ElaPe, inaczej sobie Ciebie wyobrażałam 😀 Ale na prawdę ładnie! :kwiatek: Ponia, Ty masz coś w sobie, takiego, że myśli się łaaał, ślicznie ! :kwiatek: 😍
dzięki :kwiatek: haha, o ile na kacu gigancie można super wyglądać 😁 baffinka w super jest miejscu! coś czuję, że też się niedługo dorobię..a można wiedzieć co tam masz wytatuowane ? 😉 ponia jesteś słodziak niesamowity! Hermes to adidas cambridge, jak byś chciała to mogę Ci podesłać na allegro, uwielbiam go, na pewno nie jest moim ostatnim zegarkiem z tej serii, mają piękne kolory (ten czerwony to mój prezent w re-voltowej zabawie z urodzinami 😉 )
Mery - albo zwariowałam, albo dodajesz je już drugi raz 😉 Karutek - no kto by pomyślał, że z Ciebie taka laska 😀iabeł: 😁 Muffinka - śliczne, takie pozytywne też mi się kojarzy z "gwiazda i jej poddani" 😁
Moje dzisiejsze zdjęcie z małych wagarów u kumpla.Wylegiwałam się z kumpelą u niego na hamaku i mam pamiątkowe zdjęcie 🤣 Prócz tego link do śmiesznych scenek z filmu i planu filmowego,który kręciliśmy z klasą w ramach zajęć filmowych. Ja jestem w różowej bluzce najbardziej po lewej🙂 http://filmowka.tiq.pl/2011/05/25/kwiat-paproci-scenki-z-planu-filmowego-i-filmu/