Gdzie się podziewają?
hanoverka, cieciorka - Dziękuję 🙂
cieciorka, jak już to T&N 😉
gdzie podziewa sie Caroline?
urlopowała się,tak z fb mi się wydaje 😉
wawrek, ooo, zarąbiście, ze informujecie forum o wszelakich decyzjach. Na prawdę, gratulacje.
🙇 żenada, gratuluje również...
a z forum zniknęła, bo się rzeczywiście urlopuje, czy straciliśmy kolejnego cennego użytkownika ?
wawrek, ooo, zarąbiście, ze informujecie forum o wszelakich decyzjach. Na prawdę, gratulacje.
nie wiem czemu ostatnio jestes wobec nas napastliwa. decyzja caroline byla i dla nas duzym zaskoczeniem i sami dowiedzielismy sie o niej bardzo niedawno i przypadkiem. tak wiec twoje pretensje sa nieuzasadnione, bo wlasciwie my rowniez powinnismy takie miec.
ninevet, obawiam sie, ze caroline zrezygnowala calkowicie z udzialu w forum.
ninevet, obawiam sie, ze caroline zrezygnowala calkowicie z udzialu w forum.
To szkoda, bo była cennym użytkownikiem. Pozdrów ją jak masz z nią kontakt.
Myślę, że Strzyga tak zareagowała, bo skoro modów miało być 3 to czemu jeszcze się nie przyznaliście do pracy we 2kę? No i przykro, że Caroline postanowiła "rzucić" forum bez słowa, bo skoro podjęła się pracy moda mogłaby mieć na tyle odwagi[?] by się przyznać, że nie podołała z różnych powodów.
ninevet, caroline poinformowala nas o urlopie. w zwiazku z tym, nie zastanawiala nas jej nieobecnosc, nawet nieco przedluzajaca sie. caro prawdopodobnie nie chciala dramatycznych gestow, a juz na pewno nie nazwalabym tego "niepodolaniem". mysle, ze postanowila sie odciac od srodowiska jezdzieckiego. nie wiem czemu podjela taka decyzje, nie wiem rowniez czemu nie podzielila sie nia nawet z nami. powiedziala mi o tym dopiero jak przed weekendem probowalam sie z nia skontaktowac w sprawie moderowania. dzis zostaliscie poinformowani. "nie przyznalismy sie" przez dwa dni, bo kazde z nas bylo zajete swoimi sprawami a spodziewalismy sie, ze bedziecie chcieli wiecej wyjasnien.
katija, nie ja jestem napastliwa, tylko wy macie to forum gdzieś. Akurat Ty jeszcze jakoś ciągniesz.
Mam chyba prawo mówić, że mi się nie podoba i lecicie sobie w kulki w na prawdę żenującym stylu? Czy już nie?
nie podołała z różnych powodów.
np. czas, chęci, możliwości, nie tylko umiejętności czy niechęć do moderowania /użytkoników, więc się niepotrzebnie nie unoś z tym "nie podołaniem" :kwiatek:
Ja do obecnej moderacji nie mam nic, przestaliście wymyślać nowe ostrzeżenia więc jest ok.
Tylko może teraz zróbcie jak należy, załóżcie nowy temat informujący o tym, że Caroline już nie ma, bo w ten niewiele osób wchodzi i postanówcie co dalej.
Jak wam dobrze we dwójkę to niech tak zostanie, jak chcecie kogoś trzeciego to zróbcie nabór i tyle. :kwiatek:
Strzyga, masz prawo jesli masz racje. a w zaistnialej sytuacji- wybacz, ale nie ma mojej winy. ja spedzam duzo czasu na moderowaniu, staram sie byc obiektywna i spelniac te obowiazki. wszystkim nie dogodze, i nie wszyscy musza mnie lubic. ale czy mozesz zarzucic nam to, ze sa olane obowiazki moderatorow?
edit:
nin, ja mysle, ze to zalezy od oeny uzytkownikow, czy trzecia osoba jest potrzebna. wg nas raczej nie, nie wiem jak widza to uzytkownicy. caro nie ma od dosc dawna, bo moderowac przestala w momencie wyjazdu na urlop. nie wiem, czy wg uzytkownikow, byl w tym czasie balagan na forum. temat zaloze po powrocie do domu. z niepodolaniem nadinterpretowalam troche :kwiatek:
katija, olewacie to forum. Co wchodzi szereg różnych żenujących zachowań, na przykład zupełny brak szacunku do użytkowników wyrażający się w chamskich odzywkach.
Strzyga, odzywam sie dokogokolwiek chamsko, kiedy pisze jako mod?
katija, oj, zdarzało Ci się.
dobra, byc moze (nie pamietam, ale dopuszczam taka mozliwosc). serio jest to obiaw olewania forum? jak dla mnie odwrotnie- zbytniego zaangazowania.
katija, i parlamentarzyści jak się chamsko do ludzi odzywają, to też znaczy, że im zbytnio zależy? 😀
ajj, nie nadinterpretuj. w moim przypadku tak to dziala, skoro jakis wirtualny byt jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi.
Skąd? Z defektu? Już łapię 😉
wawrek, bardzo się cieszę, że tak ochoczo pospieszyłeś, aby zilustrować moje posty, ale umówmy się, nie bardzo Ci wyszło. Czekam więc, aż bardziej się postarasz =)
A ja czekam kiedy przestaniesz rzucać kalumnie. Twoje zarzuty pod adresem moderacji są niefajne, wyssane z palca i ocierają się o trolling, uważaj proszę.
wawrek, pocieszny dziś jesteś =)
Zarzuty są takie, jakie moderacja 😀 Właściwie to nie, jestem naprawdę łagodna.
Imputujesz mi trolling, cóż, żenua, ale jak wolisz, wystawiaj sobie świadectwo. W tym cała zabawa.
Szkoda, że caro odeszła... Ma ktoś z nią jakiś kontakt? Co z Kaszem?
Atamanka, kasz ma sie doskonale u wiwiany. a caro- nie chce kontaktu z forum.
edit: przekrecilam nick wiw 😡
No to dobrze, że z Kaszem wszystko ok. Będzie brakowało tutaj caro, ale różnie to bywa.
Strzyga wydaje mi się, że już przesadzasz... Ja nie zauważyłam jak na razie problemów z moderacją.
Dla nas też szok. Szkoda, że nie podała powodu. Dziwi mnie to tym bardziej, że naprawdę dobrze się z Nią współpracowało i absolutnie nic nie wskazywało na taki krok.