Ola źrebuś śliczny 0 pożycz
Jacek a co ty tak wyjściowo się nad tą wodę ubrałeś? 🤣
jascus199 a nie szkoda Ci sprzętu i konia,bo widze że troche przychuda!?
alleXandra mała jest świetna! 🙂
Ircia2 raczej jacek konia nie głodzi, poprostu Carmen ma taki urok swój, że jest chudsza i nie przybiera na masie tak jak inne konie
A co tam szkoda sprzętu...najważniejsza dobra zabawa, jakbyśmy tak patrzyli na sprzęt żeby się nie zniszczył to w ogóle byśmy go nie używali.
A kobył kobyłem - chudy ale BYK !! 😜
Frycia a Tobie tak oczy lataja po wczorajszej kortowiadzie ??? hihihi 😁 😂
Ircia2 raczej jacek konia nie głodzi, poprostu Carmen ma taki urok swój, że jest chudsza i nie przybiera na masie tak jak inne konie
Przy żywieniu odpowiednim do częstotliwości treningów każdy koń będzie ładnie wyglądał... Ja jak kupiłam mojego konia też był na maksa chudy, skóra i kości, teraz przy odpowiednim żywieniu to zupełnie inne stworzenie. Jeszcze nie waży tyle ile powinien ale poprawia się i to widać.
jascus199 a nie szkoda Ci sprzętu i konia,bo widze że troche przychuda!?
Nie , nie szkoda kupi sie nowy, w koncu oszczedzam na jedzeniu 😂
fajna_jula z tego co wiem to carmen miala zawsze taki problem a zarcia padokow itd jej nie brakuje, miala badana krew, kupke itd i byla ogladana wielokrotnie przez weta - taka jej uroda. nie przytyla nawet jak ja ruszalam jakies 3 dni w tyg po pol godziny a w pozostale dni stala wiec to nie wina zlej diety i treningow 😉
a ja się zgadzam z fajną-julą bo skoro wszystkie badania są ok to może poprostu trzeba konia lepiej karmić!i nie gadajcie mi że"ona tak ma"bo miałam nie jednego konia z żebrami tak widocznymi jak u Carmen,a byli właściciele zawsze się tłumaczyli tym "zę ten koń tak ma" i ile by nie zjadł to i tak nie przytyje blablabla!!!!
o i sie zaczelo kurcz eludzie zajmijcie sie swojimi konmi a nie obrabiajcie czyisc jacka kon jacka sprawa hehz
Własnie, moj kon . moja sprawa , ale dzieki za rade , bedę mial ja na uwadze, BEZ ODBIORU-
a ja znow pisze nie po polsku hehehehe mam adhd i nie skupiam sie na literkach hahahahaha
Ola oczy mi po Kortowiadzie nie latają, bo na niej nie byłam. Powoli wyrastam z czasów "studenckich" i przechodzę na emeryturę (czytaj: picie piwa pod blokiem) heheh
Jacek, a ja już wiem czemu ty zacząłeś jeździc bez siodła i ogłowia: żeby Twojemu za chudemu konikowi nie było za ciężko.
A może ty jej wyjadasz owies i dlatego ona taka chuda? biedny konik, taki nieszczęśliwy i zabiedzony, nie masz serca chyba bo tak ją głodzisz.
I proponowałabym wszystkim czepialskim zacząc mówic wszelkie zarzuty prosto w oczy, jak ma się jakieś wątpliwosci itp to moze będzie okazja na Dągowiadzie?
tymczasem lecę się szykowac, dziś mam panieński koleżanki 🤣
tylko, że jak człowiek ma w genach to, że jest chudy i wygląda na anoreksje, a je normalnie i badania lekarzy są prawidłowe to co? rodzice głodzą 😁 fajna_jula troszkę masz zły tok myślenia, bo nie każdy koń Ci przytyje chodź był by zdrowy i dostawał full żarcia
fryzcia i moencia super wypowiedzi🙂a dogawiada tuz tuz odliczmay juz tylko tydzien a w srode przed dagowe karoake w twiscie obecnosc obowiazkowa🙂
parolowa ja to już nie mogę się doczekać Dągowiady i zawodów 🙂
a tak z ciekawości ile mniej więcej osób będzie startowało ogólnie? 😀
Ilość koni podobna jak w tamtym roku 😉
hehehe ja faktycznie pisze po chinsku ale coz jak sie ktos wszedzie spieszy tak sie to konczy 🙂 jutro do konisia fotki beda🙂pojde w slady jacka zobacyzmy jak sie skacze na kantarku hehehe jak przezyje dodam fotki
widze ze niektorzy to madrzejsi od weterynarzy hehehe 😂 widzisz jascus ty kase wydawales na jakeis leczenia,badania, weterynarza itd a zapomniales z ekoniowi to sie owsa daje! hahahaha 🏇
Witam serdecznie. Jestem tu nowy i się dopiero uczę co i jak na tym forum. Konia nie mam ale bardzo lubię zwierzęta i bardzo chce mieć w przyszłości własnego konika. Mam już parę lat i jestem z Olsztyna. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i myślę że pomożecie mi ogarnąć temat co do koników?
Bo jestem zielony w tym temacie a mam nadzieję że dołączę kiedyś do waszej społeczności koniarzy. 👍
Pecina a moze zdradzisz imie i gdzie jezdzisz?... Mam dziwne przeczucie ze wiem kim jestes 😉...
magdanik mam takie same wrażenie 🤔
iszka zakladam ze myslimy o tej samej osobie ;d wiec teraz trzeba cierpliwie czekac az sie Pęcina dokładniej przedstawi.
No mi też się tu jakoś prestiżowo zrobiło 😁
Teraz to chyba się wszyscy domyślamy. :P
hehe, ja chyba też wiem o kogo chodzi 😁
no ale zobaczymy kto się ukaże 👀
chyba juz wszyscy wiemy 😀
nie da sie ukryc ze ciezko jest byc anonimowym w sieci. 😂