Ktoś a zrobisz zdjęcie na koniu z siodłem. Bo ja z moim HB Contact mam tak, że większość czapraków muszę zakładać przekładając tylko jedną przystułę przez taśmę na dole, inaczej mam za mało czapraka przed siodłem. I po prostu nie wiem czy mam aktualne czapraki dupne (źle zwymiarowane) czy muszę zamawiając czaprak prosić- proszę mi taśmę na przystuły 5 cm do tyłu przyszyć.
Bacik90, prześlicznie wam! Ktoś, swietne są te glamoury! chcę zobaczyć na koniu! 😀 Do mnie dzisiaj przyszedł cotton Capri. Jest śliczny! I rzeczywiście różni się od petrola z 2010, jest bardziej miętowy... Piękny 🙂 Oraz spełniłam jedno ze swoich szmato-marzeń, w końcu :-P pochwale się, jak przyjdzie 😉
kotbury, debiut w sobotę, więc zrobię....ale ja mam wszystkie pady od ivett i ona szyje tak, że pod HBC idealnie się układają - zerknij sobie na fejsie w nasze zdjęcia, wszystko to caball 🙂
Beladonna może być trudno znaleźć o identycznym kolorze, ale "Cologne" jesień/zima 2013 Busse mogą być podobne. Nie wiem tylko jak dokładnie się nazywa kolor.
Jako że przyszły do mnie dzisiaj dwie paczki, to pozwólcie, że wstawię porównania 😀 Brillant toffee i banana, owijki banana na górze i gelb niżej: Brillant Choco z 2010r. i owijki capri na górze oraz petrol niżej: