Końska rewia mody cz. V (2011)

Kastorkowa   Szałas na hałas
08 maja 2011 10:28
co sądzicie o tym kolorku dla tych 2 panów

wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
08 maja 2011 10:44
Nie podoba mi się.
Tyle fajnych przeróbek z kolorami z nowej kolekcji wrzucałaś i tam było o wiele więcej fajnych kolorów. Może coś w stylu Green, lightblue, petrol, violet, sand?

Ramires a jak się nazywa kolor tego szokmolka? Można go jeszcze gdzieś dostać?
wątek zamknięty
dzięki  🙂
milusia bryczesy Pikeur musialabym sprawdzić co to za model
wątek zamknięty
08 maja 2011 12:41
no to jeszcze w green 😍

i light blue tylko trochę nie wyszło  na gniadym
wątek zamknięty
xxagaxx troche z opóźnieniem, ale czy wiesz może czy jeszcze jest ten model ?

poza tym dzieczyny lecze się ze szmatocholizmu i nie wiem czy kupić !
wątek zamknięty
Może to będzie delikatny  🚫 ale : apel do dziewczyn jezdzacych a Aromerze. Dziś byłam na zawodach i widziałam bardzo ladną kobyle/ogra/walacha kasztana z bardzo ładna właścicielka blondynka 😉 . Mieli na sobie dralon z Chockochip/pink i jestem ciekawa czy to któraś z was? Zawsze jak edze kogoś w eskadronie to mi się zdaje ze to napewno ktoś z revoltowiczek 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
08 maja 2011 13:52
Kastorkowa nie rozumiem tylko jednego: dlaczego ciągle pytasz się w jakich kolorach ładnie Twoim podopiecznym jak tak czy siak nic nie kupisz/nie kupujesz?
wątek zamknięty
Tak ona jest na r-v, ale chyba sie tutaj w smatach nie udziela 🙂 
wątek zamknięty
08 maja 2011 13:58
Kastorkowa nie rozumiem tylko jednego: dlaczego ciągle pytasz się w jakich kolorach ładnie Twoim podopiecznym jak tak czy siak nic nie kupisz/nie kupujesz?
a zkąd ty to wiesz do szafy mi zaglądasz?

pytam bo nie wiem co im wybrać

wiecie gdzie dostane cottona green
wątek zamknięty
[quote author=kodusiowata link=topic=41891.msg1003295#msg1003295 date=1304859140]
a zkąd ty to wiesz do szafy mi zaglądasz?

pytam bo nie wiem co im wybrać

wiecie gdzie dostane cottona green
[/quote]

jak nie wiesz co wybrać to się zdecyduj lub wklejaj zdjęcia samych szmatek ; D Zresztą ja myśle że żaden z tych kolorów nie jest do końca odpowiedni ;( Ale to tylko moje zdanie ; D
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:05
Kastorkowa nie muszę zaglądać Ci do szafy, sama niedawno pisałaś że masz (cyt.) "szalonego jednego limegreena". A czapraki które Ty wybierasz powinny się przede wszystkim Tobie podobać. Będzie brzydko to sprzedasz. Ale najpierw kup.
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:06
Kastorkowa komplet green dostaniesz w koniku (konik.com.pl). Albo możesz spróbować napisać do forumowej tirsa25.
Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie mój komplet green  😍 A co tam przyjdzie... Aż przymierzę!
wątek zamknięty
kodusiowata zawsze może nie kupować tylko dalej nas pytać  🤣 ale niech nie wkleja w paincie bo to jest inne światło. Na zdjęciu koń może być bez lamby błyskowej, a czaprak z lampą. !
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
08 maja 2011 14:09
Kastorkowa jak mam wybierać z tych trzech , to w greenie najlepiej

A ja odgrzebałam  zdjęcie Diademie w dralonie  Lavender/stone oczywiście zdaję sobie sprawe ze jest za mały ( ale pewnie zapięty aby nie uciekł jak wiało , tak to by był ładniej założony ) dralon dla Latino oczywiście 🙂

jak myślicie nadaje się do galerii ? Czy trochę za mało eleganckie ?

i tu wycinek z mojej ankowej kolekcji ^^

edit; podpisze która to która
emerald , hortensja , straw , rafblauw , sunshine , cobalt, jade, grey
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:13
juliadna ale masz boskie te Ankusie!  😍
rafblauw jest chyba najładniejsza. Chociaż nie wiem czemu, przypomina mi trochę odcieniem stone grey. Najgorsze jest to, że ta anka mi do konia nie pasuje totalnie, nie wiem czemu, ale jest tak świetna jakościowo i taka ładna 'na sucho', że nie mam serca jej sprzedać!
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:14
Czekoladowaa no cóż, może koleżanka tylko paintem dysponuje. Nie wszyscy mają PSa  😉
I nie żebym potępiała posiadanie tylko jednej szmatki, bo to nic złego, a wręcz przeciwnie - w moim przypadku by się takie coś przydało - ale Kastorkowa, te kompleciki wybierasz już bardzo długo. Pamiętam że jak ledwo co wyszła kolekcja letnia Eskadrona już "przymierzałaś" i pytałaś po kolei o każdy czaprak. Gdybyś rzeczywiście miała go zamiar kupić to już byś dawno to zrobiła. Chyba że jestem jakaś przewrażliwiona  🤔wirek:
juliadna ładnie! Ale wolę Latino w nim  🙂
wątek zamknięty
juliadna gdzie znalazłaś emerald'a ?  😍 😍
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:24
Czekoladowaa w sklepie ^^ 🙂 kupiłam w pasi-koniku od razu jak pojawiły się w sklepach 🙂
wątek zamknięty
Czekoladowaa w sklepie ^^ 🙂 kupiłam w pasi-koniku od razu jak pojawiły się w sklepach 🙂

dzięki.. Siwuśś (przynajmniej tak myśle) bedzie wyglądał w nim ślicznie ; D
A tak jak już mówiłam wcześniej. Lecze się ze szmatocholizmu i nie wiem czy kupić ! Pomocy !

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 maja 2011 14:28
juliadna, fajna Ankowa kolekcja 😉 P.S. Do mnie wczoraj dotarła druga Hortensia  💃

kastorkowa, green ładniejszy.
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:30
Czekoladowaa jak się leczysz to = nie kupuj.

Livia ożesz ty cwaniaku! Skąd masz kolejną hortensię!?  😜
wątek zamknięty
Maddie kolor to coffee latte. Myślę ze jak poszukasz to znajdziesz... najlepiej napisz do Lamri - oni mają więcej rzeczy niż jest na ich stronie 😉

Udało mi się zdobyć lepsze fotki

było pochmurno więc są dość ciemne ale mi się podoba
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:36
Livia ja jak na razie  mam 2 hortensje , 2 rafblauwy emeralda i seagreena miałam przez chwile 2 pady cobalt

a Es cross plum doszedł ?

[quote author=juliadna link=topic=41891.msg1003327#msg1003327 date=1304861058]

dzięki.. Siwuśś (przynajmniej tak myśle) bedzie wyglądał w nim ślicznie ; D
A tak jak już mówiłam wcześniej. Lecze się ze szmatocholizmu i nie wiem czy kupić ! Pomocy !

[/quote]

tak wygląda Latino w nim ;pp

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
08 maja 2011 14:38
Maddie, z niezastąpionej Holandii 😉

Ramires, super! Pasuje genialnie 🙂

juliadna, nie doszedł w końcu, chyba zawieruszył się gdzieś w drodze, czekam od ponad miesiąca i chyba juz się nie doczekam...
wątek zamknięty
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
08 maja 2011 14:39
Ramires - przecudownie  😍 😍 Wszystkie eskadrony z tej kolekcji baaardzo mi się podobają  😍
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:41
Ramires bardzo ładnie  😉

Livia a dostałaś potwierdzenie wysłania?
wątek zamknięty
08 maja 2011 14:42
Ramires prześlicznie! Chociaż nie przepadam za tymi new cottonami czy tam melange - to u Was mi się naprawdę, naprawdę bardzo podoba  😍
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 maja 2011 14:46
Ramires na tych fotkach jest za ciemny dla was, ładnie ale bez wow :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia dzięki 😉

Szumka94 dzieki, mi teeż! Aż za mną ten granat chodzi... ale kasy żal ;p

juliadna, kodusiowata  :kwiatek:

Zairka no wiesz, generalnie wielbię klasykę - brązy, czekoladki, beże. Więc ES od Ciebie i ten to i tak moję największe szaleństwa 😁
wątek zamknięty
Dziewczyny marze o nim !! Brać ??

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.