Nowa marka FERA

😍 😍 😍

Ostatnio pojawiła się na naszym rynku nowa marka jeździecka. Kupiłam koszulę i bluzę 🙂

http://www.yard-equites.pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=fera&submit_search=

Fantastyczna, wykonanie na 6 i cena też przyjemna. Ponoć mają też fraki. Ma ktoś ? Jak wrażenia ?
wątek zamknięty
Ja mam nauszniki  😅 😅 I planuję zakup koszuli widziałam u Szarych i w Zbrosławicach dziewczyna startowała w ich fraku.
Piękny  😍 😍 😍
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
19 listopada 2015 12:08
Marketing szeptany - robisz to źle.
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
19 listopada 2015 12:11
Averis mnie ubiegla, wiec powiem tylko, ze zgadzam sie z przedmowca.
wątek zamknięty
No, nie wyszło wam dziewczynki. 😁
wątek zamknięty
Lotnaa   I'm lovin it! :)
19 listopada 2015 12:16
Gdzie jest MOD?  😵
wątek zamknięty
A w ogóle to jestem ciekawa co jest przedmiotem markietingu. Bo wydaje mi się, że nie tyle nowy produkt co sklep - tak przeglądając posty użytkowniczek 😉
wątek zamknięty
Żadna nigdy nic nie napisała poza polecaniem sklepu.
wątek zamknięty
A nie można tego po prostu umieścić w ogłoszeniach i tam sobie dopisać, że polecam bo mam nauszniki, fraczki, czy coś tam jeszcze?  🤔
wątek zamknięty
zwracam się z prośbą o usunięcie wątku, nie powstał z życzenia sklepu ani marki, a robi wręcz antyreklamę. Klientka chciała dobrze, ale może niekoniecznie zna zasady funkcjonowania forum 🙁
wątek zamknięty
och, i kolejny skandal revealed  😀

a nie mozna po prostu o markach dyskutowac na forum, ktore po to jest, zeby dzielic sie opiniami? 😉 ja ogloszen nie czytam i nie mialabym pojecia ze jest cos nowego. Dajcie spokoj... uczuleni wszyscy jacys.
wątek zamknięty
nerechta, Zajrzyj w profile obu użytkowniczek i wyświetl sobie "lista ostatnich wiadomości tego użytkownika".
To nie są żadne opinie. To jest reklama. Nieudolna próba marketingu szeptanego.
wątek zamknięty
I co z tego? Dlaczego nie mozna napisac, ze jest nowa firma i ma fajne rzeczy? W watku "ciuchowym" czy "szmatowym" jest cala masa reklam w takim razie.
Nie wiem, mnie to jakos nie rusza. A wrecz uwazam, ze w granicach rozsadku oczywiscie, kazdy moglby pisac ze oferuje to czy tamto, nie tylko w ogloszeniach. Ja do ogloszen nie zagladam, a chetnie sie dowiem o nowosciach.
Z reszta juz kiedys to pisalam i nikt nie podziela mojego zdania chyba  😁
wątek zamknięty
I co z tego? Dlaczego nie mozna napisac, ze jest nowa firma i ma fajne rzeczy?
Ależ oczywiście, że można!  😀 Każdy z nas może, jeśli jest to faktycznie niezależna opinia, czy informacja. Są nawet do tego odpowiednie wątki.
Można nawet więcej.
Osoby które czymś handlują, czy prowadzą jakąś działalność, również o tym mogą w granicach przyzwoitości wspomnieć. Wspomnieć! Nie trąbić wyłącznie o tym przy każdej możliwej okazji.
Sama, gdy handlowałam paszami w Warszawie, mogłam o tym wspomnieć w wątku o paszach i być tam obecna, postawiono mi jedynie warunek, żeby nie przeginać. Absolutnie nie czułam się z tego powodu urażona i zgadzałam się z tym.
Z resztą wtedy założyłam wątek KRYPTOREKLAMA - co wolno, a czego nie.
(Polecam lekturę obu paniom Apollo80, i krokiet, o ile bana nie dostaniecie.)
Jest różnica między przebywaniem na forum w celach głównie końsko-towarzyskich i przy okazji jakąś swoją usługę czy produkt zareklamować, w zgodzie z regulaminem, w sposób nieupierdliwy... a tym co próbują robić te dziewczyny, czyli założeniem kont wyłącznie w celach reklamowych. Nie sądzisz? 🙂
wątek zamknięty
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
19 listopada 2015 16:11
Ale jeśli właścicielką firmy jest equi.dream a te dziewczyny powyżej to faktycznie jej klientki to nie jest marketing szeptany ani kryptoreklama  😉
wątek zamknięty
To bardzo "sprytne" wyjście z sytuacji. 😉
Niestety jest to działanie na niekorzyść firmy. Mogły się trochę bardziej wysilić, żeby być wiarygodne.
wątek zamknięty
Miło ze strony klientek, że chcą pomóc z promocją, nawet jeżeli sposób nie jest najszczęśliwszy.  To miłe, że aż tak się angażują.  nie każdy siedzi sporo na forum, nie znają widać do końca zasad 😉 Sklep jest mój, też czasem wspominam delikatnie i raczej na pw, nie reklamuje się i jestem obecna na forum od dawna, nie pisząc sobie pochwalnych postów, a uczestnicząc w wielu wątkach.
wątek zamknięty
To trochę zmienia postać rzeczy, wiadomo że jesteś "nasza", re-voltowa i zaufana.
W takim razie odwołuję swoje "oskarżenia", nie wiedziałam że to Twój sklep.
Wierzę Ci, że te niefortunne działania dziewczyn nie były uzgodnione z Tobą.
wątek zamknięty
A gdyby stworzyć jeden wątek, w którym re-voltowicze mogą bezkarnie się reklamować? 🙂 Wiem, że mamy ogłoszenia, bo się sama ogłaszam, ale w sumie brakuje wątku. Ogłoszenia są super bo  przegląda je wiele osób również z poza forum, ale gdy chce się porozmawiać o swoich wytworach z forumowiczami- nie bardzo jest jak. W sumie to ciekawe kto co tworzy, pod loginami tego nie widać. Ale z drugiej strony stwarza to ryzyko nachalnej reklamy osób z poza forum. Nie wiem, dużo zależy od kultury "reklamy", żeby nie wyskakiwała z lodówki  😁.
wątek zamknięty
Zamykam wątek, bo bez sensu
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.