Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Chyba bym zwariowała jakbym to zobaczyła 😁
wątek zamknięty
Budlejowe_love   - Kuc Grupy D ? - Tak owszem 177 cm w kłębie <3
02 maja 2014 01:42
No ja na szczęście nie mam w stajni amatorów "szmacenia" i jestem nienormalna bo mam ponad 20 sztuk i wcale nie mam stajni koni  😉

hajara, dera była pierwszą rzeczą którą dopadłam z tej kolekcji i szczerze mówiąc wcale a wcale mi się na początku nie podobała ale właścicielka konia którego dzierżawiłam "piała" nad choco-petrolem . A ja jak ściągnełam brillianta to oszalałam i czczę  🙇 tą kolekcje po dziś dziś dzień .

Libeerte, skoro tak to ja się zapisuję na korki z zawijania 🙂

Budyń, to moja najnowsza perełka , co prawda fotka nie od tej stron ale co tam rasowy "szmaciarz" i tak się pozna  😀

wątek zamknięty
No ja już zaklepałam 2 pady Jarpolowe :P Ale wmawiam sobie że było to niezbędne w końcu inne kolory pasują na Siwego, nie? :P
wątek zamknięty
xxagaxx, potwierdzam! Na siwego pasują inne kolory 😉 A wiesz może, kiedy ta nowa kolekcja się ukaże? Bo nie załapałam się na oglądanie sesji i bardzo mnie ciekawią nowe wzory.
wątek zamknięty
anai, nasza pani fotograf ma zdjęcia dostarczyć do weekendu majowego więc myślę że po weekendzie 😉
wątek zamknięty
anai, jakoś po majówce z tego co słyszałam, ale konkretnie to nie wiem.
wątek zamknięty
Czy ma ktoś jakieś realne fotki kantara Eskadron Next Generation denim-white-navy i kantara Eskadron Next Generation Splash navy?
Byłabym bardzo wdzięczna za fotki, widziałam denima na poprzednich stronach ale nie bardzo widać kolor realny 😉
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
02 maja 2014 18:57
Moon, Klami, xxagaxx, dziewczyny - jesteście okropne, tak opowiadać o nowych Jarpolach, że nic nie wiadomo 😉 Teraz będę czekać do po weekendzie z ciekawości jakie są te nowe wzory i kolory 😁
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
02 maja 2014 22:29
dairoxroxi, allleuja, czaprak mi się nie podoba, ale grzywa super, młody wygląda b. fajnie.
Budlejowe_love, w bicolorze fajnie.

Pozostając w klimacie Choco-Petrol, Całus w marone i czekoladowych owijkach API.

wątek zamknięty
emptyline, jest moc!
wątek zamknięty
03 maja 2014 07:21
emptyline , jak dla mnie po waszej klasycznej czerni ten jest drugi w kolejce  😍 najpiękniejszy
wątek zamknięty
emptyline, do Twojego konia idealnie pasują ciemne nogi pod lamówkę - te komplety wcześniej z czarnym i ten powyżej wyglądają naprawdę super.
wątek zamknięty
03 maja 2014 17:08
Wczorajszy Szeri w kiwi i strzemionkach pod kolor  😉 ( niestety wyszło prześwietlone  🤬 )
wątek zamknięty
Budlejowe_love, cudowny. Moje totalne, największe szmatomarzenie.
emptyline, bardzo ładnie Całusowi w tym "truflu"
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
03 maja 2014 19:08
My to w ogóle pod kolor wczoraj byliśmy:

Olson, dzięki.
quantanamera, dziękujemy. Mi też się podoba, chociaż z owijkami marone też jest fajnie wg mnie.\
Burza, no jest jest. :P
Budlejowe_love, dziękuję. A blacka kupujemy niedługo, bo faktycznie fajny.
wątek zamknięty
Budlejowe_love  🤬 ten czaprak mi się śni po nocach. niestety już chyba nie do zdobycia nowa dlka  😕
może jednak ktoś go gdzieś widział?
wątek zamknięty
Emptyline piekny komplet i cudnie wyglądacie  😍
wątek zamknięty
Emptyline - pięknie!  💘 Zdecydowanie jeden z najlepszych waszych zestawów  😀
wątek zamknięty
emptyline Tylko czemu bluzka w paski do konia w kropki ?  😎
Taki żarcik 😁  Ślicznie wyglądacie !  💘
wątek zamknięty
Budlejowe_love  🤬 ten czaprak mi się śni po nocach. niestety już chyba nie do zdobycia nowa dlka  😕
może jednak ktoś go gdzieś widział?

Ech, właśnie... Przyłączam sie do pytania.
wątek zamknięty
emptyline, nie no klasa, klasa! I te wyrębowe brzózki 😍
wątek zamknięty
emptyline, powtórzę za dziewczynami, ale przepięknie wam w tym komplecie 🙂 cali tacy dobrani kolorystycznie, elegancko 🙂
wątek zamknięty
04 maja 2014 12:47
emptyline, z tymi ciemnymi owijami bosko!

Budlejowe_love, bardzo fajnie w Kiwi, to jeden z moich ulubionych zieleni 🙂

Ja mam z dzisiaj grzecznościowo dralona Schlamm-Rost - trochę nie moje kolory, ale w sumie chyba źle nie wygląda 😉

wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
04 maja 2014 13:00
Podglądowo Lauda w Anky Hazel

Niby nic ciekawego, ale mnie się bardzo podoba  😜

Livia, mnie się w ogóle nie podoba, wygląda jak w barwach wojennych  🏇
emptyline, świetnie wam w brązach!
wątek zamknięty
arivle Mi też się bardzo podoba  😀
A te owijki to też Hazel? Wydają się dużo ciemniejsze od padu...
wątek zamknięty
04 maja 2014 13:34
wiki15 , Olson , nowy już nie do dostania , wczoraj specjalnie dla Ciebie przerzuciłam wszystkie możliwe internety polskie i niemieckie i nic nie wypatrzyłam 🙁 , wybaczcie mi proszę  🙇 :P

Livia , bardzo dziękujemy  :kwiatek: . też uważam że kolory zdecydowanie nie wasze i w 100% zgadzam się z arivle  😉
wątek zamknięty
04 maja 2014 14:13
arivle, Budlejowe_love, w takim razie szczęście, że to nie mój dralon - u nas był tylko na przymiarce 🙂
wątek zamknięty
wiki15 , Olson , nowy już nie do dostania , wczoraj specjalnie dla Ciebie przerzuciłam wszystkie możliwe internety polskie i niemieckie i nic nie wypatrzyłam smutek , wybaczcie mi proszę  ukłon :P

Dostałam nici kiwi komplet używany dwa razy na allegro z miesiąc temu 😀 Trzeba cierpliwości 🙂 😅
wątek zamknięty
04 maja 2014 14:35
Hala124 , 2 razy na koniu to już używany 🙂 nowy znaczy z metkami  😀
wątek zamknięty
emptyline, szał!
u nas nudy, Coffee + owije

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.