Moj nowy projekt - gra online o koniach (lepsza niż howrse)

Witam każdego kto tu zajrzał 🙂
Może niektórzy mnie kojarzą z poprzedniej inicjatywy - kiedy zbierałam ochotników do testowania beta wersji gry doggi-game.pl
Gra działa do dziś (już ze 3 lata będą...) i ma się dobrze ale nie byłabym sobą jakbym nie zaczęła pracy nad grą o koniach 🙂

Nowa gra o koniach jest już dalece przemyślana a implementacja zaczęta. Założyłam na fb zamkniętą grupę do dyskusji na temat jej ostatecznego kształtu, pomysłów i wrażeń.
Jeśli ktoś jest doświadczony w grach w internecie  i czuje, że ma coś do powiedzenia i chciałby wesprzeć projekt to zapraszam 🙂
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
12 stycznia 2015 18:42
Jeśli m.in. będzie hodowla koni zimnokrwistych na mięso, to się na to pisze.  😀iabeł:

A mogłabyś już mniej-więcej nakreślić jak będzie to wyglądało?
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
12 stycznia 2015 18:59
Dałoby się poprawić np. dziedziczenie maści. Na howrse można o tym zapomnieć.  😁
szczegóły są dostępne już na grupie.
Poza tym to nie będzie "klon howrse z poprawionymi niektórymi rzeczami" tylko coś całkiem nowego.
genetka i dynamicznie generowane maści (a dokładniej cały wygląd) będą - mamy to już obcykane w doggi 🙂
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
12 stycznia 2015 19:07
esef i jak się można do tej grupy dostać?
pw do mnie z mailem na który masz założony fb
O grę lepsza od howrse nietrudno, zero genetyki, wszystko za kase... Taka eqcetera - grafika realistyczna, genetyka, dużo maści... Za pieniądze owszem można coś kupić, ale nie zrobi cię to lepszym. Teraz akurat robą nowa wersję, obecna przepada. Na starej wersji musiał, w sumie mam, najlepsze konie bez wydania złamanego grosza.
A ta gra ma jeszcze powstać? Fajnie by było  😉
Wiem ze odkopuje watek sprzed tylu lat ale czemu nie wyszla ta gra? Przypomnialo mi sie doggi i chetnie bym w takie cos pograla, ale doggi w przebudowie hahahah :p
Ooo ja także jestem ciekawa 😀

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się