Czy chcemy zmian? Ulepszenie forum.
Od pewnego czasu tylko w sumie czytam i odpowiadam na pw.
Gdy pojawila sie ta wersja to juz nawet nie czytam, oduzależniłam sie od forum, bo nic co mnie interesowalo nie potrafie juz znalezc - jednak przyzwyczajenie robi swoje. 😑
Mam za to inny problem, ktory powiazal sie z zmianami - od pojawienia sie tej nieszczesnej wersji na moim telefonie nie jestem w stanie wysyłac wiadomosci w ogloszeniach (z formularza pod ogloszeniem "wyslij wiadomosc", klikajac "wyslij" nic sie nie dzieje lub zaznacza mi haslo "wyslij" do skopiowania), jesli nie ma podanego numeru telefonu w ogloszeniu to nie jestem w stanie skontaktowac sie z sprzedajacym. 🙁
Ktos jeszcze tak ma? co robic?
desire, czy możesz zerknąć teraz czy działa to wysyłanie wiadomości?
root, zaczęło działac, dziekuje! 😍
fajnie by było jak by pogrubienie w cytatach działało 😉
Jest coraz lepiej, widać kto napisał ostatni post 😍 jeszcze bardzo proszę o przywrócenie odnośnika do galerii w wersji komórkowej 🙏
Jedna wkurzająca rzecz jak pisze z telefonu (nie wiem jak z komputera). Kiedy dodaje posta używając funkcji „odpowiedz”, to wrzuca mi kursor przed nick osoby do której pisze. Powinien wskoczyć za nick.
Potrzeba przywrócenia przycisku "ZGŁOŚ" do zgłaszania spamu itp.
Czy wam też wiadomości PW dziś po kliknięciu "wyślij" znikają? próbowałam kilka razy i wcina. A że w profilach nie ma już informacji o meilu... to doopa trochę.
Co tam z tymi PW? Naprawione, czy dalej nie działają? Przed chwilą próbowałam wysłać i znowu zniknęło wszystko. Wszędzie tak jest, czy tylko u mnie?
Czy ja dobrze widzę, że obecne ulubione scaliły się z listą „moje wątki” (te w których się coś kiedyś napisało a nie dodało do ulubionych) z poprzedniej wersji?
ja mam tylko ulubione nadal więc raczej błąd niż intencjonalna zmiana
Wypełniłam ankietę, ale nie wiem, czy czegoś nie przeoczyłam - czy było tam pytanie, co bym chciała, żeby było na nowej r-v? Bo kojarzę tylko, co bym zmieniła w starej.
W sekcji 'przyszłość' było dodatkowe otwarte pytanie o ewentualne pomysły na inne usprawnienia nie uwzględnione w 'punktacji' 😉
możesz mi podrzucić na pw, dopiszę 😉
ja mam tylko ulubione nadal więc raczej błąd niż intencjonalna zmiana<br>
smartini, mogłoby zostać 😀
Tzn. one się oznaczyły jako ulubione. Ale na starej wersji nie korzystałam z ulubionych, miałam tam trzy wątki na krzyż, korzystałam z „nowe odpowiedzi w moich wątkach” i teraz widzę, ze mam w ulubionych wątki z tej właśnie listy - a nie dodawałam ich ręcznie.
no nieszczególnie, jednak jak jest możliwość stworzenia 'customowej' listy to na tej liście powinny znajdować się jedynie intencjonalnie dodane obiekty 😉
badanie póki co pokazuje, że 'Ulubione ' były drugim najczęstszym punktem wejścia w wątek zaraz po listach wątków w poszczególnych kategoriach. Także raczej powinny zostać.
Co nie zmienia faktu, że więcej możliwości filtrowania forum jest potrzebne i będzie powolutku projektowane i wdrażane
Co tam z tymi PW? Naprawione, czy dalej nie działają? Przed chwilą próbowałam wysłać i znowu zniknęło wszystko. Wszędzie tak jest, czy tylko u mnie?
zembria, u mnie działa wysyłanie pw.
Może pierwszym znakiem jaki piszesz jest taki po którym ucina resztę? Mi ucinało na znaku &, ktoś jeszcze pisał że ucina na znaku <
edit. sprawdziłam że w pw nadal ucina na znaku &
A tak w ogóle, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego edycja posta jest blokowana po kilku minutach?
no nieszczególnie, jednak jak jest możliwość stworzenia 'customowej' listy to na tej liście powinny znajdować się jedynie intencjonalnie dodane obiekty 😉 <br>
badanie póki co pokazuje, że 'Ulubione ' były drugim najczęstszym punktem wejścia w wątek zaraz po listach wątków w poszczególnych kategoriach. Także raczej powinny zostać.<br>
Co nie zmienia faktu, że więcej możliwości filtrowania forum jest potrzebne i będzie powolutku projektowane i wdrażane
smartini, tylko ze teraz jakbym chciała wszystkie te wątki dodać ręcznie do ulubionych, to one już tam są. A wolałabym, żeby za kilka dni znowu mi nie poznikały.
BeAtra, nie, sprawdzałam, nawet próbowałam bez dużych liter. Do jednych osób piszę normalnie i jest ok, a do innej nic. Koleżanka też próbowała ze swojego konta i też jej znika wiadomość cała i nic się nie wysyła. Dziwne to.
Jak wchodzę na drugą stronę ulubionych wątków, to wywala 404 z ogłoszeń.
Opcji "zgłoś moderatorowi" nie ma, a po zmianie szablonu jakiś wysyp trolli mamy.
Właśnie o tym już pisałam, że nie można zgłosić spamu. Np w "operacjach plastycznych" piękna reklama zabiegów laserowych.
Edit wpisałam to do ankiety.
Czy wróci opcja podświetlania na czerwono działów z nowymi odpowiedziami na stronie głównej? Tak było wcześniej, nie trzeba było wchodzić w dział, żeby zobaczyć czy są nowe odpowiedzi.
zembria, tak, na pewno to wróci.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
02 maja 2021 12:44
Opcji "zgłoś moderatorowi" nie ma, a po zmianie szablonu jakiś wysyp trolli mamy.
Zdrowy koń wrócił 🙄
Czy komuś jeszcze zniknęły nie tylko wszystkie wątki z "ulubionych" ale też opcja dodania wątku do ulubionych?
Czy moderatorzy stracili swoje uprawnienia? Nie mają technicznych możliwości posprzątać wszechobecnego spamu?
Zniknęło podświetlanie wątków z nowymi wiadomościami, a po wejściu w jakiś wątek wrzuca na pierwszą stronę znowu.
Dokladnie tak, u mnie to samo.