galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Fantazja pięknie!  😜 a myślałam że marone zginie na gniadym 😉
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
08 maja 2011 20:58
Fantazja miodzio  😉
Fantazja, przepięknie!!
noen, Burza, juliadna, breakawayy, dzięki dziewczyny  😡  :kwiatek: , mi też bardzo się podoba
noen, a nie wiem, może to zasługa aparatu?  😉
Polopady wrzucone, zdjęcie cottona słabiutkie.
nie pamiętam czy wrzucałam te zdjęcia, może miał by ktoś chwilę żeby jej poprawić, bo teraz raczej się nie nadają a niestety nie wiem kiedy będą lepsze

polopad nougat:
[img]http://i116.photobucket.com/albums/o31/karola111/mloda1.jpg?t=1304885598[/img]
cotton:
[img]http://i116.photobucket.com/albums/o31/karola111/Zdjecie0174.jpg?t=1304885771[/img]
polopad moon i owijki anky:
[img]http://i116.photobucket.com/albums/o31/karola111/IMG_1134.jpg?t=1304885881[/img]

edit, anka off white już jest 😉
Fantazja- marone wygląda o dziwo super, nie sądziłam szczerze mówiąc, że tak ładnie będzie wyglądał na gniadym 😉

korsik - polopad nougat  😍  tylko tego mi brakuje i impulsa do całej kolekcji 🙁 hihi

a tak przy okazji nougat na karym - super!
Fantazja
Zdjecie ekstra, ale moim nie oddaje koloru , tak jak tutaj  😜
armara, może być i to, tylko wrzucę w dużym rozmiarze
cudna_11, dzięki, ja lubię brązy/beże na gniadych
morganka   po obietnicę na szybkim jechano koniu
08 maja 2011 22:03
+
Euro Star stripe in
granatowo- czerwony

duże zdjęcie
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
09 maja 2011 09:58
+
Jeszcze raz Irish tym razem na ciemnokasztanowatym

duże:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cb332f753073b2da.html
+
To jeszcze ja wrzucę 4 zaaalległe szmatki bo tak mi się o nich przypomniało niedawno  😀
Derka stajenna Lavender

i plandeka Lavender  😅

Cotton Coriander <tylko nie wiem które lepsze zdjęcie więc pozostawiam wam wybór>

i Ostatnia biała Anka <pożyczona od burzy  :kwiatek: >
Cordkowa zdjęcie numer 3  😍
dzisiaj byłam w pasikoniku a tam ani jednego eskadrona  🤬
konwalia tutaj mówimy tylko o zdjęciach, które nadają się do galerii, a nie dyskutujemy o szmatkach 🤬 do KRM  😉

Cordkowa super fotki, a z tych corianderów podoba mi się bardziej 2  😉
Dynamiciak wymsknęło mi się 😉
duże (Anky Orchidea) (nie było przycięte, nie mam pojęcia co z tym zrobić, sierota ze mnie jeśli o to chodzi  :icon_redface🙂
(i bum, zdjęcia chwilowo nie ma)
noen   A story of a fighter of our human race
09 maja 2011 20:55
konwalia, dodaj to samo zdjęcie do swojej galerii revoltowej, ono samo się zmniejszy do odpowiednich rozmiarów, i wtedy dodaj, to co teraz wkleiłaś usuń, bo rozjeżdza wsyztsko 🙂
noen przepraszam! ale przecież się zmniejszyło... przecież pisze że nie jest w oryginalnych rozmiarach...
09 maja 2011 20:59
Dziwny kadr, nieostra fotka, jednak wolalabym link do jakiejś dużej...
konwalia   , neon dobrze mówi  😉
mils   ig: milen.ju
09 maja 2011 20:59
Nada się?
edit: Grey z kolekcji Maritim. 🙂
09 maja 2011 21:01
mils no pewnie , bardzo fajne 🙂 tylko podpisz co to z z jakiej kolekcji 🙂 Bo Quanta się do Ciebie przyczepi  😉
09 maja 2011 21:02
juliadna, noen, jak coś, nie neon 😁
mils, śliczne ! 🙂 aż miło popatrzeć 🙂
konwalia, jak chcesz dawać fotki tutaj, to zmniejszaj je,w jakims programie, zeby rozmiar na najdłuzszym boku nie przekraczał 800, albo wejdź tutaj : http://re-volta.pl/galeria/moja dodaj to zdjęcie nie zmniejszone, i wtedy wrzuć linka. galeria rv sama zmniejszy fotke do odpowiedniego rozmiaru. A jak możesz to usuń tamto zdjęcie z pierwszego postu, bo juliadna, już pomniejszyła Twoje, a na prawde rozjeżdza forum 😉
mils , myślę , że tak , ślicznie mu w szarym !                        🏇
To może być ok, ale czemu ta fotka straciła całą górę? Jakiś jamnik się zrobił 🙁 Poprawiłam, żeby lepiej wyglądało na stronie.
juliadna, miałam wstawić większe, a tamto jest w rozmiarach poprzedniego... trudno. Ale ja zamieszania robię  😡

czy jest już ok?
09 maja 2011 21:10
noen ijm soł sorry  nie wiem dlaczego napisałam neon  😡
09 maja 2011 21:11
konwalia, tak, teraz idealnie 🙂
juliadna, spoko, przyzwyczaiłam się 😀 nie jesteś pierwsza ani ostatnia 🤣
dzięki za cierpliwość wszystkim  :kwiatek:
ja to tylko czekam aż ktoś zrobi super zdjęcie, gdzie widać prawdziwy odcień offwhite... póki co na nie ma takiego, on na żywo inaczej wygląda...
mils, zdjęcie cudo tylko siodło jak pięść do oka, niedopasowane aż zęby bolą.
właśnie miałam napisać to co Burza... może lepiej zamiast od szmat zacząć od tego?
mils   ig: milen.ju
10 maja 2011 16:19
Ja nie jestem właścicielką Młodego, także nie mam na to wpływu.
Ja nie jestem właścicielką Młodego, także nie mam na to wpływu.

to może zacznij mieć skoro masz wpływ na jeżdżenie na nim?? Czy ubieranie go w czapraczki??
sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 maja 2011 16:36
przecież to tak nie działa. nie pójdzie do właścicielki i nie powie: ej wyskakuj z nowego siodła. wy chyba nigdy nie mieliście sytuacji, że nie macie głosu w pewnych sprawach...  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się