Jared zawojował kwejka. 😁
http://kwejk.pl/obrazek/106100/jaredleto.html
ja już to w poczekalni widziałam 😎

jett, Wspaniała, napiszę wam jak dojdę do siebie, ok?
Hermes ja też mogę? 😉
Kwejk to teraz raj dla takich niemiłków. 😜
daliasta, tak, wyślę potem PW 😉
Kwejk to teraz raj dla takich niemiłków. 😜
no nie wiem, nie było tam jeszcze Dziada którego wcześniej nie widziałam na tumblrze 😉
Rany, padam na twarz. Mam dość szkoły, rodziców i...
ChCh ta, ty wiesz czego. :/
mils, ja też mam dość wielu rzeczy, np. tego, że faceci to świnie, a mój najlepszy przyjaciel [ mówił, że jest homoseksualistą ] powiedział, iż mnie kocha. 😵 Co ja mam robić. :/ Mam tak fajne życie, że nie wiem. Wiele rzeczy jednego dnia - zaj*biście. 😕
Stwierdziłam dzisiaj (po całodniowym dole), że nie warto się smucić. Szkoda życia. 🏇
Moja klasa jest boska, nagraliśmy naszemu Szeryfowi - naszej loff wych. kamerą życzenia na dzień matki dzisiaj 😁 jutro jej pokażemy i liczymy, że nie będzie pytała 😂
Arroch - rozwaliłaś mnie 😁
Arroch o mega! 😁
Ja nie mogę. Nie ma to jak lądować na ziemi, bo ktoś chce ci buta zabrać. 🤔
Ratunku Małolaty!
Co zrobić jak telefon wpadnie do wody?!! 😵
ChCh - nie mogę, ja leżę i kwiczę 😁
jett - wyjąc baterię i położyć w ciepłym miejscu i NIE WŁĄCZAĆ do dnia jutrzejszego. 😉
jett NIE NIE NIE! bo ekran się rozwali [ jestem doświadczona w takich sprawach 😁 ]
Heels to co ty robiłaś z telefonami, że masz takie doświadczenie? 😁
mils, mi telefon wpadł do wody z 15 razy - w tym do kibla 😎 też do jeziora, do miksera, do umywalki, do zupy... 😁
miałam w życiu z 20 telefonów 😁
Wy jesteście nie normalni. 😂
Dni miasta zapowiadają się wspaniale. 🏇
W piatek wyjazd do Rojewa na konkurs i potem w nagrodę zwiedzanie stajni jakiejśtam, kabaret koń polski. 😜
Następnego dnia jarmark, spacer fotograficzny < 😍> oraz streetball w nocy.
Potem festyn.
3 czerwca otwieramy astrobazę na którą przyjedzie Minister Hall <?> oraz Tusk (bez vat, bez vat!), a potem wyjazd do kina i biwak.
Potem 11 czerwca koncert Chylińskiej oraz.... STARGUARDMUFFIN!
🏇 🏇 💃 😅
Z mojego 'doświadczenia' wynika (jedyne dwa razy utopiłam telefon), że można go suszyć suszarką, ale z trochę dalszej odległości.
Moje jakoś przeżyły. W tym motorola, która spadła z 10 metrów na betonowe schody i nic jej się nie stało.A była to motorola z klapką. 😁
SGM... ee tam. w mojej mieścinie Bednarek często szwęda się po ulicach. Przejadli mi się już. 😁
Kawecan wygwiżdż Hall ode mnie i całego gim 3 z Olsztyna. 😎
Ulotnię się gdzieś i zacznę bo oficjalnie nie mogę bo jestem z chórku. 🙄
A właśnie ktoś mi powie czemu jej nikt nie lubi bo ja nie ogarniam w tych sprawach? 😜
Z reguły nie lubią jej 2 klasy gimnazjalne. Za całkiem zmienione, utrudnione testy, projekty edukacyjne, których nam nie odpuściła i walnęła na 3 klasę (ustawowo powinny być w 2). A także za matury - za rok mają być zdawane od 50%, a na rocznik '96 standardowo całkowicie zmodyfikowane.