Livia, no cóż, ale nie ma wątpliwości, że wszelkie fiolety to kolor dla twojego konia 😉 Skoro trzeba rozruszać wątek 😉 to ode mnie Suchy w cottonie winterred i derce z navy/burgundy. To chyba jedyny nasz "komplet" dobrany kolorystycznie 😉 Już kiedyś co prawda pokazywałam go w tym czapraku i niezbyt się podobał, ale ja go lubię - to kolejny kolor dla mnie, a nie dla konia 😁
Annah - to jest jedna firma robiąca pod dwoma markami 😉 Ich produkty często są bardzo do siebie podobne. Jakościowo ciężko mi stwierdzić, są chyba takie same, ale wizualnie lamicell bardziej mi się podoba.
Livia, kokardę i derkę szyła mama mojej koleżanki. Mogę zapytać czy uszyje jeszcze jedną. 🙂 Jest super-ma zapięcie na rzep. 🙂 heroinx, Dżastin ja to się prawie posikałam ze śmiechu jak zobaczyłam go takiego wystrojonego. 🙂 Prezent mega! Libeerte, dzięki. asds, twój róż też niezły! Mieliście treski różowe oboje? dairoxroxi, twoje siwe w różu fajnie wygląda. Dera super mu pasuje tak swoją drogą. protoniasta, fajnie wygląda ten materiał nowych brillantów. harja, mega zdjęcie! I ładnie mu w tym zestawie!
harja pięknie siwemu! 🙂 aż wstyd po Twojej profesjonalnej focie wrzucać moje komórkowe... 😁 Ale skoro jesteśmy w klimacie tej kolekcji to się wstrzelę 🙂 Polopad navy/burgundy i derka:
Ratana, ładnie w polopadzie, choć z derką mi się bardziej podoba 😉
To żeby nie było tu tak czerwono wstawię nasze brązy, biele i żółcie 😉 Brillanty: nougat, marzipan, creme, toffee i banana. Który na gniadego na jesienną sesję? 👀 :kwiatek:
Burza, zeschnięty listeczek 😁 protoniasta, dziękuję 🙂 twoje kolekcje są świetne, masz chyba wszystkie kolory tęczy? 😉 na sesję pierwszy od prawej lub drugi od lewej 😉 Ratana, dziękuję, ale bez przesady z tym profesjonalizmem - nie o to tutaj chodzi kto lepsze zdjęcie zrobił 😉 pięknie twojemu w tej kolorystyce 🙂 emptyline, dzięki! Kurczę, nigdy bym nie powiedziała, że ktoś szył wasz urodzinowy zestaw własnoręcznie 😀 Zdolna krawcowa z mamy koleżanki!
Harja, Dzieki :kwiatek: nie mam nic pomaranczowego i różowego, ale to kolory tęczy raczej nie są 🤣 keirashara, zdjęcie robione z lampą błyskową. Pewnie dlatego tak biało wyszedł 😉 Dżulietta, Dwa Vs wiszą w ogloszebiach, a Dl jest tez w koniku.
Ja mam burgund z jasną lamówką, i wtedy ten kolor jeszcze zmienia odcień, ale z gniadym ładnie się komponuje, jak chcesz zerknąć to w ogłoszeniu jest zdjęcie
Moon, przepięknie wyglada na nim ten pad 😍 harja, jeden z Waszych lepszych kolorów, swoją drogą zdjęcie super! :kwiatek: Aramis w moim niezmiennym numerze jeden - brillancie light blue: