Nowe NG genialne... I gwiazdki są 😜 Będę spłukana, jeśli może tak powiedzieć osoba, która na siebie nawet nie zarabia jeszcze 😁 Żółty i niebieski z NG 💘
A ja ostatnio nabyłam 9 już kantar York Softy niebieski i teraz znowu ten z Decathlonu zbyt ładnie się do mnie uśmiecha 😵, kto mi powie że bardzo mi potrzebny 10 żeby była okrągła liczba? 😀
Na stronie zostały tylko brązowe i tylko cob :/ (te za 44zł- trzeba przyznać, że niesamowicie atrakcyjna cena jak za kantar z futerkiem i uwiązem i z przesyłką za darmo :ke🙂.
wabankowa,TheWunia, coś czuję, że jednak sporo osób znajdzie w tych kolekcjach coś dla siebie pomimo niezbyt dobrego pierwszego wrażenia 😉 crazy, ślicznie wygląda! 😀
Potwierdzam, bardzo mała rozmiarówka. My cob nosimy, ale z deca fulla mamy. Trafiłam na przeceniony za 39zł w stacjonarnym 😅 i mamy piękny pomarańczowy oczo...ny kantarek 😀
Ja też mam z deca fulla, zestaw kantar+uwiąz z 64,99 na 29,99 😉 dzięki uprzejmości miłej pani koniary pracującej w Decathlonie, która mi go sprowadziła :kwiatek:
ciura piękny ! U nas w decathlonie jest ten kantar, ale cena jest chyba 80 zł 🤔 pomijając fakt że nic tam nie ma, to mało rzeczy jest przecenionych 🤔 A ja popełniłam NICI 2014/2015 derkę w grochy, pad i owijki burgundowe 🙂 Jeszcze ten " granatowy" komplecik muszę dokupić 😍 Okropny jest ten dział tutaj ! Samo zło 😀iabeł: uzależnia jak czekolada w moim przypadku 😁
Ten fioletowy kantar z Deca bardzo mi się podoba, jednak nie jest już nigdzie dostępny niestety 🙁 Ale za to dorwałam Waldhausen Dottie i jest boski, zresztą sami zobaczcie 🙂 Moim zdaniem kasztanom, w nim ładnie 🙂
To chyba bym nawet nie ryzykowała, jak to takie malutkie. Mój niby full nosi na średniej regulacji, lub bardziej w stronę jak najmniejszej, ale mimo wszystko. Dopiero byłoby mi przykro gdyby się nie dopiął, prawda 😁? Nie ma czego żałować. 🤣
Rzeczywiście fajne te kantary z Deca! Dobrze, że nasze jeszcze dobrze się trzymają i nie muszę nic nowego kupować 🙂 Łoś w brillancie Royal, jakość piekarnika 🤣