caroline napisał: Hipogryf – stworzenie fantastyczne, zbliżone budową do gryfa, będące połączeniem orła (przednia część, czasem skrzydła i głowa) i konia (tylna część, czasem cała dolna połowa).
...ja nie wiem! proszę się spowiadać
Mój Hipogryf wygląda trochę inaczej - ale jako stworzenie magiczne ma do tego prawo
Zatem przedstawiam się:
Koniarą jestem chyba od urodzenia, a to już trochę czasu minęło, także średnią wieku Wam trochę podniosę, ale spokojnie Dziewczyny, nie wpadać w panikę, nie aż tak strasznie
hihihihi
Ostatnio przechodziłam koński kryzys - na wlasnu użytek nazwałam go jazdowstrętem /koniowstręt na szczęście nie wystąpił - kocham je nieustannie/i serce moje podbiły dogi. Wracając do tematu - żebym znowu nie zeszła na psy hahaha
chyba coś drgnęło bo po 5,5 latach zaczęłam wsiadać ))))
"Tyłek mnie zaswędział" i jedyne drapanie ktore pomaga to o siodło - także jest nadzieja, ze znowu zacznę jeździć. Dowodem powrotu zainteresowania jest nawet wejście na końskie forum !!!!
Mam nadzieję, że przebywając /wirtualnie/ z Wami będzie to dodatkowy bodziec skutkujący już nie wirtualnie ))
Nie będę tajemnicza i mam nadzieję, że nie obniży to ewentualnych moich notowań, że odsłonię się całkowicie
to jest link do mojego "bałaganu":
http://www.stajnia-slupno.pl
Stronka dopiero powstała, a że jestem raczkującym "budowaczem stron", więc jest tam jeszcze trochę niedociągnięć i eksperymentów nad którymi pracuję i nie potrafię sobie poradzić, ale pracuję !! ))
Jeszcze raz witam z radością wszystkie znajome twarze
oraz wszystkie nieznajome
i mam nadzieję, ze będzie Nam się fajnie "forumowało )))
Ale walnęłam epistołę !!! ))