rozmowy o niczym

Pokazałam sukienke mojej współlokatorce i ona sie upiera, że jest niebiesko-czarna, omal się o to nie pokłóciłyśmy  😂  To jest niemożliwe! 😀
Gdzie Wy widzicie biało złotą to ja nie wiem, no jak byk niebiesko czarna  😁
Gdzie wy widzicie niebiesko-czarną to ja nie wiem, no jak byk biało-złota  😉  😁
Dobrze, że jestem sama i nikt nie widzi, jakie ewolucje wyczyniałam przed monitorem, żeby zobaczyć cokolwiek innego. Nijak, biało-złota i koniec.
Kurcze- u mnie to białe ma odcień.....niebieski 😲
Ale złote widzę
to białe jest niebieskim. A złote czarnym 🙂
Wiecie co ?
Nie ogarniam o co chodzi w tej historii z sukienka  🤔wirek:
Tzn. ja wiem rozne kolory, ale wtf ?
Jezu mam głupawkę w pracy.
Pacjenci coraz gorsi:P
Wlaśnie się zastanawiamy z koleżankami co gorsze.
Sraczka czy grypa
I jak na razie zdania sa mocno podzielone
kujka   new better life mode: on
27 lutego 2015 17:21
aszhar, sraczka!
Zdecydowanie sraczka
kujka, Bea1, ja też obstawiam sraczkę
Bo z katarem da się funkcjonować, ale z gównem w nogawce no już nie za koniecznie
kujka   new better life mode: on
27 lutego 2015 17:48
aszhar, dokladnie! :P
a jakie sa argenty opcji grypowej?
kujka,
że katar że gorączka ból mięśni i np zapalenie zatok.
Że z tym nie da się funkcjonować
Kurcze- u mnie to białe ma odcień.....niebieski 😲
Ale złote widzę

ja widzę jasnoniebieską sukienkę z ciemnozłotą koronką.
Najgorzej jak się komuś trafi 2 w 1, czyli grypa ze sraczką  😉
[quote author=Żeglarz link=topic=97011.msg2303375#msg2303375 date=1425060089]
Najgorzej jak się komuś trafi 2 w 1, czyli grypa ze sraczką   😉

[/quote]

Strach kichnąć...  😲
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 lutego 2015 18:33
A żart o sraczce i Alzheimerze znacie? Gdzieś biegniesz, ale nie pamiętasz, dokąd  😁

edit: aaa stuknęło mi 100 dni online  😵
Sraczka jest gorsza, a coś o tym wiem. Parę razy nawet z konia musiałam w lesie zeskakiwać i w krzaczki lecieć 🙂 Na nartach jak jeszcze jeździłam kiedyś w kombinezonie to mało brakowało, a bym sobie w kaptur narobiła, tak się śpieszyłam w kibelku. Dopiero w ostatniech chwili pomyslałam: Kaptur ! no i był centralnie w dziurze 😉 Od teraz zawsze kurtka i spodnie osobno !
Facella mialam pytac jaki to ma zwiazek ze sraczka, ale przeczytalam dwa razy i zrozumialam.  😂

U mnie 83 na razie. Czyli nie przepierniczam tu, az tyle czasu, ile myslalam.  😁

Tak z innej beczki:

Jak myslicie ile przecietnie, dziennie klientow ma taka restauracja w duzym miescie typu Krakow, Warszawa, Wroclaw? Taka gdzies w centrum z dobrym jedzonkiem.  👀
Powiedzmy taka o srednim standardzie (cenie). Musze wymyslic na poniedzialek na projektowanie technologiczne.
Wracam do koloru sukienki - właśnie przejrzałam Facebook włoski- jest test do wypełnienia - pytanie-jakiego koloru jest ta sukienka?Problem międzynarodowy??? 😲
Odpowiedzi jest tyle,co u nas ,na volcie...... 🤔
W sondażu wygrywa białe i złoto
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
27 lutego 2015 20:57
Facella dopiero? Ja mam 175 😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 lutego 2015 21:07
No dopiero, aż zmieniłam avatar z tej okazji. A i tak nie jest najlepszy z tych, które czekają na swoją kolej 😁
Ja ciągle widzę niebiesko-czarną z tym, że na tym jednym zdjęciu jest żółte światło.
Ja mam 82 dni 🙂
Ja tam widzę niebiesko-czarną, facet widzi biało-złotą. przez pol godziny sie z nim klocilam, że mnie robi w konia.
Mindfuck 🤔wirek:
I problem rozwiązany - producent sukienki 'wyznał prawdę' - sukienka jest w kolorach NIEBIESKI I CZARNY
😲 😵 /tak napisali na włoskim fejsie.../
Ja mam tylko 23 dni 😡
Facella avatar na plus. BARDZO  💘

Ja mam 124dni 🏇 jak źle...
... a może być tylko gorzej  😉
mogłabym Wam nie wierzyć, ale mój mąż też powiedział, że jest biała
bo jest biała ze złotymi wstawkami :P Obracałam monitorem jak się tylko da i za cholere nie chciała być czarno-niebieska 😀
Przecież we wrzuconym tekście jest wyjaśnione kto widzi sukienkę tak, a kto siak. Jedni mają percepcję nastawioną na światło (bardziej biało-złota) inni na sam przedmiot i jego szczegóły (bardziej niebiesko-czarna).
a dodatkowo, różne są monitory. I nie prezentują tak samo kolorów.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się