie też martwi moja sesja i to, że nie mogę jej przedłużyć  🙁 tylko kolejny termin na sam koniec września. Do dupy ... ciekawe czy w ogóle mi dadzą kolejny termin  🤔 ah , Kampania Wrześniowa, I love it.

Szczerze liczę, że jutro się poszczęści.

Cieszę się, że chociaż Wy pozaliczałyście. Ale ja rozumiem moich prowadzących ... ja mam taki zajebiaszczy urok osobisty, który oni po cichu podziwiają, i chcą jeszcze ze mną czasu trochę spędzić, bo już więcej się nie spotkamy (chyba)  😎 mhaha.
busch   Mad god's blessing.
31 maja 2011 22:01
Sankaritarina - Cieciorka mi dostarczyła pracę, za co jestem jej dozgonnie wdzięczna  :kwiatek:
Teraz ciężka walka z tradycjami antycznymi, w niedzielę test-masakrator, już trzęsę portkami na samą myśl o pytaniach, jakie nam wymyślili  :emota2006097:
sei   . let's grow old together & die at the same time .
31 maja 2011 22:04
szczyga, tak 4 tego samego dnia. do tego dwa mi się zazębiają. na 12 jakoś mam rachunkowość. na 13 ekologię (może starościnie uda się to zmienić chociaż nie wiem czy 17 czerwca w jakiś szczególny sposób uratuje mi tyłek). na 15 mam genetykę populacji a o 18 instrumenty giełdowe. szczęśliwy 13sty czerwca krótko mówiąc  😂
tyle dobrego, że doktor z ekologii mnie lubi nawet trochę i rozumie że mam niezły kocioł z dwoma kierunkami. bez większych problemów podejrzewam wyznaczy mi inny termin. ale co innego pisać ze wszystkimi co innego samemu  🤔
sei, Neein, nick to "pieśń wojownika" po fińsku, moja ostoja żywota 😁 Ale spoko, przyzwyczaiłam się do różnych przekształceń, także nie obrażę się, jak jakaś literka się gdzieś pomyli 🙂 [no na przykład słyszałam tu na forum już: sankatarina, sankaritarnina, sankarytina, santakarina.... 😉 ]
Dziekuje🙂

Pauli, Dziękuje 🙂
busch, Tyle dobrze! 🙂 heh, znam to uczucie. Niedawno siostra mi jechała z pracą na kampus, bo ja tej pracy, oczywiście, zapomniałam na biurku. Już nie mówiąc o tym, że notorycznie zapominam o notatkach, terminach... Na szczęście mam fenomenalną grupę na studiach, która, oprócz rechotania, że znowu czegoś zapomniałam 😁 zawsze się notatkami i zadaniami podzieli 🙂
31 maja 2011 23:00
Ale spoko, przyzwyczaiłam się do różnych przekształceń, także nie obrażę się, jak jakaś literka się gdzieś pomyli 🙂

Eeeee tam, wystarczy kliknąć nazwę użytkownika i po problemie 😉
kujka   new better life mode: on
31 maja 2011 23:13
busch, uff ciesze sie, ze sie udalo!
01 czerwca 2011 07:50
Dziewczyny, proszę trzymać kciuki dziś o 12 ... 🙄
01 czerwca 2011 09:11
będą kciuki 😉
Mówicie o zakończeniu sesji już na początku czerwca? Ja ja zaczynam dopiero po 20, wcześniej mam tylko jedna zerówkę z biomechaniki inżynierskiej.
Zna ktoś jakieś dobre książki opisujące biomechanikę kręgosłupa? U nas w bibliotece na ten temat nic wartościowego nie ma 🙄
Pauli, Taak, też racja 🙂
Darcia, U mnie sesja kończy się 22 w zasadzie [tzn - teoretycznie -> 22 czerwca jest ostatni egzamin]. Ja liczę na zerówki. Jedną mam za sobą, drugą.... zobaczymy..... już się boję.... i egzamin z angielskiego 13 + dwie wycieczki do Katowic po lepsze oceny niż miałam proponowane. Przy bardzo dobrych wiatrach uda mi się zakończyć sesję 15 czerwca. Oj, ale byłoby pięknie...  💘
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
01 czerwca 2011 10:45
Persen - jest
Notatki - są
Pendrive z prezentacja - jest.

Trzymać kciuki!
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 czerwca 2011 12:34
sei,  o matko, to współczuję strasznie.
a ja siedze nad teczką zawodu i nie wiem jeszcze co wpisywać do niej. Co byście chcieli przeczytać w takiej tece?
01 czerwca 2011 13:54
Prezentacja zrobiona i zaliczona.

Ostrzegam: NIE UŻYWAJCIE OPEN OFFICE BO NIBY JEST DOKUMENT ZAPISANY W WORDOWYM ROZSZERZENIU, A I TAK NIE CZYTA WYKRESÓW I LINKÓW!
trzynastka   In love with the ordinary
01 czerwca 2011 19:17
zabija mnie ta pogoda, to ciśnienie, nie jestem w stanie nic robić, a muszę...  👿
Jeszcze historia sztuki i ustny fracnuski i WAKACJE!!!  😅
U mnie istny kosmos 🤔wirek: Każą nam opracować modele dwu i trzy kolumnowe kręgosłupa i nigdzie tego nie ma!

Ma ktoś może jakieś notatki dotyczące tego?

Tak to jest gdy wykładowca zachoruje, studentów ma gdzieś do tego stopnia, że instrukcje do laborek widzisz dopiero jak się na nich zjawisz bo tak to ich nie udostępni 🤔wirek: Oczywiście cały dział, którego nie zdążył omówić obowiązuje, kocham ten przedmiot 🙄
oj sesja, sesja...
masa nauki!
3mam kciuki za wszystkich!
01 czerwca 2011 19:49
ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM ZDŁAM O fck shit ZDAŁAM hahahahahaha ! 6 termin z chemii wreszcie zaliczony hahahahahaha  😅 😅 😅 😅 😅 🏇 🏇 🏇 Na pięknie 3,5 !!!!!
Trafiłam do asystentki i odpowiedziałam na wszystkie pytania, wręcz czułam się jakbym sobie z nią gawędziła na ten temat  😎

Och co za fantastyczne uczucie .. jeszcze tylko obliczenia. Ale za to ruszam z analizami !  💃 💃
01 czerwca 2011 20:02
subaru2009
Gratki! 😀

Ja dziś miałam w planach cały dzień zakuwać i zgadnijcie co mi z tego wyszło :/
Nawet nie wiem na czym minął mi dziś dzień. Jestem zła sama na siebie, bo to ważny egzamin (nie mogę go nie zdać, jeśli nie chcę mieć września), a nie mogę się zmobilizować żeby do tego przysiąść  🍴
Ogarnęłam co prawda notatki, ale to za mało niestety 🙄
01 czerwca 2011 20:08
subaru2009, Graaatuluuuuję!

Ja dzisiaj cały dzień ogarniałam notatki z pol. zagr. pl i jeszcze muszę ogarnąć rosyjski. Tak mi się chce że... Ale jak się teraz nie wezmę to nigdy tego nie zrobię.
01 czerwca 2011 20:11
Dziękuję  😀 a teraz muszę się nauczyć na jutrzejsze bakterie znowu  🤔

Jak zdałam chemie, to kucyk znowu na L-4 ... i chyba mamy odprysk kości.. jak nie urok to szraczka ;/ no nic, mobilizejszyn i mikroby !
01 czerwca 2011 21:06
subaru, wielkie gratulacje!  😅 😅 😅

ja bym chciała mieć koło z embrio jutro a nie za tydzień  🙄 w ogóle tak jak wam ciężko mi się zebrać. ogrom materiału i beznadziejność kalendarza zaliczeń. przytłacza mnie maksymalnie...
Subaru gratulacje  😅 wiem dokładnie co to znaczy pokonać chemię (miałam komisa), mojego szczęścia nie było końca  🤣
01 czerwca 2011 22:15
Godzinka przerwy i człowiek od razu inaczej myśli
Ruszam do boju z rosyjskim. Histori całej i tak nie skończyłam całej 😵
01 czerwca 2011 22:36
ja jutro ostatnia szansa poprawki mikro a jA ledwo na oczy widze...
01 czerwca 2011 22:45
subaru2009, Idź się wykąpać, strzel sobie kawkę, zjedz coś. Pomaga.
01 czerwca 2011 22:50
Kąpiel brałam ;p
Po kawie zasypiam, a bebol już mam taki wielki ... od jedzenia .. 🤔
Ale idę spać niedługo, rano wstanę wcześniej i jeszcze poczytam, bo nie wyrobię ... Ja żem taka, że po wielkim stresie / płaczu szybko tracę energię i odpadam ... więc jeszcze doczytam i lulu ..

EDIT
Zaczynam mieć omamy .. rzeczy mi się ruszają, cosie różne chodzą po ścianach .. idę spać ... Dobranoc i markujący powodzenia 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się