Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Angeel Co do koloru też tak mi się wydaje. Ja akurat poluję na DL kiedyś widziałam, że ktoś ma w ogłoszeniach ale się nie skusiłam i teraz strasznie żałuje  🙄 
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
Larabarson hehe, nie sprzedam owijek 😉 pewnie dlatego, że nie są moje, pożyczyłam od koleżanki (mój jest tylko czaprak)
Freska super koniko  💘
Beladonna bardzo fajnie w tych nausznikach 🙂
wątek zamknięty
Nie wiem czy to już było,ale i na priv i w wątkach pojawiają się pytania o rozmiary eskadronów w cm,tak więc zamieszczam ich tabelę rozmiarów produktów:

http://www.equestrianhaus.co.uk/images/eskadron_size_chart.pdf
wątek zamknięty
Gazellasta, daj fotkę z bliska! Konam na ten kolor!
wątek zamknięty
Angeel Co do koloru też tak mi się wydaje. Ja akurat poluję na DL kiedyś widziałam, że ktoś ma w ogłoszeniach ale się nie skusiłam i teraz strasznie żałuje  🙄 

DL co jakis czas sie pojawiaja, musisz polowac 😉
wątek zamknięty

Burza, proszę
może tutaj trochę lepiej widać, na jeszcze jakieś inne zdjęcia czekam.
wątek zamknięty
Gazellasta, rany jaki piękny kolor... Arwila si? może pod nowe siodło by wszedł?
wątek zamknięty
Arwila. I jestem z niego bardzo zadowolona, dobry materiał, super siateczka od spodu. No i kolor bombowy  :kwiatek:
U mnie pod ujeżdżeniówką z długimi tybinkami
wątek zamknięty
Gazellasta, wow, świetny kolor! i jak ładnie na siwku!
Beladonna, ładnie, ładnie 🙂
wątek zamknięty
Arwile mają teraz super kolory. Ten niebieski też za mną chodzi, do tego jeszcze grafit z polyskiem.... Jakościowo i cenowo super. Mam biały i rewelacyjnie się dopiera, nie tworzą się zacieki na szwach. Szkoda tylko tego pikowania.
wątek zamknięty
5cm więcej i byłby hit na rynku totalny.
wątek zamknięty
Burza nie wiem, nie wiem, uslyszalam ostatnio, ze jak kupuje Yorka to znaczy ze jestem debilka  😎 u nas na forum nawet  😅
wątek zamknięty
Gazellasta śliczny odcień!
wątek zamknięty
faith, żartujesz... A co takiego złego jest w yorku?  🤔
wątek zamknięty
harja, nie jest lansiarskim Eskadronem? Nie wiem :P
wątek zamknięty
faith, nie rozumiem?
W sensie- miałam, gdyby nie długość miałabym już kilka, używki chodzą za śmieszną kasę a nie do zdarcia jak anky.
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
12 marca 2014 11:00
emptyline, dziękuję - to jest bardzo piękny kolor 🙂

Gazellasta, super! Jakbym już tylu czaprakow nie miała to z chęcią bym sobie kilka Yorków kupiła, mają cudne kolory 💘

Belladonna, ładny odcień tego Bluegreya 🙂

Burza
, bo w którymś wątku była dyskusja o polskich firmach i tam bodajże któraś z dziewczyn pisała, że Yorki to szit i nie kupiłaby nic, nawet gdyby dopłacali 😉 Ja mam ochraniacze z Yorka, 3 komplety, plus miałam kilka popręgów i kantar, nie mogę narzekać - bardzo fajna jakość i normalne ceny 🙂
wątek zamknięty
Tak jak pisze Livia😉 powiem wiecej, ja tez lubie yorka, ich sprzet mi sie zwyczajnie sprawdza, ale tak jak mowie: nie wiem czy by sie przyjal jako modny, bo napisano mi wprost i doslownie ze jestem debilka skoro takowy kupuje😉 urocze jest szufladkowanie kogos na podstawie marek 😉
wątek zamknięty
Sądzę że ta osoba nie miała więcej niż 15 lat  😂
Ja również lubię Yorka, ma bardzo długowieczne produkty.
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 marca 2014 11:49
York ma cąłkiem porzadne rzeczy w dostępnych cenach, a więc ktoś naprawdę ynteligencją zabłysną....No ale cóż niektórzy moze uznają że jak sprzęt to tylko Eskadron, Veredus itp..
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
12 marca 2014 12:07
faith, żartujesz? Ale jaja, ludzie serio mają takie problemy? Ok, ja jeżdżę w Eskadronach, bo mi się bardzo podobają, ale np.ochraniaczy Yorka właśnie zedrzeć nie mogę. Rozumiem, ze czasem metka świadczy o jakości, dlatego może być wazna, ale żeby ją aż tal stawiać na piedestał?
Chociaż z drugiej strony, nawet tu na forum kreujemy jednak ten lansiarski wizerunek z pomocą 3-ech topowych marek (vide galeria). :-)
wątek zamknięty
faith, tak chyba nigdy nie było - że York be. Tylko - że w pewnych okolicznościach za nic nie służy do niezbędnego lansu. Bo lans zależy od metki i... ceny.
wątek zamknięty
Nie wiem, czy już było: wiosenno-letni Schockemohle
wątek zamknięty
Ktoś od ich marketingu miał pomysł z tymi słoniami  😂
wątek zamknięty
Boże, PIĘKNY!
Jaka klasowa elegancja! Ten granat z żółtym cudowny!
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
12 marca 2014 13:35
ta szaro-różowa derka cudna 💘 dobrze że mam wałacha, mam wymówkę, żeby nie kupować różowego 😁
wątek zamknięty
Przepiękna,a że akurat przypływ gotówki jest,to wiem na jaką kolekcję wydam 🙂

Jeśli mowa o derkach szaro-różowych,popełniłam taki zakup i jestem bardzo zadowolona:

wątek zamknięty
DressageLife a coz to? Ladne.
wątek zamknięty
Derka USG Rosa -Grau,tylko nie wiem jaki to model
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
12 marca 2014 14:32
anai, kolorki ładne, ale ze słoniami i gepardami to poszaleli 🙂 No i te łezki - okropieństwo 😁

DressageLife, ładna, ale pozmniejszaj fotki, bo mi forum rozjeżdża 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.