kto pomoże z licytacją na niemieckim e-bay'u ???

Witajcie!

Pilnie potrzebuje pomocy ! Szukam kogoś kto ma konto na niemieckim e-bay'u i zlicytuje dwa siodła (tzn jedno, drugie jest w zapasie). Obie aukcje zaczynają się od 1 euro.
Pierwsza kończy się 15go o 19:51, a druga 22go o 20:59.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak te aukcje się potoczą i jakie ceny osiągną te siodła, ale warto spróbować 🙂 Oczywiście jeśli uda nam się wygrać to pokryję koszty siodła, transportu w Niemczech i do Polski 🙂 mam nadzieję, że zostanie też coś "za fatygę" 🙂

I jest jeszcze jeden problem. Nie znam kompletnie niemieckiego więc całkiem możliwe, że jest tam jakaś cena minimalna, która ze startu już mnie eliminuje w licytacji 🙁
Więc może znajdzie się jakaś dobra duszycka, który choćby dokładnie przeczyta i mi to przetłumaczy?

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź 🙂 gg. 8681606

Pozdrawiam Serdecznie!
Marta.

ushia   It's a kind o'magic
13 września 2009 19:23
nie lubie e-baya, ale zawsze wydawalo mi sie, ze mozna licytowac na niemieckim rowniez z polskiego konta
Lotnaa   I'm lovin it! :)
13 września 2009 19:34
nie lubie e-baya

To nie wiesz ile frajdy tracisz  😁 Niestety z niemieckim nie pomogę  🤔
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
13 września 2009 20:04
konto na ebayu jest jedno i obejmuje wszystkie istniejace ebaye (sprawdziłam: moje konto działało na angielskim, amerykańskim, australijskim i niemieckim) 😉
jezeli jest cena minimalna to bedzie taka informacja:
Aktuelles Gebot: EUR 8.161,00
Mindestpreis nicht erreicht
czyli, ze cena minimalna nie zostala osiagnieta.
jezeli brak jest takiej informacji to a) nie ma ceny minimalnej; lub b) cena minimalna została juz osiągnięta
🙂

ps. z ebayem trzeba ostrożnie, bo uzależnia. sama co miesiąc przepuszczam 100-200 funtów na roznego rodzaju licytacjach  😵  🤔wirek:
dzięki Dziewczyny !
pomoc już zaoferowała forumowa Anka za co chcę publicznie podziękować :kwiatek:
jak coś wyjdzie z tym moich licytacji to się pochwalę 🙂 teraz 3mać kciuki  🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się