ceffyl, piękne zdjęcia ale w realu on jest jeszcze cudniejszy! 🙂
czeggra1, bardzo lubię konie o takiej sylwetce, słodki 😍
deborah, już nie mam siły się nim zachwycać. Ale jak pisałam w innym wątku, Ty jesteś ogarnięta to i koń taki. CB czerpie wspaniałość z Twojego serducha kobito! 🙂 Strasznie żałuję, że nie pojechałam w końcu do Starogardu Ci pokibicować.
kasiak, jakie słodki zdjęcie z nóżką haha, jak było na odznace?
Cejloniara hehe, dziękujemy 🙂 Na odznace nie najgorzej ocena słaba w uj. bo 5.2 wynikająca myślę że z mojego stresu i małego przygotowania 😉 Koń oczywiście spisał się na medal <3
O rety, Złota skąd Ty wzięłaś taką teorię? 'Wgłąb' to tryb rozkazujący, pierwsza osoba liczby pojedynczej dla czasownika wgłębić. Tutaj ' w głąb' jest użyte poprawnie.
Być Bo siwe w zielonym wygląda bosko, teraz kombinujemy sobie turkusowy 😜 wiadb dziękujemy :kwiatek: z tym jego łebkiem to rożnie 😉 gdzieś juz o tym wspominałam.. ocena eksterieru? 👀 czeggra1 ale Czefalo ma linię.. wow... 🙂 ps. on zawsze na padoku w ochraniaczach? deborah pięknie sie prezentujecie 💘 no i gratki oczywiscie :kwiatek: forkate ale dziadunio ma jabłuszka... 😜 obłęd... monia piekne konisko.. mocny kaliber co? 😉 kasiak ale zdana odznaka? 👀 Cejloniara słodzisz nam, słodzisz... 😁 oczywiście dziękujemy :kwiatek: lacuna ale fota... 😍 przepięknie... i jeszcze rude malowane ... 💘 halo tez się zastanawiałam 😁 pferde ładne konisko, ale popraw te literówki 😉
kasbeg,a tak jakoś,jak była "mała" wlazła do wiaderka z białą farbą 😁 ceffyl ,harja dzięki :kwiatek: sama byłam w szoku,że tak fajnie to wygląda.Zrobiłam je telefonem tak w sumie żeby uwiecznić ten grad który już było słychać a jeszcze na nas nie padał.Dopiero jak zrzucałam zdjęcia na komputer zobaczyłam co wyszło a tu nawet Malta się ustawiła do zdjecia 😀
taka jego uroda, od kad go mam probowalam wszystkiego zeby go przytyc i nic nie dziala. Robilam tez badania i wysylalam do Niemiec i nic nie wyszlo. Ten typ tak ma 🙂 Mia