Młode Konie

ash dokładnie do nachrapnika.
Od jutra będzie chodzić z doczepieniem do wew. kółka wędzidła 😉
Turbokucyk rewelacyjny, jak mi się ten koń podoba 🙂.
galopada_   małoPolskie ;)
20 maja 2011 18:25
rudziszon  🏇

slojma   I was born with a silver spoon!
20 maja 2011 18:49
galopada_- miałaś wsiadać na siwulca a tu rudziszcze wstawiasz 😉
galopada_ więcej rudego!  😜 i jak tam siwy? 😉
20 maja 2011 20:05
siwy na luzie. jeszcze sie wykąpalismy pod wieczor i mam wrazenie ze dzieki temu jest bardziej siwy  😁 jutro moze mi ktos cyknie fotki na nim..

o jeszcze takie z pierwszego luznego kłusa

i z galopu

ogolnie jezdzilam na luzaku jak mi sie uda wsiasc jeszcze to coś porobotujemy  🏇
Rudy jest przepiękny, wiem powtarzam się!  😜
A zdjęć na siwym się domagam!  😎
21 maja 2011 10:29
postaram się  😉
Śliczny rudzielec galopada_ 🙂 w jakim wieku jest?

A ja jestem mega szczęśliwa, bo w tamtym roku nie było mowy o wykąpaniu Młodego, mój chłopak nie mógł go utrzymać, bo konisko zwiewało gdzie pieprz rośnie i wąż był dla niego straszny a wczoraj postanowiłam spróbować i... Gary stał jak cielę🙂 nawet pozwolił sobie kopytka szczotką wyczyścić, nie opuszczał mnie na krok przy myjce🙂 a na koniec położył mi głowę na ramieniu 🙂 Jak ja kocham tego konia  😍
później wzięłam go na prawie dwie godziny na łąkę(trochę mnie spiekło na plecach, bo póki co pastwisko nie jest ogrodzone więc patrzyłam jak wcina trawę:P)
21 maja 2011 19:36
3 lata 🙂 od niedawna pod siodłem i za miesiąc wyjezdza do zakładu treningowego  🏇

to siwy z dzisiaj:

galopada
ale sliczny mlodziaaak  😍, mojego mi troszke przypomina, bo tez z kasztana zrobil sie siwy,  🙂😉

21 maja 2011 21:20
Mundial ze skarogniadego  😉
😲 oho, a masz zdjecia?🙂
21 maja 2011 21:33
dodam w linku zeby nie zasmiecać:

pół roku gdzie najbardziej było widać:

i rok jak juz troche wypłowiał na słońcu  😂

😉

Wow  😲 😲
Niessamowite, ze tak sie zmieniaja! ale slodziak straszny z niego  😜
21 maja 2011 21:53
to jeszcze kilka zdjec z dzisiejszej jazdy i uciekam  😡

galopada
Jak tam Justus się sprawuje ? Troszkę się "wyciagnął" od ubiegłego roku (dla mnie to duża zmiana in plus 🙂😉
Siwy jeszcze chyba fajniejszy niż Rudy, kompakcik taki ze słodk miną  😜 😁
22 maja 2011 06:07
Justus jest super. Wiadomo ze nie ma prawa chodzic jakos super pod siodlem bo niedawno byl zajezdzany a ja tez siedzialam na nim pierwszy raz i bardziej sie woziłam niz cokolwiek robilam. Jest bardzo... bekasowaty. Tzn ja to bardzo mocno odczułam bo jezdzilam dłuuuugo na jego ojcu. Moze niewiele ci to mowi bo to trzeba poczuc. No to troche wyjasnie: taki chodzący spokój+najchętniej galop w zwolnionym tempie ale z taaaką fajną foule+taki troche zamułek  😂 no ciezko mi to wyjasnic. Nie jest taki elektryczny alenie wymaga pchania i poganiania. Ale jak sie jedzie to sie czuje jak na takim czołgu. A szyje to ma taaaaką grubą. ciekawa jestem na kogo trafi w zakładzie i jak bedzie wyglądał i chodził po nim.

A siwy to takie jego przeciwieństwo. elektryczny, szybki, sprytny  😁

dzisiaj wsiadam na swojego smoka  🏇 wczoraj mi sie położył na ujezdzalni bo go wyciągnełam na ogłowiu zeby sobie pobiegał to sie głupek połozyl na piasku i sie tarzał czym przestraszył śmiertelnie kilka koni szkółkowych  😵
Ja dziś próbowałam zrobić zdjęcia Kluskowi, ale uchwycić go w innej pozycji niż z łebkiem przy ziemi, prawie nie ma szans... jedzonko przede wszystkim  😂
...no chyba że w grę wchodzi zabawa... oczywiście rudy Dżaket non stop gubi kantary, bo klusek je odpina, więc TamTam ma na co pieniążki wydawać hih 🤣
22 maja 2011 18:18
jezdzilam dzisiaj na swoim smoku  🏇 jak on kłusuuuuje  😜 a siwy dzisiaj super! jak bedzie tak progresował to za tydzien zaczniemy pierwsze podskoki  🏇
Thilnen   Dżamal Ad-Din
22 maja 2011 19:32
Udało mi się zaciągnąć rodziców do stajni, więc mam parę dynamicznych zdjęć mojego arabskiego jednorożca (nie wiem o co rozwalił sobie czoło, ale wygląda, jakby mu róg rósł :P)

Wyginam śmiało ciało

oraz... Dżamal w siodle 🙂

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
22 maja 2011 19:44
Thilnen Ale sie z niego fajny chlopak zrobil 😀
galopada_ jak zawsze ,,achy" i ,,ochy" w twoja stronę, a raczej w stronę koni  😍
slojma   I was born with a silver spoon!
22 maja 2011 20:35
galopada_- siwy jest cudowny  😜
22 maja 2011 20:56
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
amnestria   no excuses ;)
22 maja 2011 22:35
a ja stwierdziłam, że mój koń bardzo się zmienił in plus. W zasadzie zastanawiam się (jak patrzę na stare zdjęcia) dlaczego ja go w ogóle kupiłam 😂

Zdjęć zoo nie mam niestety z tego kresu (październik/listopad 2010), ale mniej więcej Ducho prezentował się tak:

A teraz jest taki ło (trochę chudziutki, ale koń od ponad miesiąca nie pracuje, dostaje żreć trochę mniej, poza tym z wagi ostro mi zleciał na wiosnę i po zmianie stajni)

😍

zdjęcia dzięki uprzejmości kujki. wszystkie 😉
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
22 maja 2011 22:37
A moje pasie dupsko dalej...
kujka   new better life mode: on
22 maja 2011 22:40
amnestria, wooooooo! on naprawde byl az taki paskudny? 😁 jakos inaczej go zapamietalam... :P
a tak serio to bardzo urodziwa bestia Ci sie z Duszka zrobila, sama przyjemnosc patrzec na niego 🙂

galopada_, faajny siwus! on jest młp, prawda?
galopada
Ten opis brzmi znajomo 🙂 A Rudzielec to chyba bardziej typ skoczka niż ujeżdżeniowca ?
Nie wiesz co u brata słychać ?

amnestria
U Duszka świetnie widać wpływ cywilizacji  😜
amnestria   no excuses ;)
22 maja 2011 23:12
kujka, tak. taki był paskudny 😂 zresztą zajrzyj do swojej galerii, w której jest też Duszek i obejrzyj foty z galopu 😵

armara, dzięki 🙂
ale on w ogóle się zmienił, szyja jest jakoś wyżej, troszkę się wydłużył, troszkę urósł, wykłębił się. Dorasta i się zmienia, ot co 😀. Fajnie to obserwować 😉
amnestria szał, nigdy bym nie powiedziała, że to ten sam koń.😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się