Kącik Małolata...:D

mils   ig: milen.ju
28 maja 2011 18:57
Alabamka mam tylko cyrfówkowe, na lustrzankowe czekam...
Florcik, Frania wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
mils fajne foty  😉

trzymajcie za mnie kciuki jutro  :kwiatek: bo mamy ostatnie fatalne dni z moim koniem, a jutro startujemy  🤔
mils, Super! Propo to które msc.?
Ja nigdy siebie nie zapomnę z zawodów (jedynych). Nawet na drugim przejeździe nie pamiętałam parkuru i wszyscy się darli "nie, nie! w lewo!" a ja zakręcałam na wariata.  😁 Ale nawet fajnie wyszło.
28 maja 2011 22:15
Alabamka to koleżanka, 6 albo 7. 🙂
mils fajne foty. 😉
Florcik wszystkiego naj!

Jestem padnięta. Zmęczyłam się nie bardzo wiedząc czym.
Florcik  10000 LaT ;pp
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
29 maja 2011 08:54
przytyłam 6kg 😵 myślałam że u mnie przytyć więcej niż 0.5kg to nie możliwe, dziś się zważyłam a tu 51kg 😁
Normalnie w to nie wierzę, bo od 5 lat trzymałam jedną wagę 45kg, a tu prosz 😁 Trzeba zacząć znów jeździć bo przytyję jeszcze więcej 😁
jett   success is the best revenge
29 maja 2011 10:54
A ja dzisiaj wieczorem idę na koncert Iry  😅
TAMTARARAM! mamy źrebaczka! ogierek!  😅

jett, iii tam, byli na dniach mojej wioski 3 lata temu  😉
daliasta   Szkoda słów.
29 maja 2011 14:47
niemiłek zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!  😜
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
29 maja 2011 15:36
Aaaa adoptuje konia! 🙂 😅
29 maja 2011 15:40
niemiłek gratulacje, pokazuj!
AP z fundacji?
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
29 maja 2011 15:41
Tak🙂
Jest taki Karino 😜
daliasta, mils, jak dotrę do domu, bo jestem w stajni i nie mam kabla  😉

Boże to najcudowniejsze stworzenie na Ziemi. tarzał się przede mną i położył mi kopytka na kolanach  😍
Kawecan   Jeździec bez konia...
29 maja 2011 17:19
Wiecie co? Tak myślałam o polskich filmach i sądzę że nasze kino zeszło na psy z winy tych 'wybitnych polskich twórców filmowych' którzy sami nie przeżyli tego że np. ukochana wyjeżdża i niczym romeło wyruszają za swą ukochaną, więc męczą nas co im przyjdzie na myśl. Gdy się jednak przyjrzymy , zobaczymy młodych twórców którzy mają głowę pełną wybitnych (jak na nasz polski grajdołek) filmów. Na przykład Jan Komasa który stworzył "Salę samobójców". Dał on do myślenia, skłonił do refleksji, oraz dał nam jeden film z którego możemy być dumni. Mogę również wymienić "Galerianki" które też opowiadają o rzeczywistości (Katarzyna Rosłoniec) . Młode pokolenie, nieznani aktorzy (może 2-5 bardziej znanych, ale główni bohaterowie to nowe twarze), trudne tematy i mogę powiedzieć że to polakom akurat wychodzi. Więc mam jedno pytanie: Skoro umiemy tworzyć takie filmy to po chole*e nam oglądać ile Karol ma kochanek, jak ten Borys Szyc "wspaniale" gra "wspaniałe" role.

Ale mnie naszło.  😁
moim zdaniem Borys jest przekozak i jeśli nie widziałaś go w "Handlarzu Cudów", to wstrzymałabym się na Twoim miejscu z komentarzem na temat jego aktorstwa 😉.
jest mnóstwo dobrych polskich filmów, ale nie mówi się o nich, bo po co. polska "Senność" ostatnio bardzo mi się podobała. teraz poluję na "Wino truskawkowe" z młody Stuhrem i "Północ - południe" czy coś takiego również z Szycem.
polskie niszowe kino jest naprawdę niezłe.

edit: tfu, jednak "Południe - północ" 😉
Kawecan   Jeździec bez konia...
29 maja 2011 17:36
No właśnie tych niszowych filmów to nawet w repertuarze nie wyświetlają.  🤔wirek:
No ale przyznasz że parę kiepskich ról w naszych "wspaniałych komediach romantycznych" zaliczył.  😉
nie wiem, szkoda mi czasu na ten szajs 😉.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
29 maja 2011 17:53
A ja zpowodu tego, że pewne osoby mnie dosadnie wkur***y chyba zdecyduję się na pewne posunięcia.

+
Brakuje mi koni i jazdy 🙁
Brakuje mi koni i jazdy 🙁

mi również... zwłaszcza jazdy i pracy z końmi  😕
29 maja 2011 17:57
Kawecan ja tez nie przepadam za polskimi komediami romantycznymi. :emota200609316:
Alabamka dla ciebie - ja:
29 maja 2011 17:58
mils, widziałam właśnie nafejsie i te fotki są suuuuper 😜

Myślę nad pewną sprawą i nie wiem co dalej...
29 maja 2011 18:01
Hermes potem jeszcze wstawię zdjęcia mojego autorstwa. 😉
malołaty wróciłam z zawodów. chciałam nie jechać, ale konio był bezbłędny.
W LLce pierwszej jedno wyłamanie, trochę z mojej winy, a druga już na czysto. Za to przed Lką podłoże było fatalne, konie dosłownie się zakopywały, a mój koń zrzucał wszystko na rozprężalni. No ale wyjechałam, pojechałam mocno i na czysto.  😅 jestem baardzo zadowolona!! Ale oczywiście moi rodzice kręcili aparatem, a gdy w Lce mój koń fruwał jak samolot to oni oczywiście tego akurat przejazdu nie nagrali. ale jestem zła na nich za to...  🤬
29 maja 2011 18:13
nopebow gratulacje! 😅
mils, Poczułam się zaszczycona  😁 Ładne 🙂
Genialna jestem. 3 tygodnie nic. A dziś, dzień przed śpiewem wykombinowałam piosenkę  🙄
29 maja 2011 18:53
Alabamka, a ja od września zapisuję się na śpiew 😀
zdjęcia wrzuciłam do mojej galerii  😅
mils dzięki  💃
ale jestem dumna!  😀
Hermes, Nie gadaj  🤣
edit: Jeszcze trochę i założymy grupę wokalną "voltopiry"  😁
29 maja 2011 19:04
Hermes serio? 😲 🤣 Zaraz wszyscy będą śpiewać. Założymy re-voltowy band! 😀
edit. Alabamka mamy te same pomysły. 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się