Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)
a ja jestem coraz bardziej dumna ze swojego konia.........bo zaczyna przypominac konia........a niedawno było to cos z wystającymi żebrami

wątek zamknięty
kujka ja nic nie wiem na ten temat 😉 jeżeli coś będzie, to pewnie będziemy ustalać "na bieżąco" 😉
wątek zamknięty
kujka mamy już wstępny plan 3 lipca, pojedziemy dla funu właśnie 🙂 muszę jakiegoś fotografa dorwać
juliadna i masz dużo pięknych zdjęć 🙂
Atamanka no to poważna sprawa, a jak jest zimą? lepiej?
Mąka dziękujemy :kwiatek:
croopie powodzenia 😀
wątek zamknięty
lenka1z- Fajnie wyglądacie. A otocznie bardzo przypomina mi naszą dawna stajnię 😉
wątek zamknięty
tak otoczenie wyjątkowe😉))) bo hehehe jakie sama stworzę o ciągle nie mam czasu.....bo w stajni zawsze jakaś robota........
dziewczynki pytałyście o mojego konia;0
Moja Linda to 5 latka;0 w sumie z żadnym pochodzeniem, mam ją od w sumie źrebaka i razem uczymy się jeździć 🙂
wątek zamknięty
Fantazja zimą lepiej, są okresy, że w ogóle po nim choróbska nie widać, a są niestety i takie, jak teraz, że się nasila.
Wspomnę jeszcze, że Arek ma dziś urodziny, już ósme 😅 😎 Pędzę go wymiziać po południu, tort już był- został najpierw dokładnie obgryziony z jabłek, a na otręby wybredny koń trochę się wypiął 😂
wątek zamknięty
Atamanka, sto lat dla Argosa! ale opcja, przeciez ja pamietam jak byl trzyletnim niewychowanym dzikim ogrem-zabojca 😁 a jesli chodzi o torcik to coz... moj kon zrobil to samo :P
wątek zamknięty
kujka, w finałach jest C-6.
Dzięki dziewczyny, zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂
wątek zamknięty
Atamanka stooo lat i dużo zdrówka dla Arka!! :kwiatek: a tak odnośnie choroby- jakieś leki dostaje czy tylko ziółka itd.?
Fantazja Wy tak tylko ujeżdżeniowo czy czasem coś kicacie?
wątek zamknięty
Fantazja super wyglądacie! co jedziecie na zawodach?
wątek zamknięty
Fantazja, kobyłka wygląda przesuper... aż miło patrzeć na wasze zdjęcia 😀
wątek zamknięty
baffinka, my na etapie podstawy podstaw ujeżdżeniowych 🙂 Fantazja jest skoczna, niestety pańcia nie, bo boi się nawet 80cm 😉 ale chciałabym przezwyciężyć swój strach
Forta, dzięki :kwiatek: jakoś w tygodniu dostaniemy program zawodów, to takie podwórkowe towarzyskie, ale od czegoś trzeba zacząć
jakieś L w ujeżdżeniu pojedziemy, nie mam skokówki, więc tylko czworobok nam zostaje
Anaa, dziękujemy :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziękujemy za życzenia!!!
baffinka dostaje płyn na wydolność dróg oddechowych, ziółka dokładam tylko przy nasieniu się kaszlu. Już widzę poprawę, mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej 😉
wątek zamknięty
Edit: niechcący wysłało się dwa razy...
wątek zamknięty
Fantazja, wyglądacie coraz lepiej i lepiej 🙂 Wstaaaw zdjęcia Fantazji z waszych czasów nie-oświeconych 😀 Naprawdę lata świetlne roboty za wami 🙂
Atamanka, 100 lat dla Arka i powodzenia w walce z kaszlem 🙂
wątek zamknięty
Czantoria z wczoraj:

wątek zamknięty
ewcia,fantazja,lanka1z świetnie Wasze konie wyglądają w tej wiosenno letniej oprawie-chyba wszystkie koniska ładnieją o tej porze roku 🙂
Raven jak tam młodziak?
Wczoraj była kumpela na jazde,pojeździłam przed nią,konisko chodziło mi chyba najlepiej biorąc pod uwagę jakieś ostatnie 3 miesiące-kocham 😜
Tutaj prezentuje Wam walkę o trawę przed jazdą 🤣 i lonże przed jazdą 🙂
wątek zamknięty
incognito, ja nie jestem właścicielką Czantorii-mam tylko przyjemność na niej jeździć. Bardzo miło że się podoba 😉 Twój jaki słodziak 😍
wątek zamknięty
Mimo wszystko bardzo ładna 😉 Wiesz,bywam na forum od dłuższego czasu z doskoku,więc niespecjalnie kojarzę ludzi i konie,chyba ,że są to starzy wyjadacze to wtedy mniej więcej 😀
A dziękuje 😉
wątek zamknięty
Wczoraj byłam u koleżanki w stajni porobić jej zdjęcia a tam nowy koń do rekreacji- tinker Błysk. Zakochałam się w nim 😍 Taaaaki misiak, jak weszłam na padok to łaził za mną jak pies i aż trudno było robić mu zdjęcia 😁 Za to mam jego zdjęcia na lonży pod koleżanką i kilka na padoku się udało uchwycić 🤣
wątek zamknięty
Atamanka 100 lat😀😀
Fantazja super wyglądacie ! 😀😀
wątek zamknięty
No to może ja się na początek przedstawię 🙂
Mam na imię Basia, 31 lat i kiedyś jeździłam konno 😉
A tak dokładniej to przez 10 lat jeździłam na Legii na Kozielskiej, byłam tam luzakiem kilku zawodników plus jeździłam prywatne konie.... Od 10 lat jednak wsiadałam na konie sporadycznie, gdyż względy zdrowotne nie pozwalały mi na codzienną jazdę. Przyszedł jednak moment, kiedy uznałam, że dłużej nie wytrzymam.
No i tu mam do Was pytanie. Gdzie można pojeździć na jakichś fajnych koniach?
Przyznam, że byłam na obserwacji w PGR Bródno (mam tą stajnie dosłownie pod domem), ale nie podoba mi się jak tam wyglądają jazdy rekreacji. Płacenie 55 PLN za to, że będę się wozić w kółko w zastępie nie jest dla mnie żadną radochą.
Fajnie wyglądały prywatne konie, które akurat chodziły pod swoimi właścicielami, ale jakoś nie jestem aż tak wybitnie otwarta, żeby podejść i zagadać 😉
Z góry dzięki za podpowiedzi 😉
Basia
wątek zamknięty
Leo, zajrzyj do wątku "
stajnie w Warszawie i okolicach"
edit: dodałam link
wątek zamknięty
a mogę jeszcze dodać 2 zdjęcia ?
i jedno z moich ulubionych ! 😍
wątek zamknięty
Juliadna piękne zdjęcia 😍 gdzie stoisz, że macie tam tak ładnie?
wątek zamknięty
Atamanka sto lat!
Fantazja zupełnie inny koń, wstaw jakieś zdjęcie z początków jak przyjechałaś do Polski. Mam wrażenie, że ogromna zmiana jest. 😉
juliadna pięknie 😍
A mi dzisiaj koleżanka powiedziała, że mogę wykorzystać resztę jej karnetu na jazdy, bo ona przestaje. Wsiądę na konia pierwszy raz od długiego czasu. 💃 Nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale na pewno to zrobię. 😅
wątek zamknięty
Jeszcze tylko 3 dni i będziemy w nowej stajni! 🏇
Zaczynam pakować rzeczy karego, bo przez te 4 lata trochę się tego uzbierało!
Jutro robię generalne pranie i sprzątanie.
wątek zamknięty
ash, a gdzie wybywacie?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.