aga020596 Bo to genialny kawałek jest 🏇 Lubię wszystkie ich utwory, polecam najnowszą płytę "Folkorabel". Mój ulubiony utwór to Rahela, mogłabym słuchać tego bez przerwy 😜
popatrzyłam na dzisiejszą play-listę i się uśmiałam: Prodigy, Mac Miller, DeLaSoul, Cypress Hill, Drake, The Bloody Beetroots, trochę Gurala, Andrzej Dąbrowski, Plan B, Travie Mccoy, Devin the Dude 🤔wirek:
moja też mnie przyprawia o uśmiech 😁 teraz : Hed PE cały album only in america ostry tylko dla dorosłych
właśnie a propos tylko dla dorosłych' jest to jedyna płyta chyba w moim życiu której nigdy, na prawdę przenigdy n ie słuchałam na wyrywki. jeśli słucham, to caluśkiej. dla mnei włączanie sobie jednego kawałka ze środka tego albumu, to jak przeczytanie jednej kartki w książce 😁
flygirl - podziwiasz czy "podziwiasz" ? Jest kilka kawałków dubstepowych, które lubię i słucham 😉 Jeszcze z muzyki elektronicznej to nr 1 jak dla mnie The bloody beetroots ( Cornelius, Awesome, Warp ft. Steve Aoki) i oczywiście Daft Punk.
Podziwiam. Ja nie mogę doszukać się w tej łupance jakiegoś większego sensu. W dodatku dziwi mnie za każdym razem, że jest tu podział na jakieś utwory skoro wszystko brzmi identycznie. To było bez złośliwości. 😉
flygirl - oczywiście, że bez złośliwości 😉 Ja nie jestem jakąś wielką fanką dubstepu, ale nie nazwałabym tej muzyki łupanką bez większego sensu. No, ale wiadomo - co kto lubi.