Po zmaganiach z wyczerpujacą chorobą (rak trzustki) zmarł wielki aktor i tancerz....
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/patrick-swayze-nie-zyje,1368054
Miałam nadzieję, że mu się uda 🙁
[']
Biedaczysko -nacierpiał się straszliwie. Szkoda go. 😕
🙁
Mało kto wie, że hodował konie arabskie.
http://www.straightegyptians.com/barn/english/swazeyeng.htmRazem ze swoim ogierem Tammen:

Wielka strata ['] Trzymałam za niego kciuki... : (
Deidre, jakieś 15 lat temu (może mniej, nie pamiętam...) oglądałam program na animal planet o nim i jego koniach... Widać było, że bardzo kocha te zwierzaki...
Też liczyłam, że mu się uda... [']
To byly pierwsze słowa, jakie usłyszałam rano. Strasznie przykro mi sie zrobiło...🙁
Bardzo smutno było patrzeć jak go choroba niszczyła... trzmałam kciuki za cud...
['] [']
Jak wy miałam nadzieję, że poradzi sobie z chorobą. Szkoda, jednak dobrze że już nie cierpi.
<*>
🙁
nie cierpi juz- choc był bardzo odważny i wierzył ze pokona chorobę
[*]
Tez liczylam ze wygra. 🙁
Choinka, odchodza wszyscy idole mojego dziecinstwa
Wielka szkoda, nie śledziłam sprawy, ale myślałam, że udało mu się pokonać chorobę...
[']
Żałuję, że nie było o nim więcej słychać, bo lubiłam go jako aktora.
['] RIP
🙁
Uwielbiałam go jako aktora, takie ciepło od niego biło. Dobrze, że mamy wciąż jego role.
Odszedł kolejny wartościowy człowiek 🙁
No niestety to dla mnie też była jedna z pierwszych wiadomości jakie rano usłyszałam 😕
Bardzo przykro...
Widze,ze nie tylko u mnie ta wiadomosc byla jedna z pierwszych tego dnia..
Szkoda, wielka szkoa...
[*]
az chce sie tanczyc, jak oglądam te filmy... szkoda, straszna szkoda... ;(
Choinka, odchodza wszyscy idole mojego dziecinstwa
Też o tym myślałam dzisiaj.
Wstałam rano, oglądałam Dzień Dobry TVN. Słucham o jakichś głupotach i nagle taka wiadomość... Prawie się popłakałam. Film Dirty Dancing znam na pamięć, sam aktor był jednym z moich ulubionych. Jak się dowiedziałam około rok temu, że jest chory na raka trzustki, miałam nadzieje, że sobie poradzi. Niestety. Ogromna strata.
Odpoczywaj [']
P.S. O tym, że hodował konie arabskie nie wiedziałam 😲
Żal aktora, żal człowieka 😕
[*]
"Dirty Dancing" oglądałam kilka razy dziennie za małolata. A ostatnie co oglądałam z nim to "The beast".
Szkoda, strata wielka, ale lepiej chyba umrzeć niż cierpieć z powodu raka.
[*]
ale nie mogę sobie odpuścić ... ile jeszcze takich tematów zostanie założonych ? wszystkie ważniejsze osobistości muszą mieć 3-4 stronicowy temat, który potem 'umrze'? co to za hołd ?
["]
ja byłam w szoku
smutne. bardzo