Końska rewia mody cz. V (2011)

Maddie Dziękuję  :kwiatek:

a jeszcze chciałam spytać czy ktoś ma pad Yorka

i czy może sie ktoś na ich temat wypowiedzieć?🙂

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogromna fota
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
17 maja 2011 18:51
Poza tym, że mają te okropne pikowanie zerżnięte z Anky, podobno są bardzo fajne.
Możesz się Zairki zapytać i minerwy - one macały na żywo no i chyba były zachwycone. Jakość Ankowa (podobno). Mnie te rozmiary i pikowania odstraszają  😁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
17 maja 2011 20:21
Dziś koleżanka przyniosła do stajni nowe cacuszko - pad i owijki Jarpolu z wiosennej kolekcji. Powiem tyle - REWELACJA 😜
Fantastyczna jakość wykonania, a herby? Genialne 💘
Zamówiła takie owijki, tylko fioletowe:

i ten pad:

coś cudnego! jak dorwę siwka znajomej w komplecie to na pewno obfocę 😀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
17 maja 2011 20:23
Strucelka, to bardzo dobrze że świetna jakość i wrażenie, bo na dniach ma być też moje zamówienie, i już się doczekać nie mogę  😜
wątek zamknięty
Słuchajcie, mam poważny dylemat 🤣
Na jasno gniadego raczej Anky coffee czy khaki? Konkretnie te, które wstawiała croopie.
Boję się, że khaki będzie za smutny...
wątek zamknięty
17 maja 2011 20:33
Atamanka, ja bym wzięła Coffee🙂
wątek zamknięty
Też się tak na niego czaję... myślisz, że nie zginie mi na tym panu?
wątek zamknięty
17 maja 2011 20:38
Moim zdaniem będzie całkiem ladnie 🙂
wątek zamknięty
Tak to wygląda po mojej przeróbce, ale w porównaniu do zdjęcia ze szmatoholików kolory wydają się przekłamane... I co teraz? 😁
wątek zamknięty
a my znowu na wiosnę w nugacie
wątek zamknięty
Atamanka, coffee jest dużo ciemniejszy niż na twojej przeróbce.
wątek zamknięty
coffe ciemna czekolada, taka gorzka czekolada.

pady yorkowe bardzo pozytywne wrazenie. relacja jakosc-cena super, a teraz jeszcze przyszly owijki do lawendowego, tego wpadajacego w petrolowy i jasnej pomaranczy 😀

nie widze za bardzo roznicy z ankami jesli chodzi o material wierzchni, spodni czy grubosc. zdarzaja sie naprawde skrawki mniej starannych szwow, ale trzeba nos w to wsadzic by widziec. generalnie jestem na tak. padziszony przezyly tez dzielnie pranie i naprawde w uzytkowaniu sprawuja sie super
wątek zamknięty
croopie właśnie wiem, ale i tak szaleję za klasyką i brązami więc musi być ok 😉
wątek zamknięty
minerwa, to stary coffee, trochę się różni od nowego 🙂 To taka... wyblakła gorzka czekolada 🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
17 maja 2011 21:52
Atamanka, bierz coffe 🙂

eh... kupiłabym sobie jakąś szmatę 🙁 ale niestety siłą rzeczy muszę jeszcze poczekać z zakupowymi szaleństwami.
wątek zamknięty
Już wzięłam 😀 Nie kręcą mnie ostatnio w ogóle szmaty, ale jasno brązowa Anka to taki klasyk, że nie wypada nie mieć na gniadego.
wątek zamknięty
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
17 maja 2011 22:22
Co myślicie o corianderze na karej? 🙂

wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
17 maja 2011 22:27
kalaarepa, chyba Zairka lub escada- przynajmniej macały i wstawiały zdjecia
wątek zamknięty
Eskadron zrealizował w ekspresowym tempie zamówienie (czekałam tylko od lutego 😉), a mnie naszły wątpliwości...

nie jest zbyt mdły ten royal?

ROYAL
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
18 maja 2011 08:57
disco, mdły 😁 Śliczny jest !
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
18 maja 2011 10:48
Siss, nudy. ale dla mnie ten kolor jest generalnie nudny, wyglada jak jakis sprany bez/braz. wiec pewnie jestem malo obiektywna 😉
wątek zamknięty
18 maja 2011 11:00
Kujka no ja ogólnie lubie brązy/beże ale faktycznie na karym to niezbyt wygląda, natomiast kupowałam na czekoladę, tyle że nie miałam jeszcze okazji zrobić zdjęcia 😀
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
18 maja 2011 11:06
Siss a mi się podoba! Elegancko.

Do mnie własnie dotarł cotton aubergie, dwa kantary (z kolekcji aubergine i petrol) i jeszcze leci brillant aubergine. ZABLOKUJCIE MI KONTO 😀
wątek zamknięty
visenna a jeździsz aktualnie na jakimkolwiek koniu?  😀
wątek zamknięty
18 maja 2011 11:16
Galeria z doświadczenia wiem że koń nie jest niezbędny do posiadania góry szmat w szafie 😀
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
18 maja 2011 11:18
Galeria obecnie korzystam z uprzejmości znajomych i zwiedzam różne stajnie szukając fajnego miejsca dla konia którego mam na oku 🙂
Siss no niestety  😀iabeł:
wątek zamknięty
Galeria z doświadczenia wiem że koń nie jest niezbędny do posiadania góry szmat w szafie 😀

Potwierdzam :-) u mnie szmaty konia nie widziały ,a konie się obijają ....  😡

Może mi ktoś doradzić jakiś ładny komplecik dla złoto gniadego mena arabskiego ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Siss no ja to wiem, a czytalam ostatnio że viss nie jezdzi już na łaciatku... wiec spytałam  😉
qniara wklej fotke konia.
wątek zamknięty
Tutaj są zdjęcia Malca :  http://re-volta.pl/galeria/album/1827

Nie zbyt ciekawe ponieważ mi koniska całą zimę dochodziły do siebie [ dłuuuższa historia  😵 ]

Ale za niedługo wracamy do pracy pod siodłem i jakieś ubranie by wypadało przyodziać  🙄

Swego czasu chodził w żółtych i nie wyglądał źle, zastanawiam się nad jakimiś odcieniami niebieskiego co Wy na to? Hm ?
:kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.