Czy ktoś ma odsprzedać jeszcze 2 bilety na niedziele? Cavaliada sport, 2 albo chociaż jeden.
Widziałam dużo ogłoszeń na Facebooku o sprzedaży to tam popytajcie 😉
Hej 🙂 Poszukuję transportu dla dwóch (bardzo sympatycznych 😀) osób do Wrocławia po Cavaliadzie w sobotę. Bardzo proszę o kontakt 🙂
hej
mamy do odsprzedania jeden bilet na sobote (50zł)
osoba nam sie wykruszyła
jakby ktoś chciał to prosze o kontakt. 🏇 🏇 🏇
Transmisja z areny A na stronie swiatkoni.pl, a z areny B na stronie cavaliada-poznan.pl 😀
Jak wrazenia po dzisiejszym dniu? 😉
My z Wilejka dzielnie pracujemy na rozprezalni i padamy na pysk :P
Jakby ktoś chiał się spotkać, zapraszam na halę 8 , stoisko nr 2 🙂
Ktoś był dzisiaj na imprezie Riders Party?
Jak z cenami na cavaliadzie? warto zakupowac?🙂
A ja już po konkursie, następny o 16.15
Około godziny 13 będę na miejscu.
Można wypatrywać, zaczepiać...
Byleby za dużo nie "molestować". 😁
ja też dziś wpadam na zaprzęgi, maj lowe 💘
Będę na wkkw, biała bluzka z żółta papuga 😉 zaczepiac śmiało 😀 Jeśli ktoś chce numer tel to pisać priv 🙂
mi pasuję tylko dzisiaj popołudniu więc dopiero teraz spojrzałem w plan a tam ze skokami lipa
dobrze, że chociaż WKKW będzie
Młode konie przeniesione z 13.00 na 16.15 (zamiana z CSI1*).
Maks Wechta wygrał właśnie konkurs Średniej Rundy 😀
A kto wygrał wczorajszą potęgę skoku?
"Najwyższy skok 215 cm oddało trzech zawodników: z Rosji, Belgii i Litwy, kolejno Aleksander Belekhov, Bert Prouve oraz Andrius Petrovus."
http://www.cavaliada-poznan.pl/pl/news/trzech_zwyciezcow_potegi_skoku/
Mam do oddania zaproszenia vip, może ktos chce?
edit. Juz poszły.
Ja będę jednak w niedzielę cały dzień, właśnie wyjeżdżam do Bremen konie obejrzeć 🤔
Ech, praca.
siedziemy na naszym westowym stoisku i bedziemy sie cieszyc na wizyty voltowiczow. Tak, to my, outsiderzy z kapeluszami na glowach - nie gryziemy! 😎
Widziałam.
Atea także z mężem.
Nikt więcej nie rzucił mi się w oczy, aż do tej pory.
Ale jeszcze jest czas.
Gdzie można obejrzeć transmisję z aukcji "Teraz polskie konie"?
Gdzie można obejrzeć transmisję z aukcji "Teraz polskie konie"?
Aukcja to przetarg, oferty są składane na pismie, więc drugiego widowiska w stylu Pride of Poland nie będzie....
Potrzebne 2 bilety na jutro popołudnie 🙄
Czy ktoś, coś gdzie jeszcze można dostać ??
armara Ale mi nie chodzi o kupno, czy coś w tym stylu. Chcę po prostu obejrzeć, ale nie wiem gdzie.
Co to za konkurs Venus vs Mars?
Ja jeszcze nie wiem czy jestem do jutra czy do niedzieli.
Dziewczyny pilnie potrzebuje pomocy kogoś kto jest na targach teraz. Dzwoniłam w wszystkie możliwe miejsca i nikt nie potrafi mi odpowiedzieć,a muszę wiedzieć czy są bilety w kasach na dzisiaj jeszcze? Mieszkam kawałek od Poznania i chciałam na 19 jechać, Ale nie chce pocałować klamki 🙁
Mamy nadal 1wolny bilet sport na jutro.
I najprawdopodobniej beda 2 miejsca w busie, w droge powrotna w sobote wieczorem. Z poznania naslask, przez wroclaw.