Dobra , dobra tylko nie bijcie :PP xDD . Oczywiście, że mam fotki Grypsa. Postaram się każdemu wysłać dzisiaj, bo ostatnio miałam problem z odzyskaniem moich zdjęć i za bardzo nie miałam czasu.
Ok fotki rozesłane 🙂 Mam nadzieje, że do większość z Was trafiły wszystkie i w dobrej jakości 🙂 Dla Darii jeszcze wysyłam, bo kochane macie najwięcej fotek 🙂 Mam nadzieje, że będą się Wam podobać. Jak ktoś chce jeszcze to niech pisze mam zdjęcia każdego z zawodników. 🙂
oj Frytkens wiem co czujesz... nasz meczyk z chlopakami tak wciagnal ze spac poszlam wczoraj po 8 rano!!! obudzialm sie przed 15 oi poszlam znowu spac heheh 😂 dzisiejszy trening to byla jakas masakra! myslalam ze ten dzien sie nie skonczy 😁
Czy jest tutaj osoba z papierami instruktora? zainteresowana praca na ok 3 tyg w lipcu? Wszystkie szczegóły podam na pw, sprawa pilna. 50km od Olsztyna
nie wiecie kto w warm-maz przyjmuje konie "na łąki" lub klacze na wyźrebienie w cenie do 400 zł/mc? zależy mi na dobrych ludziach. Najlepiej w okolicach Olsztyna czy Ostródy, ale rozważę każdą lokalizację 😉
nie wiecie kto w warm-maz przyjmuje konie "na łąki" lub klacze na wyźrebienie w cenie do 400 zł/mc? zależy mi na dobrych ludziach. Najlepiej w okolicach Olsztyna czy Ostródy, ale rozważę każdą lokalizację 😉
forumowa kaloe. Ale to kolo Gizycka. Na razie jest 200zl + vat, a pozniej 400.
Ludzie, pomozcie mi... Kto lepszy do nog, plecow - dr Raś czy dr Peczynski ?
Angeel dziękuje że udzielasz informacji zainteresowanym :kwiatek:. Co do wetów to Rasia bardzo ludzie chwalą czasami i w moje strony przejeżdza. Olsztyniacy u was też taka susza?U nas trawa jest tak sucha że po jednym dniu od skoszenia mamy siano. Najgorsze jest to że trawa nie odrasta wcale. Oj będzie drogie siano w tym roku. I jeszcze pare zdjęć stadka.
kaloe - bardzo podoba mi sie Twoja oferta paswiskowa, wiec wszystkim polecam 😀 A ja niestety jednak nie skorzystam, kon zostaje na lato w Olsztynie. No wlasnie do mnie tez Ras przyjezdza, ale znajoma mi zasugerowala, ze Peczynski jest lepszy.