Co mnie cieszy na co dzień

Nigdzie nie mogłam znaleźć bluzek o takim kroju, jaki sobie wykreowałam w głowie. Dzisiaj znalazłam dwie. W lumpeksie. W moim rozmiarze. Zapłaciłam 2 zł.
Jak tu się nie cieszyć? 😎
Słońce mnie cieszy i rybie oko, którego nie ruszałam półtora roku, nawet myślałam o sprzedaży, ale już nie myślę 🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
01 lutego 2015 16:50
Mnie cieszy działalność smartini  🏇
Wczoraj i przedwczoraj jak poszłam z dziećmi na sanki do lasu pierwszy raz od nie pamiętam kiedy szczerze śmiałam się na głos, spontanicznie i na prawdę szczerze - cudownie!
Cieszy mnie, że po prawie 2 tygodniach odzyskałam dostęp do internetu. Chyba dziś będzie cały dzień pod znakiem nadrabiania zaległości.
05 lutego 2015 19:32
Cieszy mnie, że mam kolejnego konia do jazdy - tylko jak się z tym czasowo wyrobię?  🤔
Facella, dasz radę, dzień jest coraz dłuższy 😉
06 lutego 2015 08:35
Ikarina, to nawet nie o to chodzi, bo mamy hale i można nawet w nocy jeździć, tylko ja mam też inne zobowiązania 😉 i nie zawsze mogę zostać dłużej czy przyjechać wcześniej.
vanisek   K może znieść dla miłości dużo, ale nie wszystko.
06 lutego 2015 11:48
Mnie cieszy, że jak wychodzę z pracy to jest jeszcze jasno  😅 czekałam na to całą zimę ! 😀
pffff, ja wciąż muszę na to poczekać. 🙁
ale cieszy mnie, że przynajmniej jak spojrzę przez okno to widzę coraz częściej piękne bezchmurne niebo. 🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
06 lutego 2015 15:49
Cieszy mnie to ze przy lekkim rozkroku na wyprostowanych nogach jestem w stanie dotknac podlogi pelnymi dlonmi 😉 niby nic ale jak ulatwia zycie. 😉
opolanka   psychologiem przez przeszkody
06 lutego 2015 15:59
Cieszy mnie, ze niedługo skończy się zima. Potrzebuje slonca i ciepła.
Mnie cieszy, że jak wychodzę z pracy to jest jeszcze jasno  😅

Ja mam podobnie, z tym, że z rana. Bo jednak jak się jedzie autobusem, to widok wschodzącego słońca jest nie wiedzieć czemu bardzo przygnębiający 😁
Facella, dasz radę! 😀 Powodzenia :kwiatek:
Cieszy mnie, ze niedługo skończy się zima. Potrzebuje slonca i ciepła.

Ja też!!! Ja też!!!

madmaddie   Życie to jednak strata jest
07 lutego 2015 21:43
ilość błocka, kłaczące konie, grzejące promienie mówią, że wiosna tuż tuż 😉
ja się na razie cieszę tą resztką zimy. taką słoneczną uwielbiam!
madmaddie i spółka, serio widzicie wiosnę? Bo w Warszawie zacina zmrożonym śniegiem, jest -2, wieje i w ogóle paskudnie. W ogóle nie czuję wiosny, w sumie jest początek lutego - kieedyś rok w rok było o tej porze -20 🙂

Cieszy mnie, że kupiłam puzzle i że dieta mi dobrze idzie, chyba pierwszy raz ever wytrwałam dłużej niż tydzień.
Dzionka, ja wiosny też pod Wawą nie widzę ani trochę. Ale konie mają najwyraźniej inne zdanie na ten temat. 😉
10 lutego 2015 18:52
Cieszą mnie konie, które obecnie jeżdżę - pracują tak cudownie  😍 😍 😍  z jednej strony nie chciałoby się zsiadać, a z drugiej aż szkoda mi je męczyć długą jazdą  😁
normalnie, wiem że to nie wątek z filmami, ale młoda mnie rozwaliła dziś całkowicie, jest przesuper 😍

anyann WOW !! Cieszą mnie takie głosy , takie talenty ! 🙂

swoją drogą o naprawdę ona śpiewa ? fenomenalna !
Po 2,5 godziny system był uprzejmy wygenerować mi poprawny raport i to w dobrej walucie. Jak niewiele trzeba, żeby ucieszyć finansowca 😉
30 kwietnia 2015 17:41
Dzisiaj cieszy mnie to, ze po tygodniu totalnego rozgardiaszu w końcu rozpoczęła się majówka.
Do tego dotarła moja książeczka- główny temat odpoczynku pod mega wdzięcznym tytułem  😁
17 czerwca 2015 15:27
Odświeżam

Cieszy mnie to, mam nadzieję że inni wezmą z niego przykład.
Osobiście cyrk toleruję, ale bez udziału zwierząt.Nawet jeśli są tresowane na klikierze i z ogromną miłością.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18134996,Biedron_nie_wpuszcza_cyrku_do_Slupska___Tresowanie.html?fb_ref=Default
Ircia   Olsztyn Różnowo
24 lipca 2015 14:34
Facebook. Grupa - oddam przyjmę konia, komentarze pod zdjęciem konia do oddania.
Dziewczynka; Dzień dobry ja w sprawie tej klaczy ja ją chętnie wezmę na sto procent tylko proszę o kontakt telefoniczny
Odpowiedz; Stella  raczej nie weźmiesz  😉  mama wszystko widzi
Cieszy mnie lato 🙂 Wodowanie psa, pożeranie pestek słonecznika, malin i porzeczek dzień w dzień, chodzenie do pracy przez piękny zielony (pieprzony) Żoliborz... No jest naprawdę tak zwyczajnie pozytywnie 🙂!
Znacie to uczucie, gdy wracacie do domu z nowymi kosmetykami, nie mogąc się doczekać aż wasz makijaż olśni wszystkich? Jest na świecie lepsze. To, gdy wychodzisz przed dom o świcie, gęsta mgła na łące wygląda jak złota łuna, po niebie suną różowe chmurki, a dookoła zapach malin miesza się z zapachem rumianku. I akumulatorki ładują się momentalnie na cały dzień, aż ma się ochotę zdjąć buty i pobiegać na boso po mokrej trawie 🙂
kujka   new better life mode: on
24 lipca 2015 16:52
Mnie tez cieszy lato! I slonce i piwkowanie na urlopie! Jakos latem powrot do pracy nie jest tak straszny jak zima. I  codziennosc mnie cieszy, taki spokoj zycia z dnia na dzien bez patrzenia daleko w przyszlosc i zmartwien. Fajne takie cos.
kujka, haj fajw! Lato i działking są najlepsze 🙂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
24 lipca 2015 19:01
mnie też, o dziwo, cieszy lato. już nie męczy tak paskudnie, można piwo w ciepły wieczór wypić, najadać się owoców i w ogóle jest całkiem super.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się