http://szafa.pl/

http://szafa.pl/
ktos zna? bywa?
Zaglądałam kilkakrotnie, bo znajoma mojej siostry szaleje w "szafie" ale ja nie korzystałam.
ja nawet sie kiedys zarejestrowalam bo co jakis czas wywalam rzeczy z mojej szafy aczkolwiek jestem zbyt leniwa na umieszczanie zdjec i ewentualna wysylke, wiec skonczylo sie, ze wynosze rzeczy na dwor i klade kolo smietnika 🙂
Ja mam konto i przeglądam. Jak odbiorę dowód i w koncu założę konto w banku to może zacznę robić coś więcej  😁
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
03 października 2009 00:00
Chyba nigdy nie miałam ciągotek aby chwalić się swoim no dość delikatnie mówiąc dziwnym stylem na tego typu portalach ;] Chyba aż tak bardzo to mi się w domu nie nudzi abym obfotografywała każdy ciuch z mojej szafy... która i tak pęka szwach. Ci co lubią modę i zabawy w tego typu  jazdy .... niech śmigają ze swoimi fajnymi bluzkami i jeansami w rozmiarze XS ( 👍 oczywiście że jestem zazdrosna 🙂😉 🙂 . Ja jednak wolę poświęcić czas na inne przyjemności ;] 🏇
zabeczka17, ja patrzę na to jak na alternatywę pozbycia sięczgoś co się nam znudzioło tylko nie wiem czy ma to sens
przez jakis czas wymienialam sie ciuchami na wizazu. Troche za duzo bylo z tym zachodu, ale dzieki temu mam kilka rzeczy ktore bardzo lubie, upolowalam tez wymarzona torebke 😉 teraz jednak nie chce mi sie do tego wracac, bo za duzo czasu mi schodzilo na przegladanie ciuchow, mierzenie dokladnych wymiarow, robienie zdjec 'na kims' itd. Jak dla mnie to zajecie na wakacje/urlop 😉
Kurcze, wysłałam w sobotę te 3 zł przelewem i do tej pory mam w statusie "oczekiwanie na przelew"  🤔 Mam konto w mBanku, wpisałam ten kod, konto jest na mnie... Wszystko się powinno zgadzać. Wkurza mnie "pomoc" w tym serwisie - nie można do nikogo bezpośrednio napisać, tylko są gotowe pytania i odpowiedzi... Chyba że można? Help please!
opolanka   psychologiem przez przeszkody
05 października 2009 10:47
jesli wsyłalas w sobote to prawdopodobnie dopiero dzis pieniadze zostana zaksięgowane.

Ja nie słysząłam wczesniej o szafie, moze sie skusze i zarejestruje.
Ja mam konto a szafa.pl, ale ciężko tam coś sprzedać- ciągle dostaję propozycję wymian a mnie to nie interesuje.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się