Czyli pierwszy od lewej to hortensja i drugi od lewej Aubergine? Zastanawiam się jeszcze czy czasem nie będzie pasowała jagoda Waldhausena :-) http://www.gnl.pl/bandaze-polarowe-p-2357.html
Jana, próbowałam dziś cyknąć jakieś fotki, ale nic nie wychodziło 😵 W każdym razie odcienie niewiele się różnią - nawet na powyższym, przyjrzyj się tym jaśniejszym miejscom w Aubergine, one są jak Hortensia.
arivle, Livia obie macie konie ubrane 'pod kolor'. Pady w kolorze konia 😁 Nie ma szału w Ance black - jest klasycznie, a nawet trochę za. Co do hazela - szału też nie ma, ale elegancko jak dla mnie jest 😉
arivle, dla mnie jest ok, bo potrzebowałam czegoś, co będzie, ale nie takie widoczne 🙂 Chciałabym może za niedługo zrobić sesję w długiej kiecce i będzie jak znalazł 😉
były standardy te starsze, a później już te z nowym profilowaniem? czy po drodze były jeszcze te, ze starym profilowaniem, ale z kiepskim materiałem(tym błyszczącym)?
Livia dzięki za pomoc :kwiatek: Już zamówiłam i czekam teraz na przesyłkę, zobaczymy jak to będzie razem wyglądać 🤣
Mi się podobacie w czerni, taka typowa klasyka, zawsze elegancka i zawsze na miejscu. Patrzysz się z boku i widzisz piękno konia a nie kolorowy pad 🤣 Do niedawna to była moja dewiza i choć z klasyki nie zrezygnowałam, to teraz i w kolorki zaczęłam ubierać mojego przystojniaka 🤔wirek:
Zastanawiam się nad rozstaniem z kompletem Army Green. Sama nie wiem czy zostawić go do codziennej roboty czy się z nim pożegnać i kupić coś innego, weselszego 🤔