Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

w okolicach 10.06.2011 na pomorze ma zawitać dr. Pędziwiatr jak by ktoś potrzebował 🙂
co tu się stało? i czy im się nic nie stało?
to pewnie ten słynny tölt kucy islandzkich 😎
...zawodniczka startuje w Łącku, więc Jej chyba nic się nie stało 😉
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
08 czerwca 2011 14:05
A co dzieje się w ten weekend ? Bo moja koleżanka jedzie, ale nie potrafi mi dokładnie powiedzieć, co będzie oglądać 😉
CSIO 2011?
CSIO 2011?

Jeżeli nie chce powiedzieć, to może to:
http://pzj.pl/modules/news/article.php?storyid=1971
🙂
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
08 czerwca 2011 15:34
Myślałam, że coś mniejszego, niż przyszłotygodniowe CSI w Poznaniu, a tu proszę 🙂  ... dziękuję za odpowiedzi. Re-Volta pomoże, Re-Volta doradzi 😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
09 czerwca 2011 10:02
3-4 wrzesnia znow mamy impreze firmową na Hipo.cieszycie sie? :/
Kto ogląda CSIO? Czemu Sawicki tyle eliminacji?
Czy ktoś wie o której zaczynaja sie dzisiaj konkursy 8 i 9 na Hipo?
Moon   #kulistyzajebisty
11 czerwca 2011 08:46
Ktoś, ależ oczywiście!  🤣
Czyli rozumiem iż nie będzie wtedy mistrzostw pomorza np... Chociaż... Może połączą?!  😁
Ktoś, ależ oczywiście!  🤣
Czyli rozumiem iż nie będzie wtedy mistrzostw pomorza np... Chociaż... Może połączą?!  😁

M. Pomorza to wg kalendarza PomZJ 17-18 września 2011, tydzień wcześniej regionalne (zapewne na Świętej Trawie, a nie na Świętym Piasku) - więc synchronizacja wydaje się być pełna. Chyba - że ja o czymś nie wiem i przyjaźń polsko-rosyjska jest już na etapie kalendarza juliańskiego.
Fakt, że czynniki zewnętrzne mają na Hipo moc porażającą - nawet konkurs główny CSIO "czynniki niezależne od PZJ" dały radę przesunąć na inną porę, o czym PZJ poinformował na stronie oficjalnej, by ten komunikat potem "zniknąć".
Oj tam... troche emocji musi byc.. 🙂

Az sie boje napietego programu w  Strzegomiu , istne kongo co gdzie kiedy i o ktorej...
Wiecie może, o której zaczyna się dzisiaj Grand Prix? Jakoś nie mogę się tego doszukać na stronie CSIO.
Moon   #kulistyzajebisty
12 czerwca 2011 08:33
o 14.
dla tych co w okolicach hipo nie bywaja, postep prac. na zdjeciu stajnia '50' szkółek, łącznik i kawałek lustrzanki 😉
Wyburzanie idzie im sprawnie nie ma co.
Ostatnio chciałam udać sie do biura SKJ, podjechałam na hipo a tu zonk.... biura nie ma. Kupa gruzu.
O ŁAŁ. Nie bylam od pucharu i nie poznalabym ze to hipo  🤔
Sluchajcie Pomorzanie !!!

Chce do Was zawitac swietna masazystka , czy bylibyscie zainteresowani?

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001960336489
Powielam z wątku "Trójmiasto...wydarzenia".

WIELKI KOŃ DLA MARZEŃ - 10 lipca, g. 12.00 PARK RONALDA REAGANA, UL. DĄBROWSZCZAKÓW, GDAŃSK (Naprzeciwko budynków Horyzontów)
-> projekt charytatywny, polegający na stworzeniu z jak największej ilości osób obrysu wielkiego konia, który zostanie sfilmowany i sfotografowany z podnośnika. Za każdą osobę sponsor płaci symboliczną złotówkę do puszki Fundacji Trzeba Marzyć na spełnienie marzenia chorej na stwardnienie rozsiane Partycji, która w tej chwili przebywa na badaniach w Warszawie. Jazda konna pozwala przezwyciężać jej tą chorobę.

a w następną niedzielę, 17 lipca ciąg dalszy akcji, zawody - I Jeździeckie Derby Gdańska, w tym samym miejscu! Będziecie?

Dalsze informacje na oficjalnych stronach wydarzenia:
http://www.derbycup.pl
http://www.facebook.com/DerbyCup?sk=wall

Na pewno wszystko wie Crazy 😉

I Maciek Florek " Gleba" Glowny organizator 🙂 Goraco zapraszam🙂
deborah   koń by się uśmiał...
09 lipca 2011 19:20
będę. jeszcze nie wiem czy z koniem czy bez, ale będę 🙂
Dzisiaj (w niedzielę)  na miejscu będzie wielki koń - ten ustawiony z ludzi.
edit: Obecna będzie również bohaterka akcji, Patrycja. 🏇

edit: JUTRO ZAWODY! http://www.zabookuj.eu/www/pl/strona-glowna/i-jezdzieckie-derby-gdanska-1.html
oglądacie? startujecie?
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
28 lipca 2011 08:56
Potrzebuje pilnie namiary na jakis tani nocleg w okolicach Damaszki. Pomozcie :kwiatek:
28 lipca 2011 09:20
domiwa, a Ty spać zamierzasz? 😎

edit:

Adres:
Agoturystyka zielona fala
    ul. Skarszewska 9
    83-209 Godziszewo
    woj. pomorskie
Tel.:
    (58) 588-19-96

Ziętarscy:
    Mirowo Duże 12
    83-209 Godziszewo
    woj. pomorskie

Tel.:
    (58) 588-16-15
deborah, pisałam do Ciebie tu pw i na FB - dostałaś coś ode mnie?
28 lipca 2011 09:48
Deb nie zamierzam ale rzeczy gdzies spac musza;d w samochodzie im nie wygodnie. a namiot by zalalo;/

Do pierwszego dzwonilam spi jakas ekipa budowlana. Dzwonie juz o drugiego. daleko to od zawodow?
28 lipca 2011 11:02
domiwa, oba w granicy 3-7 km
epk, już odpisuję na fb. mam ostatnio urwanie głowy i zapomniałam 🙁
w Mirowie też nie ma wolnych miejsc bo śpią obozowicze 😉
28 lipca 2011 12:13
deb wlasnie sa tam obozowicze. Kurcze moze cos jeszcze istnieje? ratujcie. :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się