Pedrusowa znowu druty 😀iabeł: pierwsze nawet całkiem, co do drugiego to lepiej jakby było wiać tylko kontur konia i dziewczyny, tak to wygląda na zbyt ciemne. i kadrowałabym inaczej, odpuściłabym sobie dół.
vitani jak dla mnie tło jest ok, fajny się klimat robi, takiego starego tartaku... ale podpis na środku zdjęcia to już przesada 😉 pierwszą rzeczą, na którą zwróciłam uwagę był właśnie on.
MsCarmen: o Twoich zdjęciach już było w twórczości, ale powiem, że są świetne, o.
Huculska Ostoja: pierwsze jest genialne, brakuje mi czwartej nogi 😜, na drugim trochę nieporadny kadr (i to "martwe" źrebię 😲 wiem, że śpi, ale wygląda dość makabrycznie), ale klimacik też jest.
Strzyga jak dla mnie nie pasuje do tego wątku 😉 jakieś takie mało klimatyzne. ani światło ciekawe, ani kadr. jedynie co, to jest na nim Pońka, może przez sentyment jakiś tam klimat jest 😀
figaro2046, skoro taki z Ciebie ahtysta, no to my się wszyscy do szafy chowamy.
Z tych co wkleiłaś... jak dla mnie żadne nie ma klimatu ani nastroju ;] Ot zwykłe pstryki, tylko jeden za ciemny, drugi rozmazany, trzeci walnięty w psudosepię... ale co ja się tam znam...
MsCarmen, a datę widzisz? Dużo się musiałaś naszukać. Doceniam, że aż tak bardzo zajmuje Cię moja osoba. Niestety, nie mogę odwzajemnić zaangażowania. Za dużo mam fajniejszych rzeczy do roboty =)