kącik kłusaczy

Jeśli by kogoś interesowało to tutaj jest kilka zdjęć kłusaków autorstwa forumowej flygirl  :kwiatek:

http://s180.photobucket.com/albums/x252/Sandrusia_photo/Klusaki123/
prześliczne te zdjęcia

Frania - jak tam po treningu?
Frania intensywnie uczy się o kłusakach na szkoleniu od rana do wieczora.  😎
aaaa no to czekam na relację jak już wróci 🙂
Jeśli dobrze pamiętam to 15 ma egzamin, więc proszę o trzymanie kciuków. :kwiatek:
oj będę, będę trzymała baaaardzo mocno. Może kiedyś ją zobaczę na wyścigach na Partynicach  🏇
Frania zdała, a wyścig egzaminu praktycznego wygrała! 🏇
o nie!!! ale czad!! tylko gratulować  🏇 🏇 🏇 brawoo  :kwiatek:

teraz czekam na relację 🙂  😅
Dzięki za trzymanie kciuków  :kwiatek:
To nie był taki prawdziwy wyścig, nie pozwalali nam na za dużo bo bali się, że się pozabijamy  😁 ale miło być pierwszym 🙂

Ogólnie to było więcej stresu niż to wszystko było warte, przed egzaminem teoretycznym z przepisów prawie umarłam ze strachu, ale okazało się, że nie jest tak źle 😀

Cierp1enie w to, że mnie zobaczysz na Partynicach w najbliższym czasie raczej wątpię bo na razie nie mam kłusaka francuskiego, pierwsze starty będę miała na pewno w Berlinie. No i muszę poczekać na ukończenie 18 lat  😤

Widziałam, że dziewczyna robiła zdjęcia, więc jak dostane to wstawię 🙂
no może kiedy zobaczę 🙂😉)
a do 18-nastki już blisko 🙂😉

jeszcze raz gratulacje  😅
i czekam z niecierpliwością na zdjęcia
Ooo znalazłam temat idealny dla mnie. 🙂 Sama mam kłusaka właśnie orłowskiego sprowadzonego z Ukrainy, gdzie chodził przez jakiś czas w wyścigach. Tylko zaprzecza swoim istnieniem teoriom, że kłusaki nadają się do skoków, bo mój serca do tego w ogóle nie ma. Czasami ambitnie składa się i leeeeci, ale tak to najchętniej by wszystko taranował.  😲
A my pokryliśmy kłusaczkę francuzką ogierem skokowym. Zobaczymy czy wyjdzie dla mnie champion  🙂

Zdjęcia ze szkolenia i egzaminu na powożącego:
https://picasaweb.google.com/104735863065507465202/11042011PARTYNICESZKOLENIEEGZAMIN?authkey=Gv1sRgCNL84MCM2eiGDQ#5594422122134352946

ja jestem blondyna z rudą, wielką kobyłą jakby co 😉
Jeśli ktoś zainteresowany to koleżanka ma właśnie kłusaka po torach i trenowała go skokowo : www.photoblog.pl/nicely
  😀
Frania - super super, musisz częściej tu wstawiać takie 🙂  z przyjemnością się Ciebie ogląda w akcji 🙂
Dopiero w sierpniu mam pierszy start chyba. Tylko kobyła ma coś z nogą i nie wiadomo co z tego wyjdzie  😵
[sub]Chyba będziemy mieli francuza  💃 tylko nie wiem czy będę mogła nim startować [/sub]
Jak tam wasze kłusaki?  🙂

My 15.04 odpalamy tą panią:

ktoś pamięta z polskich torów?  😀
Ruda_H   Istanbul elinden öper
24 marca 2012 13:47
Frania, szykujemy się ... czasu zostało bardzo niewiele mam nadzieje, że dziewczyny trafią z formą na początek sezonu 🙂

a to chyba Matia? bo pana L poznaje od razu
Tak to Matia  🙂

Jeżdżę na niej od jakiegoś czasu i muszę przyznać że babsko wstrętne mnie nieźle zdążyło już wytargać  😁  Jeśli będzie monte to jadę na niej  🏇
O dziewczyny może wiecie kiedy w tym roku wyścigi w Sopocie? Bo nie mogę znaleźć  :kwiatek:
Ruda_H   Istanbul elinden öper
24 marca 2012 19:07
Frania fajnie będzie ją znów zobaczyć na torze, tym bardziej jak będzie monte  😜

Kasija w tym roku ponoć nie będzie wyścigów w Sopocie, taką informację mam od vc prezesa naszego stowarzyszenia. Są jakieś problemy z wykonawcą prac remontowych toru ale jak coś w tym temacie się zmieni to dam znać.
Ja się nie mogę doczekać,  uwielbiam ją  😜
Wczoraj się dowiedziałam, że prawdopodobnie monte nie będzie, a w sulce mi tata nie pozwoli na niej pojechać, więc znowu nic nie wyszło z mojego ścigania  👿
kto startuje jutro o 18:30 ?
post pod postem ale wątek coś umarł a sezon się zaczął i czas się pochwalić podlaską parą - dzień 1 gonitwa 9
Ha, ja uzytkuje klusaka, ale amerykanskiego, lapie sie do watku?😉
tyle ze uzytkuje klasycznie, klusak dresazuje i skacze, ale nie sciga sie  😁
faith ten "Twój" kłusak to nawet jest na 1 stronie wątku ;-)
dawno to bylo dawnoooooo😀 wtedy nie byl nawet (nie)moj tylko nie wiedzialam o jego istnieniu!😉
faith ja bym chętnie pooglądała zdjecia skaczącego kłusaka  🙂 masz jakieś?

777 no, no gratulacje 🙂

A ja z niecierpliwością czekam na mojego pół kłusaka, termin porodu kobyła miała już co najmniej dwa tygodnie temu. Mam nadzieję, że będzie z niego super skoczek/wkkwista  😀 

edit: urodził się  🏇
Wstawiam parę zdjęć kłusaków z treningu, jakby ktoś miał ochotę pooglądać  🙂

Moja zdecydowanie ulubiona kobyła-Matia de Ceton:

Royal Wood:

i jeszcze ta moja małą pół-kłusaczka, którą pewnie wszyscy już widzieli ale tak się nią podjarałam, że wstawiłam jej zdjecia już chyba wszędzie 😂 😡
Wojenka   on the desert you can't remember your name
22 kwietnia 2012 18:52
Galopujecie na tych kłusakach?  😲
Sorki, ale jeśli chodzi o kłus, to jestem trochę ignorantem  😡 i nie widziałam jeszcze ani razu gonitwy live (ale nadrobię!, hehe)
Nie wszyscy, ale my tak. To jest dla większości z nich najlepszy trening jaki może być  😉  Ja właściwie nic innego nie robię, rzadko kiedy trafia mi się coś do jazdy w sulce, a o treningu monte to już nie wspomnę  🙄
To nadrabiaj, nadrabiaj bo naprawdę warto  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się