Gdzie się podziewają?

T&N
hanoverka, cieciorka - Dziękuję 🙂
cieciorka, jak już to T&N 😉
gdzie podziewa sie Caroline?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
15 maja 2011 21:30
urlopowała się,tak z fb mi się wydaje 😉
Caro nie jest już modem.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
16 maja 2011 14:52
wawrek, ooo, zarąbiście, ze informujecie forum o wszelakich decyzjach. Na prawdę, gratulacje.
🙇 żenada, gratuluje również...
trzynastka   In love with the ordinary
16 maja 2011 15:18
a z forum zniknęła, bo się rzeczywiście urlopuje, czy straciliśmy kolejnego cennego użytkownika ?
wawrek, ooo, zarąbiście, ze informujecie forum o wszelakich decyzjach. Na prawdę, gratulacje.

nie wiem czemu ostatnio jestes wobec nas napastliwa. decyzja caroline byla i dla nas duzym zaskoczeniem i sami dowiedzielismy sie o niej bardzo niedawno i przypadkiem. tak wiec twoje pretensje sa nieuzasadnione, bo wlasciwie my rowniez powinnismy takie miec.
ninevet, obawiam sie, ze caroline zrezygnowala calkowicie z udzialu  w forum.
16 maja 2011 16:26
ninevet, obawiam sie, ze caroline zrezygnowala calkowicie z udzialu  w forum.

To szkoda, bo była cennym użytkownikiem. Pozdrów ją jak masz z nią kontakt.
Myślę, że Strzyga tak zareagowała, bo skoro modów miało być 3 to czemu jeszcze się nie przyznaliście do pracy we 2kę? No i przykro, że Caroline postanowiła "rzucić" forum bez słowa, bo skoro podjęła się pracy moda mogłaby mieć na tyle odwagi[?] by się przyznać, że nie podołała z różnych powodów.
ninevet, caroline poinformowala nas o urlopie. w zwiazku z tym, nie zastanawiala nas jej nieobecnosc, nawet nieco przedluzajaca sie.  caro prawdopodobnie nie chciala dramatycznych gestow, a juz na pewno nie nazwalabym tego "niepodolaniem". mysle, ze postanowila sie odciac od srodowiska jezdzieckiego. nie wiem czemu podjela taka decyzje, nie wiem rowniez czemu nie podzielila sie nia nawet z nami. powiedziala mi o tym dopiero jak przed weekendem probowalam sie z nia skontaktowac w sprawie moderowania. dzis zostaliscie poinformowani.  "nie przyznalismy sie" przez dwa dni, bo kazde z nas bylo zajete swoimi sprawami a spodziewalismy sie, ze bedziecie chcieli wiecej wyjasnien.
16 maja 2011 16:42
katija, nie ja jestem napastliwa, tylko wy macie to forum gdzieś. Akurat Ty jeszcze jakoś ciągniesz.
Mam chyba prawo mówić, że mi się nie podoba i lecicie sobie w kulki w na prawdę żenującym stylu? Czy już nie?
16 maja 2011 16:47
nie podołała z różnych powodów.

np. czas, chęci, możliwości, nie tylko umiejętności czy niechęć do moderowania /użytkoników, więc się niepotrzebnie nie unoś z tym "nie podołaniem"  :kwiatek:
Ja do obecnej moderacji nie mam nic, przestaliście wymyślać nowe ostrzeżenia więc jest ok.
Tylko może teraz zróbcie jak należy, załóżcie nowy temat informujący o tym, że Caroline już nie ma, bo w ten niewiele osób wchodzi i postanówcie co dalej.
Jak wam dobrze we dwójkę to niech tak zostanie, jak chcecie kogoś trzeciego to zróbcie nabór i tyle.  :kwiatek:
Strzyga, masz prawo jesli masz racje. a w zaistnialej sytuacji- wybacz, ale nie ma mojej winy.  ja spedzam duzo czasu na moderowaniu, staram sie byc obiektywna i spelniac te obowiazki. wszystkim nie dogodze, i nie wszyscy musza mnie lubic. ale czy mozesz zarzucic nam to, ze sa olane obowiazki moderatorow?
edit:
nin, ja mysle, ze to zalezy od oeny uzytkownikow, czy trzecia osoba jest potrzebna. wg nas raczej nie, nie wiem jak widza to uzytkownicy. caro nie ma od dosc dawna, bo moderowac przestala w momencie wyjazdu na urlop. nie wiem, czy wg uzytkownikow, byl w tym czasie balagan na forum. temat zaloze po powrocie do domu. z niepodolaniem nadinterpretowalam troche :kwiatek:
16 maja 2011 16:54
katija, olewacie to forum. Co wchodzi szereg różnych żenujących zachowań, na przykład zupełny brak szacunku do użytkowników wyrażający się w chamskich odzywkach.
Strzyga, odzywam sie dokogokolwiek chamsko, kiedy pisze jako mod?
16 maja 2011 16:58
katija, oj, zdarzało Ci się.
dobra, byc moze (nie pamietam, ale dopuszczam taka mozliwosc). serio jest to obiaw olewania forum? jak dla mnie odwrotnie- zbytniego zaangazowania.
16 maja 2011 18:01
katija, i parlamentarzyści jak się chamsko do ludzi odzywają, to też znaczy, że im zbytnio zależy?  😀
ajj, nie nadinterpretuj. w moim przypadku tak to dziala, skoro jakis wirtualny byt jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi.
Skąd? Z defektu? Już łapię 😉
16 maja 2011 20:09
wawrek, bardzo się cieszę, że tak ochoczo pospieszyłeś, aby zilustrować moje posty, ale umówmy się, nie bardzo Ci wyszło. Czekam więc, aż bardziej się postarasz =)
A ja czekam kiedy przestaniesz rzucać kalumnie. Twoje zarzuty pod adresem moderacji są niefajne, wyssane z palca i ocierają się o trolling, uważaj proszę.
16 maja 2011 20:53
wawrek, pocieszny dziś jesteś =)
Zarzuty są takie, jakie moderacja 😀 Właściwie to nie, jestem naprawdę łagodna.
Imputujesz mi trolling, cóż, żenua, ale jak wolisz, wystawiaj sobie świadectwo. W tym cała zabawa.
Szkoda, że caro odeszła... Ma ktoś z nią jakiś kontakt? Co z Kaszem?
Atamanka, kasz ma sie doskonale u wiwiany. a caro- nie chce kontaktu z forum.

edit: przekrecilam nick wiw  😡
No to dobrze, że z Kaszem wszystko ok. Będzie brakowało tutaj caro, ale różnie to bywa.
Strzyga wydaje mi się, że już przesadzasz... Ja nie zauważyłam jak na razie problemów z moderacją.
O szok  🤔 szkoda.
Dla nas też szok. Szkoda, że nie podała powodu. Dziwi mnie to tym bardziej, że naprawdę dobrze się z Nią współpracowało i absolutnie nic nie wskazywało na taki krok.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się