Zairka - to wrzuciłaś jako załącznik ;-) Ale w załączniku można przecież, bo nie rozjedzie forum i nie ładuje się długo, więc w sumie dalej na legalu działasz 😁
darolga, to kliknij zdjęcie z załącznika i zobaczysz czy się nie rozjeżdża. 😎 Dopuszczalny rozmiar jest wszędzie taki sam - max 800 pikseli na długim boku!
juz zmienione 😡 wybaczcie 🙇 na dzień dzisiejszy ogłaszam że wyleczłąm sie ze szmatoholizmu, nie wiem na jak długo ale puki co sprzedaje co mi sie mniej podoba z czystym sumieniem i nie kupuje ze szmat nic w zamian 🏇
juliadna czekam na przeceny i brillant yellow bedzie moj<dzieki Tobie, albo przez Ciebie ;p > , tak samo jak beige 😁 a mialam sie leczyc... ale i tak dlugo wytrwalam. wiec jeszcze troche poczekam i bedzie TEN CZAS kiedy bede mogla sobie cos zprezentowac ;D
ja się przekonałam, że wszystko, dosłownie wszystko jest do zdobycia, czasem to kwestia czasu, czasem pieniędzy, a niekiedy wystarczy determinacja. Naprawdę można wyciągnąć spod ziemi perełki nie do zdobycia. więc jak mi za pare lat wróci szmatoholizm, to będę znów zbierać 😉 nic straconego.
a ja dodaje zakupionego dzis 🙂😉)) eskadronika kanarkowego 😉)) cytrynka kochana 😉)) zdjęcie nie oddaje uroku bo jest oczojebny 😉 i drugi to fuksja bloom 😉)) ze starszej kolekcji chciałam to drugie dać na szmatoholików ale nie wiem jak
lenka1z zdjęcie jest w miarę dobre , ale wrzuc je do wątku : szmatoholicy. (coś mam problem z komputerem i nie mogę linku wstawić) z opisem jaki to czaprak z której kolekcji itd a dziewczyny ci powiedzą czy ładne czy ne lanie czy dobre zdj czy nie 😉. Potem ewent coś przerobia i jeśli zaakceptuja to za jakiś czas quanta wstawi do szmatoholikow 😉
jezu czaje się na komplet zwykły cotton choco lub brillanta beige ale postanowiłam ze zbieram na mattesa i veredusy 😵
Nie linczujcie mnie, ale ja się na niemieckim forum odnaleźć nie mogę, a szukam cottona beige, jakiegoś ludzkiego zdjęcia, które oddaje kolor. To podobny odcień do sanda?
kurcze, dzięki s. , kolor sand ankowy kocham miłością wielką, ale pad nijak mi pasuje, poza tym ta nowa seria anky jest za przeproszeniem o kant d* rozbić. no i nie wiem, nie wiem. może poczekam aż re-voltowicze zakupią cottona beige? 🤣 jeszcze raz dziękuję s. :kwiatek: