Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

Ten bigsquare darknavy to cudo *.*
wątek zamknięty
harja zgiń zua kobieto ! Zieleń z CS jest boska !
A co do NG, większość mi się niestety podoba  😵 i jedno mnie dziwi, brillant w NG ? To coś nowego
wątek zamknięty
harja po pierwszym Twoim poście się ucieszyłam, bo to nie moje kolory 😉  a tu bach, drugi... No i to juz moje barwy  😁
wątek zamknięty
Nowe NG genialne... I gwiazdki są 😜 Będę spłukana, jeśli może tak powiedzieć osoba, która na siebie nawet nie zarabia jeszcze 😁
Żółty i niebieski z NG 💘
wątek zamknięty
No no no.... całkiem do rzeczy ta kolekcja jednak.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
huzarova, xxagaxx, protoniasta, cały czas się waham, podoba mi się, ale trochę za różowo i za słodko 😁

protoniasta, walnut, tylko impuls na moim gniadym wyglądał tak:

wątek zamknięty
A ja ostatnio nabyłam 9 już kantar York Softy niebieski i teraz znowu ten z Decathlonu zbyt ładnie się do mnie uśmiecha  😵, kto mi powie że bardzo mi potrzebny 10 żeby była okrągła liczba? 😀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
12 lutego 2015 10:42
crazy, bardzo ładnie wygląda ten kantar!

heroinx
, może padokowy kantar ci się już zużywa? Wtedy z czystym sumieniem możesz kupić dziesiąty 😁
wątek zamknięty
Po ile są te kantary, że taki szał na nie?
wątek zamknięty
44zł i darmowa wysyłka 🙂
wątek zamknięty
Musiałaś to napisać?  😁  🤬
Są jeszcze czerwone full? Coś mi się należy za zdaną sesje nie?  😀iabeł:
wątek zamknięty
Naturalsi oczywiście że ci się należy 😅
wątek zamknięty
Na stronie zostały tylko brązowe i tylko cob  :/ (te za 44zł- trzeba przyznać, że niesamowicie atrakcyjna cena jak za kantar z futerkiem i uwiązem i z przesyłką za darmo  :ke🙂.
wątek zamknięty
wabankowa, TheWunia, coś czuję, że jednak sporo osób znajdzie w tych kolekcjach coś dla siebie pomimo niezbyt dobrego pierwszego wrażenia 😉
crazy, ślicznie wygląda! 😀
wątek zamknięty
Dziewczyny, czy ten kantar z Decathlona w rozmiarze cob wejdzie na konia noszącego mały full?
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
12 lutego 2015 15:46
Baś, nie liczyła bym na to, koleżance ze stajni kupiłam COB na konia który ma wszystko cob i z ledwością założyła a o zapięciu nie było mowy.
wątek zamknięty
Brzask dzięki bardzo za odpowiedź, oszczędziłaś mi rozczarowania  :kwiatek:
wątek zamknięty
Naturalsi, ja kilka dni temu sprawdzałam te kantary i już nie było :/ A też liczyłam, że się coś trafi.
wątek zamknięty
Moj to jest cob, i mlody ma naprawde dziecieca glowe i jest na ost - najwieksze  dziurki, wiec zalezy czy szczuply pyszczek czy nie
wątek zamknięty
BaŚ, mój ma cob - wszystkie kantary i w ten z deca nie wszedł - pod ganaszami się nie dopiął..
wątek zamknięty
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
12 lutego 2015 20:23
Potwierdzam, bardzo mała rozmiarówka. My cob nosimy, ale z deca fulla mamy. Trafiłam na przeceniony za 39zł w stacjonarnym 😅 i mamy piękny pomarańczowy oczo...ny kantarek  😀
wątek zamknięty
Ja też mam z deca fulla, zestaw kantar+uwiąz z 64,99 na 29,99 😉 dzięki uprzejmości miłej pani koniary pracującej w Decathlonie, która mi go sprowadziła  :kwiatek:
wątek zamknięty
13 lutego 2015 08:39
Baś, ja też wcześniej pisałam, że mój noszący normalnie fulla w te kantary ledwie, ledwie wchodzi - a szkoda, bo niektóre mają bardzo fajne!
wątek zamknięty
ciura piękny ! U nas w decathlonie jest ten kantar, ale cena jest chyba 80 zł  🤔 pomijając fakt że nic tam nie ma, to mało rzeczy jest przecenionych  🤔 
A ja popełniłam NICI 2014/2015 derkę w grochy, pad i owijki burgundowe 🙂 Jeszcze ten " granatowy" komplecik muszę dokupić  😍 
Okropny jest ten dział tutaj ! Samo zło  😀iabeł:  uzależnia jak czekolada w moim przypadku  😁
wątek zamknięty
Ten fioletowy kantar z Deca bardzo mi się podoba, jednak nie jest już nigdzie dostępny niestety 🙁 Ale za to dorwałam Waldhausen Dottie i jest boski, zresztą sami zobaczcie 🙂 Moim zdaniem kasztanom, w nim ładnie 🙂
wątek zamknięty
To chyba bym nawet nie ryzykowała, jak to takie malutkie. Mój niby full nosi na średniej regulacji, lub bardziej w stronę jak najmniejszej, ale mimo wszystko. Dopiero byłoby mi przykro gdyby się nie dopiął, prawda  😁? Nie ma czego żałować.  🤣
wątek zamknięty
13 lutego 2015 13:17
Amalltea, urocze te kropeczki!
wątek zamknięty
Rzeczywiście fajne te kantary z Deca! Dobrze, że nasze jeszcze dobrze się trzymają i nie muszę nic nowego kupować 🙂
Łoś w brillancie Royal, jakość piekarnika  🤣
wątek zamknięty
O wiele bardziej mi się podoba w tym royalu niż w lightblue 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.