Westernowa Rewia Mody

.
Livia   ...z innego świata
28 kwietnia 2015 16:39
Muchozol, nie szkodzi 🙂 Fajnie, że będziecie startować! W tym wypadku rozumiem wymianę wszystkiego, a faktycznie jeśli chcesz jeździć pleasure to specjalne siodło bardziej w tym pomoże. Powodzenia 🙂 A wodze cudowne, te końcówki takie ozdobne, a jednocześnie całość delikatna 🙂

Karolass, ale super! Mnie się marzy kiedyś fioletowy kantar i linka, i chabrowy 🙂

.
smartini   fb & insta: dokłaczone
28 kwietnia 2015 17:02
to tak apropos fioletów, Rafał ze stanów przywiózł pad IDEALNIE pod moją koszulę  😁 jak to dobrze, że nam pożycza swoją kolekcję na zawodach
Zdjęcie pi razy drzwi wyjęte z nagrania, będę miała zdjęcia normalne na dniach  🙄
.
28 kwietnia 2015 19:14
smartini, nie przepadam za takimi wzorami, ale kolorystycznie ten pad jest super 🙂

Muchozol, skąd będziesz te wodze zamawiać i ile kosztują? Może być na pw 🙂
.
😕 Męskie kowbojki są ładniejsze! Idę się zamknąć w sobie.  😂
Ehh, to sobie butów chyba trochę poszukam.  🤔
29 kwietnia 2015 09:18
Muchozol, tak jakoś mi się wydało oczywiste, że jak już znalazłaś, to od razu kupisz 😁 Ale ładne są, więc się nie dziwię 🙂
.
sepia   Koń stworzon ku bieganiu, jak ptak ku lataniu.
29 kwietnia 2015 09:51
przyszla nowa dostawa kantarow i lin. Kolory podstawowe, czarne, brazowe, bla bla bla...

I rozowy  😍

Chyba będziesz mieć klienta na ten komplet 🙂
Pad California od Mattesa w kolorze cynamon. Materiał welur. Koń maści dun.
02 maja 2015 08:27
Dorcysia, fajny kolor i super ten pad leży 🙂 Tak z ciekawości, czy ten krój (jaskółkowy) ma jakieś uzasadnienie? Czy to po prostu taka fantazja projektanta? 🙂
Dorcysia to jest piękne! Idę sprawdzić ile kosztuje...  😍
Livia, to chyba inwencja twórcza projektanta :P śmiejemy się, że taki rycerski ten model. Ja wole te proste 😉
W załączniku zdjęcie całego konia... Trochę pokraczne bo robione telefonem 😉
Tuffy Szał w ciapki!  😜 One są do zdobycia w PL?  👀
Pod spodem mają pewnie owce?
02 maja 2015 13:02
Tuffy, faktycznie rycerski 😂

Euphorycznie, w Kraemerze "jedyne" 340 euro 😜
Hmm nie ma tego koloru i co on ma pod spodem?  👀
.
Euphorycznie, wszystkie Mattesy są do zdobycia w Polsce. Myśle ze w każdym kolorze ze wzornika. Wystarczy napisac do Dorcysi 😉 pod spodem jest oczywiście futro, w tym wypadku brązowe.
Tuffy  :kwiatek: Pooleciałam zapytać!  💃
Hmm nie ma tego koloru i co on ma pod spodem?  👀

Wszystkie kolory z katalogu, który można sobie ściągnąć ze strony www.e-a-mattes.de są dostępne w Polsce.
Pod spodem pod całością padu z wyjątkiem pasa wzdłuż kręgosłupa (spine free)jest naturalne futro.
Akurat pad ze zdjęcia ma kieszenie korekcyjne ale można też zamówić bez.
03 maja 2015 07:58
Ja wiem, że u Dorcysi można też zamówić, tylko nie wiedziałam czy tak otwarcie mogę o tym napisać 😁 Cena niemiecka mnie zaskoczyła o tyle, że szacowałam ten pad jednak na trochę tańszy 😉

Przy okazji mam pytanie - można gdzieś w Polsce kupić niedrogą koszulę west jednokolorową lub z jakimiś delikatnymi wzorami? Wiem, że najczęściej się szyje u krawcowych, ale może są jakieś takie w miarę fajne dostępne sklepowo?
.
03 maja 2015 17:47
Muchozol, o właśnie, o to mi chodziło, dziękuję :kwiatek: Muszę tylko ogarnąć inny sklep, bo nie wiem jak z Eqwestem 🙂
niebieska koszula z niebieskim czy czarnym padem?  🙄
Dla Blue tylko niebieski.  😜 Miałam już dopisywać, że baardzo mi się koszula podoba w Westowym wątku.  😎
Edit: Kto ma Mattesy i pokaże mi kolory?  👀
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
04 maja 2015 11:02
Szukam padu pod blanket, czy miał ktoś z Was do czynienia z tym padem?
http://horsepassion.pl/kon-jezdziec/siodla-osprzet/pady?product_id=839
Nie wiem czy będzie przepuszczał powietrze, nie ma też podanych wymiarów, a potrzebuję go na krótkiego konia

Zastanawiam się też nad tym padem:
http://horsepassion.pl/kon-jezdziec/siodla-osprzet/pady/pad-western-har-airnet-classic-equine.html
z wentylacją nie będzie problemów ale czy będzie pasował pod blanket?

A może polecacie coś innego sprawdzonego?
.
04 maja 2015 11:23
Karolass, dla mnie lepiej z czarnym, tym bardziej że masz czarne czapsy 🙂

Siwa folblutka, ja pytałam niedawno o ten pad Haf, ale niestety bez efektu. Jego wymiary są mniejsze niż kocyka, więc pod spód się nada moim zdaniem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się