galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

prezeskoniu, mi przypomina w tym świetle pluma 🙂
Pierwsze ma dużo lepsze tło 🙂
W końcu Dakota doczekała się swojej Anky Navy 🙂
Zdecydowanie to jej kolor - podziękowania dla Cariotki za zdjęcia  :kwiatek:
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
14 maja 2011 21:07
+
ES Light Cord ebony/sesame/burnt orange + pomarańczowe owijki Busse
Cobrinha , Koniczka - baaardzo ładne zdjęcia !  😎 👍
Cobrinha drugie lepsze, bardziej widać. Ale ja osobiście oszalałam nad tłem za pierwszym zdjęciem  😍 ile ja bym dała,żeby takie miec obok mnie, jaaaciekręce  💘
zalcia97, prezeskoniu , dziekuję  :kwiatek:
Osobiście też nie mogę napatrzeć się na te żółte hektary jakie nas otaczają  😍
To z zestawieniem wrzucone.
Gniada w petrolu z schoko/petrol 2006, nada się któreś? Jeśli tak, to wstawię w większym rozmiarze 😉

I takie 'luzem':

od lewej: schockemohle butelkowa zieleń, eskadron cotton petrol (schoko/petrol 2006), eskadron cotton nici hazel

breakaway to tło trochę tak nie pasuję ;p ale jeśli już to drugie  :kwiatek:
Kurcze... Może jednak faktycznie wynajdę lepsze tło. W tym tygodniu czegoś poszukam i zrobię ładniejsze  :kwiatek:
breakawayy ta brama trochę przeszkadza  😎
Livia   ...z innego świata
17 maja 2011 08:32
+
zalcia, nie trzeba aż tak wymagać, ważne że widać kolor czapraka i koń ładnie stoi 😉

Anky Black na karym:

link do dużego tutaj.
Livia, ja jak zwykle, jestem zachwycona, nie tyle co padem ale koniem  😍 ogólnie zdjęcie b.ładne, tylko może wybierz się na łąkę jakąś pustą, bez budynków w tle, więcej uwagi zwróconej na konia wtedy będzie, tym bardziej że jest to czarny pad  😉
A ja już zmykam do stajni porobić zdjęcia w nowokupionym eskadronku 🙂
Livia niby tak , ale to chyba nie problem podejść gdzieś indziej,gdzie jest ładniejsze tło.Przecież o wiele lepiej się ogląda zdjęcie na tle np. łąk niż jakiejś bramy i budynków nie sądzisz ?  😎
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 maja 2011 14:07
zalcia97 dobra dobra , ale nie każdy ma takie warunki , to foto jest na prawdę dobre ,konia widać ,szmatę widać , jest ostre  ,nie prześwietlone . Czego więcej chcieć ? tło nie razi okrutnie . 
Livia, zdjęcie jest super  🙂 Podwórko czyste, zadbane i uporządkowane. Chciałabym takie mieć przed obecną stajnią  😉
17 maja 2011 14:51
Azbuka, bardzo dziękuję  :kwiatek:

zalcia, tak, fajniej jak tło ładne, ale - najważniejszy jest koń i szmatka, jak widać to dobrze, to reszta nie musi być perfekt, nie popadajmy w przesadyzm 🙂
Koniczka Wasz komplet  😜 Boski !
Dzięki dziewczyny za dobre słowo  :kwiatek:. Ale jeżeli brama i budynek w tle aż tak przeszkadza to nie ma problemu - zrobię zdjęcie w innym miejscu, nie chcę mi się wykłócać że to foto jest ok 😉. Po prostu tak jak pisze juliadna - nie miałam jak pójść w inne miejsce, bo nie miał mi zwyczajnie kto przytrzymać konia, a ciężko żeby ustała w miejscu jak odejdę z aparatem, bo łazi za mną, a tu pod bramą grzecznie stoi  😁. Ale dorwę kogoś kto chwilę konia przytrzyma i zrobię lepsze  :kwiatek:
Koniczka  😍

Livia Zlewa sie black z karym  🙁 

breakawayy według mnie fotka nie nadaje się  :kwiatek:
Dramka dlatego właśnie postaram się o lepszą 😉
juliadna, livia ,breakawayy tak , tak oczywiście , że zdjęcie już teraz sie nadaje, ale jak napisała wcześniej sama breakawayy , że może skombinować lepsze tło , to czemu nie bać lepszego skoro moze takowe być ? Chyba , że wziąć to , a potem wymienić.Jesli nie byłoby możliwości zrobienia z innym tłem ,to prosze bardzo , na zdjeciu super widać konia i szmatkę, ale jeśli jest możliwość zrobienia na lepszym tle , to czemu nie ?  😎
Zgadzam się 😉. Wstawiłam takie z dzikiej radości założenia w końcu szmatki na konia  😁. Po ochłonięciu zdjęcie mi się odpodobało (chociaż czaprak kocham miłością przeogromną  :emoty327🙂, więc pojawię się tu ponownie z lepszym zdjęciem 😉.
+
czaprak Eskadron navy z kolekcji jesien-zima 2010, owijki Horze

link do dużego

wybaczyć, ładniejszego tła nie posiadam, a jak już, to koleżanka na zdjęciach ucinała kopyta itd... mam nadzieję że się nada  :kwiatek:
17 maja 2011 20:49
konwalia, ty wszystkie zdjęcia masz chyba z tą jedną pozą  😁 Ale niestety siodło ci strasznie poleciało w górę... Natomiast ogólnie fotka ładna 🙂
Livia z podawaniem ręki jest chyba pierwsze xD
mam jeszcze takie:

ale widać że tylna owijka jest źle, mam syndrom skrzywomordzia a Konwalia wyszła grubo  👀

edit: pryt pryt, znalazłam jeszcze jedno ładne, ale jak sie pierwszy raz testuje czaprak to się zawija pod siodło. hmm, następnym razem dam podkładkę na wierzch, to jest myśl.
Konwalia zdecydowanie pierwsze zdjęcie. Oko przymknie się na te owijki  😁 🙂
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
17 maja 2011 21:59
+
Kara w Coriander j/z 2008 🙂

Na zdjęciu forumowa Evson

duże:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6cbb1c0487860740.html
trzynastka   In love with the ordinary
17 maja 2011 22:05
konwalia - czego człowiek nie zrobi jak ma sie uczyć.

ninevet rewelacja!  💃
Siss super!
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
17 maja 2011 22:32
prezeskoniu   dzięki! uff dobrze ze tło nie przeszkadza  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się