Jana, jak coś, możesz dopasować Eskadronowe Aubergine, powinny w miarę dobrze pasować. Ale jak znajdziesz coś tańszego, to koniecznie napisz 😉
Do mnie wczoraj doszła paczuszka od croopie, może w weekend będzie premiera, o ile pogoda dopisze 🙂
Livia a co zakupiłaś? :kwiatek:
Dziewczyny czekam na zdjęcia !!! 🙂
croopie, jak jutro albo w niedzielę pogoda dopisze to będą zdjęcia 🙂
Swoją drogą, patrzę na kolekcję Brzask i żałuję, że Anky nie wypuściła tak samo wielu odcieni fioletu, co niebieskiego 🙂
Naturalsi - w takim razie ja bym bardzo poprosiła byś mi napisała miej więcej kiedy było, bym nie przeglądała 500stron i na jakim wątku?
Chętnie o tym poczytam, bo bardzo mnie ciekawi..
Nic ciekawego, bo to były żarty 🤣:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,1320.7470.html Edit, żeby nie było 🚫:
Livia Swoją drogą, patrzę na kolekcję Brzask i żałuję, że Anky nie wypuściła tak samo wielu odcieni fioletu, co niebieskiegoLivia, mam nadzieję, że fiolety w nowych kolekcjach licznie się pojawią i będzie ich równie dużo jak niebieskich 🙂.
Nie wiedziałam, że są podróbki Anky.
I to aż TAKIE podróbki. Nawet beznadziejne pikowanie zerżnięte. 😲
http://dobry-kon.pl/opis/2203153/york-pad-arwila.html
Jana, jak coś, możesz dopasować Eskadronowe Aubergine, powinny w miarę dobrze pasować.
A widziałaś na żywo połączenie tych kolorków? Bardzo się różnią?
tunrida, nie na czasie jesteś, było 😉
Eh, do mojej kolekcji Anky brakuje tylko madeiry 😕 I nic więcej nie kupuje !!! 😀iabeł:
Do Olsztyna mam ponad 100 km :-(
ach to moje wyczucie odległości. Myślałam, że do Olsztyna z Elbląga jest bliżej 😉
No to może spróbuj te fair play 👀 A w Elblągu nie ma sklepu jeździeckiego? (wydawało mi się, że macie jeden)
Jest, ale niezbyt dobrze zaopatrzony, a że biorą towar z jednej hurtowni, to nie można nawet za wiele u nich zamówić 🙁
Jana, mam w domu czaprak Aubergine i pad Hortensia - różnią się tak max. dwa tony 😉
tunrida, o padach Yorka już było - ale jakość podobno bardzo fajna jak za ta cenę (90 zł). Szkoda, że wymiary mają nowoAnkowe, bo na pewno bym kupiła 🙂
Naturalsi, w sumie mam nadzieję, że fioletów za dużo już nie będzie - jednak nowe Anki mi w ogóle nie pasują, szkoda byłoby, gdyby akurat teraz fiolet puściła jakiś...
edit: literówka
tunrida zawsze wiedziałam , ze york to cholerni kopiarze 🙄 👿
tunrida, nie na czasie jesteś, było 😉
No fakt...trochę tylko zwolniłam tempo i jak widać zostałam zupełnie w tyle. 😡
ej , jutro przyjeżdża moja koleżanka do stajni i mam nadzieję , że będzie ładna pogoda, bo robimy zdjęcia w moim komplecie Anky Maize. Może do szmatoholików w końcu będą 🏇
A ja jutro wreszcie obfocę Hazelka na rudej i pewnie znów Kretę na skarej/gniadej 😜
arivle , wstaw zdjęcia , zawsze lubiłam patzrec na hazel'a 😀 👀 😁
Nie York pierwszy, wiele firm leci po rżnięciu ze sprawdzonych modeli i wzorów.
Nasturcja-Renata, Jana, ten w Olsztynie jeździecki też nie jest dobrze zaopatrzony. nie warto jechać 100 km :kwiatek:
Jana tak w ogóle to zastanawiam się czy nie sprzedać Madeiry 🤣
edit : tak sobie na nia patrzę i chyba jednak nie 😁
a w moje łapki dzisiaj wpadł seagreen od Croopie 🙂 :kwiatek:
za pewnie we wtorek będą zdjęcia 😀 tylko nie mam pojęcia jakie owijki 🤔
Cobrinha i dobry wybór bo do siwych navy , miodzio 🙂
To chyba golony tarant, a nie siwy, bo w tak równomierne ubłocenie nie chce mi się wierzyć. 😉
Lanka_Cathar,Cobrinha odpowie co to za maść i już będziemy wiedzieć 🙂 ale w navy super wygląda 💘
To tarantka... "ubłocenie" czysto naturalne 😂