anil22 szkoda, że chcesz kupić konia dopiero na koniec roku, ostatnio był u mnie gościu i chce sprzedać araba siwego, oglądałam go (ma tylko bliznę na nodze, ale nic to nie wpływa na użytkowanie ) świetnie ruszający się koń, bardzo zwinny, energiczny ale pieszczoch do granic możliwości.
Facet tylko krzyknie na niego a on pędzi jak wiatr i rży do faceta, naprawdę świetny koń tylko, że facet ma dosyć już tułaczki z koniem i chce żeby trafił w dobre ręce .
Gościu bardzo dba o konia, chodzi z nim na spacery w ręku, robi wszystko żeby koń miał dobrze, chce za niego tylko 4 tys. (może go wykastrować w tej cenie, ma wpis do księgi głównej ) z tego co się orientowałam dał za niego grubą kasę (on się nie przyznał ile dał ale koń ma świetny papier)
Mam nadzieje, że modzi nie uznają tego za ogłoszenie, ale jak jesteśmy w temacie małopolaków to moja małopolaczka ma właśnie araba we krwi i to dlatego wpływa na jej zwinność, wytrzymałość i sukcesy w zawodach szybkościowych .
Ja się przedstawię z moim zwierzakiem, chociaż nie wiem czy się nadaje do wątku bo czysty angloarab 👀
El Dorado (ur. 2007) po Walor/o , matka anglik. Bardzo żywy i temperamenty koń, dużo pracy przed nami :kwiatek:
ale symetrycznie malowany, skubaniec 😀 Dobrze, że łysinę z jednej strony ma bardziej, bo byłby jak od linijki 🙂
niech się zdrowo chowa!
galopada, pięknie malowane rude 🙂 do tego na fb widziałam, że fajnie hasa!
podrzucam mojego dzieciaka 😉
strasznie duży jest, ma 9 dni a zaczyna jeść siano i wcina otręby 🤣 zęby ma już 4, co osobiście poczuł dzisiaj mój palec 😁
Ogólnie paker jak mały Justus, tylko na dłuższej nodze. Ciekawe co to będzie za 3-4 lata z niego 😅
galopada
A możesz wstawić małego Justusa, tak dla porównania ? 🙂 Młody wydaje się bardzo udany, tfu, tfu. Nawet skarpetki jak na zamówienie 😉
coś nie chce mi się otworzyć dysk przenośny. Mam na razie takie (ale złabo na nim cokolwiek widać)

a tutaj juz starszy

edit. przekopałam dysk i niestety z tego okresu nie mam lepszych zdjęc 🙄
galopada_ Mały ma chyba bardziej rozłupaną dupkę od Jusia, a może mi się wydaje? 🙂
ma 😉 i wydaje się szerszy w klacie
galopada gratuluje 🙂 a mały wydaje się jednak większy od Justusa, taki bardziej przypakowany 😉 Bardzo ładne zwierze, a malowany jak mój Sahab 😉
jeszcze taki Jusio z pozimowego rozruchu 😉
Wiosenny Siwy pozdrawia 😉 A jak tam wasze małopolaki? Co działacie? 😉
Przepiękny ! 😉
Ruda jak zwykle w treningu 🙂 Jest coraz lepiej 🙂
Mozii, juz pisałam, prześliczny!
galopada_, ale z niego kawał konia 👍
Siwciu z piątku 😉

ja będę od środy w domu, więc porobię troche aktualnych zdjęć w ŻaBieńku 😉 Planuję robić pod siodłem Jusia i Karego, malucha rudego i (oby) już kolejnych 2 maluchów 💃
eterowa prześliczne zdjęcia! 😜
galopada_ Czekamy zatem na obszerną fotorelację ! 🏇
Mozii, siwy prezentuje się świetnie
eterowa, coś pięknego ! efektowne zdjęcia, fantastyczny koń !
Ja czekam na źrebaka właśnie po tym samym, co Eter, ojcu 🙂
Mała Hai Bejka

i jej siwa mama
montana, ojej, to cudownie! 😀 Kiedy termin? 😉 Koniecznie zdjęcia jak juz będzie maleństwo na świecie 🙂 A mała niczego sobie 😜
co tu tak cicho? 😉
pierwsza córka Justusa od kl.Driada, a sam Justus ma w tym sezonie pełne ręce (kopyta?) roboty 😁 😁

i jeszcze Dropia po Cyborg xx
Hm, w wątku źrebakowym pisałaś, że mała jest od kl. Delia po Bajt? 😉
malowaniec jest od Delii a ten od jej matki Driady 😉
Mały koksu jest niesamowity 😍 Ta dupka i szyjka! Jestem jego wielką fanką 💘
galopada_ Justus jaka maszyna 😲 kiedy jakieś zawody? Planujecie się gdzieś pokazać czy obecnie oddaje się "ogierowym" zajęciom? 😀 Są już kolejne źrebole po nim?