Re-voltowe Lobby Biuściastych
i zobaczymy czy nie będe musiała go wypełniać ziemniakami 😉
nie, tylko musisz pamiętać o wybieraniu bistu do miseczki. czyli: pochylasz się do przodu, jedną ręką odciągasz ramiączko, drugą wkładasz pod pachę i ruchem po skosie wyciagasz wszystko do miseczki. z drugą stroną tak samo 😉
Dworcika, a do jakiej miseczki mja arozmiary? ja niestety w sklepach widzialam konczace sie na DO Triumpha pytasz? Na pewno można kupić np. 70F, tylko w przy takich miseczkach wybór drastycznie maleje. I nie jestem pewna, jak z mniejszymi obwodami (bo mnie to nie dotyczy), ale jakoś nie jestem pewna...
O, wątek na temat:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,94216289,,Triumph_w_rozmiarze_65G_O.html?v=2Kaprioleczka, wychodzi na to, że twój stanik bez sensu opisany. Z za małym obwodem to też nie ma co... Chyba że został opisany jak opisany, bo się b. rozciąga. Ale to wtedy rzeczywiście złączka na początek.
P.S. 75C > 70E/F 🙂 I git.
u mnie zmiana była z 75D na 65GG 😁
Przebijam, z 75D na 70G, potem na 65H. Tylko, że to 65H to Freya Rio, a ona jest naprawdę ściśliwa. Inne 65 były za luźne, zresztą akurat wtedy żadna kolekcja nie miała 60HH (w tym sklepie), a na takim powinnam skończyć.
I od razu operacja pomniejszenia piersi zeszła na drugi plan 🙂.
[quote author=sznurka link=topic=9509.msg473351#msg473351 date=1265387542]
Dworcika, a do jakiej miseczki mja arozmiary? ja niestety w sklepach widzialam konczace sie na DO Triumpha pytasz? Na pewno można kupić np. 70F, tylko w przy takich miseczkach wybór drastycznie maleje. I nie jestem pewna, jak z mniejszymi obwodami (bo mnie to nie dotyczy), ale jakoś nie jestem pewna...
O, wątek na temat:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,94216289,,Triumph_w_rozmiarze_65G_O.html?v=2Kaprioleczka, wychodzi na to, że twój stanik bez sensu opisany. Z za małym obwodem to też nie ma co... Chyba że został opisany jak opisany, bo się b. rozciąga. Ale to wtedy rzeczywiście złączka na początek.
P.S. 75C > 70E/F 🙂 I git.
[/quote]
wlasnie opisany jest bez sensu. Opisany jest 70A, po zmierzeniu centymetrem to on ma 56 cm w obwodzie. Naprawde, nie moge w nim oddychac a moj kregoslup nie moze zyc.
faktycznie chyba kupie sobie zlaczke i bede tak go nosic, zobaczymy czy sie rozciagnie
Wg kalkulatora z pierwszego postu tego wątku mam rozmiar 65 I 🤔 Na razie chodzę w 70 D, które i tak ciężko jest u mnie dostać. Chociaż... teraz widzę, że moje raczej za małe miseczki mają...
Do jakiego wieku biusty wam rosły?
patataj, rozmiar biustu zmienia się praktycznie całe życie, więc to ciężko powiedzieć do jakiego wieku rosną 😉
Tak, tak, ale tak mniej więcej od kiedy Wasz rozmiar się ustabilizował i przestał rosnąć.
Jak sobie rozmawiam z cycatymi koleżankami to one mówią, że od skończenia gimnazjum powiększyły się jeszcze o kilka rozmiarów, co mnie lekko przeraziło. Teraz mam już na pewno E i nie wyobrażam sobie mieć już większych. To strasznie niewygodne;/
patataj, u mnie od gimnazjum nic sie nie zmienilo. jak mialam A tak nadal mam A, czasami mam wrecz wrazenie ze jestem co raz bardziej wklesla 😁
wawrek 🤣
A ja wlasciwie przez cale gimnazjum bylam 'plaska', dopiero jakos pod koniec 3 klasy sie ruszylo 😉 potem mialam dlugo kompleksy, ze mam maly biust ( tak to jest, cholera, otaczac sie kolezankami, ktore stanika moga uzywac jak czapki 🤣 ), ale w sumie mi przeszlo i jestem zadowolona. Chociaz czasem by sie chcialo wiekszy 😉 ale czesto slysze, ze jednak niewygodny.
a ja bym nie chciala miec wiekszego biustu 😉 za duzo sportow uprawiam, poza tym niewygodne to jak choroba jasna 😁
zdjęcia zdjęcia!!!
Wawrek zostajesz oficjalnie oskarżony o spowodowanie oplucia mojego pięknego, ślicznego, nowiutkiego laptopa herbatą z sokiem malinowym 😎
Bo Wy jakoś dziwnie w tym wątku dyskutujecie. Wszędzie indziej, czy to czapraczkach, czy to o munsztuczkach czy o innych fatałaszkach albo konikach czy temu podobnych, bez zdjęć właściwie się nie rozmawia. Dlatego niektórych, co obszerniejszych wątków nawet nie próbuję otwierać, bo przy moim łączu to syzyfowa praca. A tu..? Czy temat jest mniej ważny...? Mniej palący..? I co..? Zero zdjęć! Jak już link, to co najwyżej do wystawy sklepowej! A skąd wiadomo, czy ten model będzie na modelkę pasował..? Proponowałbym, jak w wątku o pracy z koniem, zdjęcie bez i z, a także przed i po. I wtedy, to by można było podyskutować! Więcej powiem: to by był najpoczytniejszy wątek na całej re-volcie!!!
Jkobus- daj Ty no mi numer komórki do Twojej szanownej małżonki, co? 😉 O przetworach chcę z nią pogadać 😉
Wg kalkulatora z pierwszego postu tego wątku mam rozmiar 65 I 🤔 Na razie chodzę w 70 D, które i tak ciężko jest u mnie dostać. Chociaż... teraz widzę, że moje raczej za małe miseczki mają...
Do póki nie przestałam tyć ;D
wawrek, jkobus - dziewczyny nie chcąc zaśmiecać forum założyły na wzór szmatoholików oddzielną galerię zewnętrzną o adresie :
www.fajnecycki.pl polecam!
Tylko otwiera się jakiś euromotel.
Bo to tylko po 22 dostępne 😀
Unormowały się w I klasie LO (wg. "starych" staników miałam jakieś 75B), po tabletkach urosły do 75D-DD (zależnie od kroju stanika, też wg. "starych"😉.
Tylko otwiera się jakiś euromotel.
to samo miałam napisać. fajnecycki prowadzą do motelu (może burdelu) 😂
No przecież macie ta jak byk napisane, jakie są atrakcje:
Nieograniczone możliwości kontaktu ze skarbami natury wysoczyny kałuszyńskiej: stare lasy mieszane - 200-u letnie dęby, sosny, brzozy, graby; łosie, bobry, dziki, sarny, lisy, zające oraz jastrzębie, sowy, bociany, kuropatwy, bażanty, dzikie kaczki
do wyboru do koloru 😁
Generalnie lubię bluzki te bardziej wycięte,ale odkąd kilku klientów mi powiedziało,że przychodzą do mnie,żeby sobie popatrzeć,zaczęłam do pracy w golfach chodzić 😁 Szef natomiast się śmieje,że mu od tego momentu obroty o połowę spadły.
właśnie zakupiłam moje pierwsze 65 E, nie jest ładny ale był tani i jest nowy, zobaczymy co z tego będzie. Już się nie mogę doczekać aż dojdzie 😉
jak dojdzie to wiesz... w innym wątku czytałem, że masz fajny aparat 😉
Byłam dziś obadać stan konta, bo nie wiedziałam czy jeszcze mnie stać na płacenie kartą.
To źle... w tej chwili lecę na Allegro i inne fajne strony, gdzie mój rozmiar bywa 😁
Hurrrrraaaaaa!! 🏇
Ja tam nigdy bym się nie odważyła kupować z internetu. Co jak co, ale stanik musi być idealny.
A z okazji ferii, muszę za niedługo się ponownie wybrać do sklepu. Mama się załamie, bo mój rozmiar, a przede wszystkim moje wymagania to jedna, wielka masakra. 😵
Gdyby nie internet nie wiem gdzie bym kupiła, chyba nadal 80C, bo za nic nie wydałabym 200zł za sam biustonosz.
JARA, mam to samo 😉
Z tym, że kupując przez net nastawiam się, że mogę wywalić kasę w błoto, więc nie pozwalam sobie na jakieś duże kwoty. Trudno. Może kiedyś dane mi będzie skorzystać z usług sklepu stacjonarnego, w którym będą mieli to czego potrzebuję w kwocie, którą jestem w stanie wydać.
Na szczęście stanik, który kupiłam przez Allegro jest w sam raz 🙂
Dziś jest gorzej - nic mi się nie podoba :P
melduje, ze po praniu i chwili recznego rozciagania juz moge w moim nowym staniku oddychac 😅