produkty ANKY

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
15 maja 2011 20:17
Cobrinha   :kwiatek:
Tarantka golona, ale niezależnie od tego plamki zawsze ma widoczne... choć powoli zanikają  😜
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
15 maja 2011 20:27
O, proszę! Ja ostatnio wykąpałam srokacza i wyszło, że białe nogi są jednak pod sierścią srokate. 🙂
Jana, mam w domu czaprak Aubergine i pad Hortensia - różnią się tak max. dwa tony 😉

A nie pstryknęłabyś foty ? PLEASE :kwiatek:
Livia   ...z innego świata
16 maja 2011 08:09
Jana, mogę pstryknać dopiero wieczorem, na razie masz takie, robione kiedyśtam 😉

Po lewej u góry Hortensia, na dole Aubergine 🙂
Czyli pierwszy od lewej to hortensja i drugi od lewej Aubergine?
Zastanawiam się jeszcze czy czasem nie będzie pasowała jagoda Waldhausena :-)
http://www.gnl.pl/bandaze-polarowe-p-2357.html
16 maja 2011 10:32
U góry jest Hortensia, tuż pod nią jest Aubergine - pierwsza łezka z lewej.
Hmy, ciemny ten Aubergine, nie za ciemny do hortensji ? Chyba że tak to na zdjęciu tylko wygląda.
16 maja 2011 17:49
Jana, próbowałam dziś cyknąć jakieś fotki, ale nic nie wychodziło  😵 W każdym razie odcienie niewiele się różnią - nawet na powyższym, przyjrzyj się tym jaśniejszym miejscom w Aubergine, one są jak Hortensia.

A to my w Ance Black 🙂

🙂
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
16 maja 2011 18:03
Livia, IMO bez szału. Nie widaćpadu na tle konia/konia na tle padu- niepotrzebne skreślić. Ale źle też nie jest. 🙂

Kawałek mojej w Hazelu:

Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
16 maja 2011 18:08
arivle, Livia obie macie konie ubrane 'pod kolor'. Pady w kolorze konia  😁 Nie ma szału w Ance black - jest klasycznie, a nawet trochę za. Co do hazela - szału też nie ma, ale elegancko jak dla mnie jest 😉
16 maja 2011 18:09
arivle, dla mnie jest ok, bo potrzebowałam czegoś, co będzie, ale nie takie widoczne 🙂 Chciałabym może za niedługo zrobić sesję w długiej kiecce i będzie jak znalazł 😉
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
16 maja 2011 18:11
Livia, przecież to Tobie ma się podobać  :kwiatek:
Maddie, taki był zamysł, miało być elegancko i klasycznie. Jedyny taki czaprak w mojej kolekcji  😁
16 maja 2011 18:15
arivle, mnie właśnie się podoba, mimo takiego pogrzebowego charakteru 🙂 a kasztance w Hazelu bardzo ładnie  :kwiatek:
noen   A story of a fighter of our human race
16 maja 2011 20:36
Livia, troszke się zlewa, ale tak elegancko i spokojnie!! IMO b.ładnie 💘
arivle, Z Rudą też się troszkę zlewa, ale i tak ślicznie ! 😍
Livia, nie obraź się, ale dla mnie tragedia, to wygląda jak pogrzeb 😉
fiolety to Wasz kolor 🙂
Livia, dobra szmata do zatyrania na śmierć w lesie- dodałabym ładny haft i orała ile się da 🙂 bardzo ładnie wyglądacie!

mam pytanie odnośnie Anek standard

były standardy te starsze, a później już te z nowym profilowaniem? czy po drodze były jeszcze te, ze starym profilowaniem, ale z kiepskim materiałem(tym błyszczącym)?

trochę się pogubiłam 😡
Stare i grube 😉
Stare ale cienkie szmaty < madeira, grey i spółka>
Nowe 😉

Burza :kwiatek: ale to chyba bardziej do kolekcyjnych, czy właśnie były tez standardy stare, ale cienkie szmaty?  😂
Chudapigi- tak jak pisała Burza, były trzy rodzaje anek

we wszystkich trzech rodzajach wychodziły standardy 🙂

dziękuje 🙂

wychodzi na to, ze moje poszukiwanie starych standardów zostało znacznie utrudnione 😵

Nieee, dużo ich w ogłoszeniach 🙂
17 maja 2011 07:42
Fantazja, spoko 🙂 Fioletów już trochę na szczęście mamy, chciałam ten czarny też wypróbować 🙂

Burza, z haftem to w sumie fajny pomysł, dzięki! 🙂
Livia dzięki za pomoc  :kwiatek: Już zamówiłam i czekam teraz na przesyłkę, zobaczymy jak to będzie razem wyglądać  🤣

Mi się podobacie w czerni, taka typowa klasyka, zawsze elegancka i zawsze na miejscu. Patrzysz się z boku i widzisz piękno konia a nie kolorowy pad  🤣 Do niedawna to była moja dewiza i choć z klasyki nie zrezygnowałam, to teraz i w kolorki zaczęłam ubierać mojego przystojniaka  🤔wirek:
Mi również podobają się czarne konie w czarnych czaprakach. Takie czarne mroczne smoki.  😉
Zastanawiam się nad rozstaniem z kompletem Army Green. Sama nie wiem czy zostawić go do codziennej roboty czy się z nim pożegnać i kupić coś innego, weselszego 🤔
17 maja 2011 15:24
Jana, tunrida, dziękuję  :kwiatek:

tunrida, świetnie ujęte 🙂

Jana, jakiego masz konia? Poza tym, tak ogólnie, co jakość starych Anek, to jakość, ja się trzy razy zastanawiam zanim którąś z nich w świat puszczę 🙂
Livia mój przystojniak to gniadosz  🏇

Tutaj w kiwi, które nie wygląda jak kiwi  (bardzo ostre światło wtedy było ) 🤣

Uploaded with ImageShack.us
Jana - przepiękne zdjęcie , na szmatoholików dawaj 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się