Re-voltowe Lobby Biuściastych
Gdzie w Warszawie znajdę duży wybór gór od kostiumów 65H i podobnych? :kwiatek:
Gdzie nie wejdę to odchodzę się smakiem i powoli tracę nadzieję, a do wakacji niewiele czasu... 😉
eterowa, takie coś trzyma o wiele gorzej niż zwykłe stanik. W ogóle nie trzyma. Ja w takich śpię.
Już kiedyś pytałaś o sportowy stanik. Polecałam Ci wtedy Panache. Niby ok 200 zł ale zapewniam Cię że to będzie miłość od pierwszego założenia i w 100% jest wart swojej ceny 😉
Horsiaa, nawet nie pamiętam, że pytałam 🤔 Ze mnie to jest... a zresztą 😁 Wiesz, z finansami u mnie ciężko, ale może zażyczę sobie zrzutkę od rodziny na urodziny, albo sama nazbieram szybciej 😉 Dziękuję za rady :kwiatek:
infantil ja polecam Marks&Spencer. Może jakieś bardzo dużego wyboru nie mają, ale za to znacznie przyjemniejsze ceny niż w sklepach brafitterskich.
Z tym wyborem to nawet nie chodziło mi o wzory i kolory, a raczej o wybór w rozmiarówce 😉 Dziękuję, nawet nie pomyślałam o sieciówce, bo je już skreśliłam na samym starcie mojej stanikowej przygody 😁 Zajrzę.
eterowa, nie wierzę no! :P
Gdzie kupujecie stroje kąpielowe?
Bo kurcze nie mam wielkiego biustu (70F czasami G w Dalii), a jak tylko znajdę coś, co go trzyma na miejscu i jeszcze jakoś to się układa, to wzory i kroje zazwyczaj ostro dla pań po 50 🙁
Nawet nie chodzi o to, że nie ma takich rozmiarów - raczej o to, że stroje dla młodszych dziewczyn są szyte tak, jakby biust był z betonu lub ewentualnie silionu... albo to ja mam jakieś wybtnie mobilne cycki 🙄
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
24 lipca 2014 07:44
Przeglądam strony internetowe i nie mogę znaleźć sama.
Potrzebuję stanika do sukienki bez pleców (przez środek przechodzi pasek materiału), cielisty, w rozmiarze 65D. Gdzieś się komuś może rzucił w oczy?
W grę wchodzi też ewentualnie cieliste body.
Ramires, spójrz na stroje Panache i Freyi. Wiadomo, że na 70F będzie góra bardziej zabudowana niż typowe bikini, ale wzory mają całkiem ładne niektóre, sama mam z Panache strój bardzo fajny 🙂 tylko cena mało zachęcająca, kupowałam w promocji a i tak zapłaciłam z 250 zł 😵
Ramires, weź jeszcze pod uwagę, że polska rozmiarówka jest inna niż brytyjska. W polskiej miski lecą: 70 D, E, F, G
a w brytyjskiej te same rozmiary mają literki D, DD, E, F - czyli Daliowe 70 F to będzie 70 E w Panache. Przy takim rozmiarze marka Cleo by Panache zda egzamin bez problemu, a i w krojach można poprzebierać. Tylko trzeba się liczyć z ceną taką jak pisze zonk, choć to i tak sporo mniej niż za Freyę.
Za mniej niż 200zł można upolować Curvy Kate, a jakość i dopasowanie są moim zdaniem super. Jednak co biuścista marka, to biuściasta marka 🙂
Ja pokochalam Freye (Dalie juz troche mniejsza, ale tez!) miloscia wielka 😜 Musze sie pochwalic, ze zabralam moja mame na pierwsze jej w zyciu prawdziwe stanikowe zakupy i jej szczeka opadla, ze ma inny rozmiar, niz myslala ( a byla w sumie "uswiadomiona"😉 i ze jej biust moze tak ladnie wygladac w innym biustonoszu.
Ja też kocham Freyę i nie kupię żadnego innego stanika (chodzi mi o model Deco)- tym bardziej, że jest dostępna w kilku kolorach i z różnymi kombinacjami (bez ramiączek, z odpinanymi ramiączkami, gorsetowa itd). No kocham ten stanik!
Polecicie mi jakieś wypełniacze do stanika? Mam jedną pierś większą od drugiej o rozmiar... i do tej pory wyrównywałam je piankami z Li Parie, są rewelacyjne, ale szybko się ugniatają, a nie stać mnie na wymianę co miesiąc. Koszt ok. 40 zł 🙁 A te silikony z allegro będą za małe.
ja generalnie nie polecam żelowych - rozgrzewają sie i... okrutnie śmierdzą 🙁 na dodatek zapach zostaje dość długo na skórze.
W Esotiq są teraz ogromne wyprzedaże, kupiłam dzisiaj 3 staniki łącznie za 110zł 😅 Jest to chyba jedyny sklep z przystępnymi cenami, gdzie mają normalne rozmiary (czyli bez problemu mogę kupić 65) i panie nie próbują wcisnąć każdemu legendarnego 75C 😁
Smarcik, a nie wiesz do kiedy potrwają? pewnie już się kończą na amen?
Nie mam pojęcia, ostatnio rzadko bywam w mieście 😡
chodzi ktoś w Magic Wire Triumpha?
'
paraogłoszenie - czy byłby ktoś chętny na wspólne zamówienie z brastopu? Można trafić spore przeceny:
KLIK a do jutra do północy darmowa dostawa na zamówienia powyżej 60Ł. Ewentualnie jeśli nie uda się osiągnąć progu chętnie podzielę koszty przesyłki. (5,75Ł). Na ewentualne zgłoszenia czekam do jutra do 12.
Czy zamówienie już poszło? Dopiero teraz przeczytałam 🙁
No niestety, już jest w drodze.
Jaki stanik sportowy w niewygórowanej cenie mogłybyście polecić? Mam już Panache Sport i uwielbiam, ciężko mi będzie znaleźć coś równie dobrego ;P potrzebuje jednak jeszcze jakiegoś sportowego stanika, w którym mogłabym jeździć konno, biegać przy koniach itp (gdy mój Panache jest 180 km ode mnie🙂 Rozmiar 60F więc sporo staników niestety odpada. Decathlonowe dają radę ? z góry dzięki :kwiatek:
Również z Esotiq'a jestem zadowolona 🙂 oprócz Victoria's Secret I Triumph'a to jest już mój kolejny ulubiony sklep 😉 Bardzo dobry materiał, świetnie się wszystko układa I prezentuje. Normalnie szał ciał 😀
Nie wiem czy będziesz dalej zadowolona po kilku praniach. Niestety, ale Esotiqi wspominam jako błyskawicznie tracące elastyczność, blaknące, z puszczającymi gumkami. Tak swoją drogą, wymieniłaś 3 sklepy, w których większość kobiet, gdyby znała swój właściwy rozmiar, nie miałaby czego szukać 😉
VS jest śmieszne, nie dość, że mają rozmiary od A do C to jeszcze miska w połowie wypełniona gąbką 😂 Patrząc na gabaryty kobiet z kraju, z którego wywodzi się ta marka to ja nie wiem jaki oni mają target 😁
Ja należę do tych osób co w pralce nie piora staników 😉 I tak jak kupilam tak i wyglądają do tej pory. Mi podpasowaly te firmy. Są dla mnie dobre i nie mam nic im do zarzucenia.
I nie we wszystkich VS jest gąbka.
Push up'ów gąbkowych nie kupuje 😉
Victoria's Secret ma w ofercie kilka modeli w rozmiarze DDD (odpowiednik europejskiego F), ale tylko na zamowienie. Niestety nie ma mozliwisci przymiarki w sklepie.
Ktos poleci w Lublinie miejsce gdzie mozna kupic biustonosze w rozmiarach 65H/I?
Jaki stanik sportowy w niewygórowanej cenie mogłybyście polecić? Mam już Panache Sport i uwielbiam, ciężko mi będzie znaleźć coś równie dobrego ;P potrzebuje jednak jeszcze jakiegoś sportowego stanika, w którym mogłabym jeździć konno, biegać przy koniach itp (gdy mój Panache jest 180 km ode mnie🙂 Rozmiar 60F więc sporo staników niestety odpada. Decathlonowe dają radę ? z góry dzięki :kwiatek:
myślę, że w normalnych sportowych nie znajdziesz nic w tym rozmiarze 🙁 ja nie znajduję w moim 70F, a 60 to jeszcze gorzej :/
przymierzałam już chyba wszędzie i albo za ciasno na cyckach, albo za szeroko w obwodzie. a szkoda, bo Adidas, Nike mają przepiękne modele.
Może mi ktoś powiedzieć czy rozmiarówka Panache jest taka sama jak Dalii? W Dalii niszę 60F-G, muszę kupić biustonosz sportowy, ale własnie zastanawiam się jaki rozmiar wybrać...